Şimdi Ara

HEMEN 60 OLABİLİCEĞİM YARIM SAATTE SERVER ARIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ko - wow savaşına çevırmeyın bılen varsa arkadaşı aydınlatsın

başlığı açan arkadaşımızda lütfen anlaşılır ve ne istediğini bilen bir kullanıcı gibi ufak yazılarla derdini anlatırsa daha çok yardımcı olurlar

ayrıca diablo2 nickli arkadaşım insanlara hemen agresif bir şekilde cevap vermeyebilirsin forum paylaşım demektir

wow tabiki dünyada 1 numara bu değişmez bunuda kabullenmek lazım

ko bedava diyen arkadaş içinde ufak 1 ekran görüntüsü koyuyorum ...

http://img159.imageshack.us/img159/2256/564bl4.jpg

HEMEN 60 OLABİLİCEĞİM YARIM SAATTE SERVER ARIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 25 Nisan 2007; 0:28:32 >

• http://www.mix.gen.tr

adresınde wow sunucusuna nasıl gırıs yapabılecegını acıklayan rehberler var yararlanabılırsın

yalnız bu baslıkta mesaj atanların dedıgı gıbı sunucu ıcerısınde bu bslıkta mesaj atma uslubunu koruman sunucu ıcınde sorunlar yasamana ve cezalar almana dogrudan neden olabılır

ona gore kendıne cekı duzen verıp gelmende fayda var.
  • Bende eskiden bir Knight Online oyuncusuydum. Hoş 1-2 senedir oynamıyorum WoW a geçtim. İlk başlarda beni sevindiren şey WoW da Koxp benzeri bir olayın olmamasıydı. Fakat gel gelelim şu anda en az Ko daki Koxper kadar Farm Bot WoW da da mevcut durumda ve bu da beni bir Hunter sahibi olarak gerçekten çok üzüyor.

Hunter sayısı bu Farm Bot yüzünden öyle çoğaldı ki hangi guilda başvurduysam "Hunter sayımız zaten çok fazla" cevabını almaktan artık sıkıldım ve guild aramaktanda vazgeçmiş durumdayım. Knight daki dupe hiçbir zaman canımı sıkmadı çünkü benim orada item satınaldığım arkadaşlarım sabitti ve 3 senelik oyunum boyunca hiç dupe item satınalmadım. Ama dediğim gibi Koxp her zaman (benimde kullanmış olmama rağmen) canımı sıkmıştır. Oyuncuların pekçoğunda şöyle bir izlenim uyanıyor "ya bu adamlar yatıyor charı kasıyor eee gören edende yok ee o zaman biz ne duruyoruz" ve böyle böyle zone liste baktığınız zaman 100 user varsa bunların 70 tanesi Hunter ve dikkat ederseniz BM talent. Eee benim başvurduğum ve "Hunter sayımız zaten çok fazla" cevabını aldığım guild masterlara şimdi kızmaya hakkım var mı? Elbette yok piyasada o kadar Hunter varken adam seni beni ne yapsın. Eskiden çok güvendiğim Blizzard Game Master lara malesef şimdi eskisi kadar güvenmek elde değil. Daha 1 hafta önce Farm Bot ile B.S de kasan adamlar şimdi 70 olmuş Karazhan raidlere girerken biz her yerde exalted olmamıza rağmen zor Heroic buluyoruz. Bu kişilerin halen oyunda olmasıda diğer userların aklını çeliyor ve onlarda birer Hunter sahibi oluyor. Unutmayın ki insana insan olduğu için saygı göstermek gerekir. Oynadığı oyun, dil, din, ırk v.s önemli değil.

Diablo2 de sanırım üslub da kendi adına rencide edici şeyler bulduğu için böyle bir cevap vermiş . Hoş bende olsam farklı bir cevap vermezdim ama bazı şeyleri yerden yere vururken kendi bulunduğumuz ortamıda iyice bir ölçüp biçmek lazım. Ayrıca "Ko beleş" diyen arkadaşlarada katılmıyor o oyuncusuna göre değişir. Ben 3 sene Gold Premium üye olarak oynadım ve real olarak harcadığım paranında haddi