Şimdi Ara

HEMEN 60 OLABİLİCEĞİM YARIM SAATTE SERVER ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FAN SERVER MI PRİVATE Mİ NE DENİYOSA Bİ SERVER ARIYORUM GÜZEL DC AZ LAG AZ AMA GÖREV YAPMADAN 60 OLMAK İSTİYORUM HEMEN KOLAY Bİ SERVER İSTİYORUM BÖYLE Bİ SERVER BİİLEN VARSA CVP YAZARSA SEVİNİREM

• Cevap almak istiyorsan öncelikle küçük yazmayı öğreneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Cevap almak istiyorsan öncelikle küçük yazmayı öğreneceksin
    ya onu boşver bana boylebi server lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOMM

ya onu boşver bana boylebi server lazım

Alıntıları Göster
    ok onu boşverdim al sana server ve yapman gerekenler

1) KO açılır
    2) login pass vs girilir(veya çalınır itinayla)
    3) Server seçilir.(hemen 60 olmazsın ama dupe vs deli item yaparsın, diez,saypır,zenon,falan fistan)
    4) primiyum olmadığından enter click vs spam yapılır
    5) sonsuza kadar girilemez WoW forumu rahat bırakılır, eski haline döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakuska

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya arkadasım 70 lwl charım var knight ta ben knight tan sıkıldığım için wow oynuyorum vede hemen lwl kasmalık server arıyorum wow bilmiyosan niye yazıyosunki bilen arkadaslara soruyorum

• quote:

ya arkadasım 70 lwl charım var knight ta ben knight tan sıkıldığım için wow oynuyorum vede hemen lwl kasmalık server arıyorum wow bilmiyosan niye yazıyosunki bilen arkadaslara soruyorum

Alıntıları Göster
    bende ferrari istiyorum valla :D hemen olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

bende ferrari istiyorum valla :D hemen olsun

Alıntıları Göster
    bi soru sordum wow oynamayı bilmiyenlerin hepsi cvp verdi bilenler konuşsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    o bılmıyen dedıklerının hepsi oyunun uyesi ama? sen blizzarda uye mısın? hıc oynadın mı orda ? orda oynadıysa nıe naytcılar gıbı hemen 60 olcam ascam kescem muhabbeti yapıosun oyna ver parasını kas yok kredi kartım yok dıosanda yukarda yapman gerekenlerı arkadas adım adım belirtmıs zaten bosver sen duzgun oynamıcaksan hıc kasma. bak ozellikle sonuna nokta koydum adamı hasta edip benım cevabıma cevap yazma soru sor sordugun soruyu cevaplıyan cıkmamıs ıste.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThxForNothin

o bılmıyen dedıklerının hepsi oyunun uyesi ama? sen blizzarda uye mısın? hıc oynadın mı orda ? orda oynadıysa nıe naytcılar gıbı hemen 60 olcam ascam kescem muhabbeti yapıosun oyna ver parasını kas yok kredi kartım yok dıosanda yukarda yapman gerekenlerı arkadas adım adım belirtmıs zaten bosver sen duzgun oynamıcaksan hıc kasma. bak ozellikle sonuna nokta koydum adamı hasta edip benım cevabıma cevap yazma soru sor sordugun soruyu cevaplıyan cıkmamıs ıste.

Alıntıları Göster
    adamı hemen terslemeyin kendinizi çokmu zeki zannediosunuz wow oynuor die bende wow oynuorum böle git ko oyna havalarına girmedim neden bölesiniz herşeye ko ya git diosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: halobaba

adamı hemen terslemeyin kendinizi çokmu zeki zannediosunuz wow oynuor die bende wow oynuorum böle git ko oyna havalarına girmedim neden bölesiniz herşeye ko ya git diosunuz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

Çünkü adam kendini o seviyeye öyle koyuyor ki,benim ko ya git demekten başka diyeceğim bir şey kalmıyor artık...Wow bir oyundan öte sanattır.Bütün oyunlar birer sanattır ama Ko değil.Bende ko oynadım ama seneler önce,onda Caps açık yazınca kimseden özür dilemek zorunda değilsindir,içerde küfür etsen illa birisi anlar,sana küfür eder... Ama wow'da öyle değil.Orjinal oyun sunucularında bu oyuna değer veren insanlar oynar ve çoğunluğuda warcraft serilerini oynamış,warcraft olmasa da en az 1 blizzard oyunu oynamış insalnlar olduğu için yaşlarıda ona göre yüksektir.Dolayısıyla "pardon,caps açık kalmış" demen gerekir.Eğer bunu yapmazsan senin üzerine tıklandıktan sonra /ignore yapılmasından başka bir seçenekte yok gibi...Tabii asıl olay caps değil burada,saygı ve seviyeli bir şekilde OYUN oynadığını bilmek ve ne kadar oyunda olsa ona saygı duymak çünkü art galersinden,textlerine,müziklerine,atmosferine kadar bir sanat eseridir aslında oynadığın ve onu sanat eseri yapanda yapanlar değil, o online oyunun oyuncularıdır.Ko oynayan bir çok kişi kendi oyunlarını böyle ağıza küfür gibi aldırdıkları için kendilerine sormalılar ilk önce.k2 network yıllar önce bir sanat eseri yarattı,ama oyuncuları bu sanat eserini sanki bir küfür gibi ağızlara doladılar.Bence bunları bize değilde onlara sorsan,onlara sana en iyi cevabı vereceklerdir...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşım bana mı söylüyorsun? bak bakalım son 1 ayda KO dan wow a geçip insan gibi soru soran arkadaşlara nasıl cevaplar vermişim. Bu arkadaşın sorduğu soru ve sorma şekli malesef ki benim zekâ düzeyimle uyuşmuyor, bilemiyorum artık hangisi yüksek ama verdiğim cevap sorduğu soru şekline göre oldukça mantıklı bilmem anlatabildim mi?

Şuna da dikkatini çekerim nedense aynı amaç ve üslup ile açılan topicler hep KO dan WoW a geçen "arkadaş"ların açtığı topicler. hep aynı sorular:

"wow a başlıycaaam yardım.."
    "wow alıcaaam kaç para, tbc diye bi halt çıkmış onu da alcam mı"
    "beleş oynuycam yardım edin"

vs vs.

quote:

Orjinalden alıntı: BOMM

FAN SERVER MI PRİVATE Mİ NE DENİYOSA Bİ SERVER ARIYORUM GÜZEL DC AZ LAG AZ AMA GÖREV YAPMADAN 60 OLMAK İSTİYORUM HEMEN KOLAY Bİ SERVER İSTİYORUM BÖYLE Bİ SERVER BİİLEN VARSA CVP YAZARSA SEVİNİREM

ya bu nasıl bir üsluptur? adam resmen küfür ediyor gibi yazmış.
    quote:

bu da şaka gibi zaten, sen KO forumunda çare ara, 70"lwl" karakterinin ss lerini koyup, aga dupe aga photoshop cevaplarını oku, daha faydalı.

oyunu gerçekten öğrenmek isteyenlerin daha önce hangi oyun oynadığı ne iş yaptığı, yaşı dili cinsi ırkı beni ilgilendirmez zaten. ancak bana saygızılık yapana ve âlâsını yaparım kusura bakmasın kimse. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 24 Nisan 2007; 17:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

quote:

arkadaşım bana mı söylüyorsun? bak bakalım son 1 ayda KO dan wow a geçip insan gibi soru soran arkadaşlara nasıl cevaplar vermişim. Bu arkadaşın sorduğu soru ve sorma şekli malesef ki benim zekâ düzeyimle uyuşmuyor, bilemiyorum artık hangisi yüksek ama verdiğim cevap sorduğu soru şekline göre oldukça mantıklı bilmem anlatabildim mi?

Şuna da dikkatini çekerim nedense aynı amaç ve üslup ile açılan topicler hep KO dan WoW a geçen "arkadaş"ların açtığı topicler. hep aynı sorular:

"wow a başlıycaaam yardım.."
    "wow alıcaaam kaç para, tbc diye bi halt çıkmış onu da alcam mı"
    "beleş oynuycam yardım edin"

vs vs.

quote:

Orjinalden alıntı: BOMM

FAN SERVER MI PRİVATE Mİ NE DENİYOSA Bİ SERVER ARIYORUM GÜZEL DC AZ LAG AZ AMA GÖREV YAPMADAN 60 OLMAK İSTİYORUM HEMEN KOLAY Bİ SERVER İSTİYORUM BÖYLE Bİ SERVER BİİLEN VARSA CVP YAZARSA SEVİNİREM

ya bu nasıl bir üsluptur? adam resmen küfür ediyor gibi yazmış.
    quote:

bu da şaka gibi zaten, sen KO forumunda çare ara, 70"lwl" karakterinin ss lerini koyup, aga dupe aga photoshop cevaplarını oku, daha faydalı.

oyunu gerçekten öğrenmek isteyenlerin daha önce hangi oyun oynadığı ne iş yaptığı, yaşı dili cinsi ırkı beni ilgilendirmez zaten. ancak bana saygızılık yapana ve âlâsını yaparım kusura bakmasın kimse. Saygılar.

Alıntıları Göster
    sizde haklısınız ama git ko oyna vesaire lafları bayadır var adam dior ko dan wow a geçecem geçemezmi hemen cvp su geri dön! sanki cahilmiş gibi davranılıor bende ko oyuncusuydum önceden oynadığım oyunu savunmasınıda bilirim.Buda beni üzüyorsakın önceden oynadınız oyunu kötülemeyin yeri gelir wow da ko gibi olur ozmn git wow oyna sen deriz eminim

• quote:

sizde haklısınız ama git ko oyna vesaire lafları bayadır var adam dior ko dan wow a geçecem geçemezmi hemen cvp su geri dön! sanki cahilmiş gibi davranılıor bende ko oyuncusuydum önceden oynadığım oyunu savunmasınıda bilirim.Buda beni üzüyorsakın önceden oynadınız oyunu kötülemeyin yeri gelir wow da ko gibi olur ozmn git wow oyna sen deriz eminim

Alıntıları Göster
    ko'da koxp,düpe illegal şeyler olmasa bu oyuna bin basar

• quote:

Alıntıları Göster
    yav benim dediğim orjinal server değil anlamadınız ki ben diyorumki private server lar varya 1.12.1 lik gibi o pach de bi server arıyorum dedim ve öylebi server istiyorumki görev yapmadan 60 olmak istiyorum hemen dedim kolay bi server olsun dedim ama siz orjinal oynamak istiyorum sandınız

• quote:

yav benim dediğim orjinal server değil anlamadınız ki ben diyorumki private server lar varya 1.12.1 lik gibi o pach de bi server arıyorum dedim ve öylebi server istiyorumki görev yapmadan 60 olmak istiyorum hemen dedim kolay bi server olsun dedim ama siz orjinal oynamak istiyorum sandınız

Alıntıları Göster
    ne bin basar ko online oyun deilki kes biç den ibaret mmorpg değil

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sakın önceden oynadınız oyunu kötülemeyin yeri gelir wow da ko gibi olur ozmn git wow oyna sen deriz eminim

o gün hiçbirzaman gelmez emin ol

• quote:

ne bin basar ko online oyun deilki kes biç den ibaret mmorpg değil

Alıntıları Göster
    knight sıktı artık koxp düpe herşey var oyuna girilmiyo premiumlar boşa gidiyo bide oyun çoluk çocuk doldu önüne gelenn oynuyo 9 yaşında 5 yaşında çocuk gördüm cafede
  • quote:

knight sıktı artık koxp düpe herşey var oyuna girilmiyo premiumlar boşa gidiyo bide oyun çoluk çocuk doldu önüne gelenn oynuyo 9 yaşında 5 yaşında çocuk gördüm cafede

Alıntıları Göster
    gelir gelir sen kafanı yorma
  • quote:

Alıntıları Göster
    wowu private serverlardan oynarsan ko dan pek bi farkı kalmaz
    oyuncu sayısı az,dc lag ve server kapanmalar seni sinir krizine sokar
    ama illa oynicam diyorsanhttp://wowstatus.net/serverlist.php burdan xp rate i fun yazan serverları seçebilirsin
    ki ben pek tavsiye etmem onun yerine lineage,ultima yı falan oyna daha çok zevk alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel archer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: daniel archer

Neden K.O Bedava olduğu içinmi? Yada Her cafede WoW olmadığı içinmi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.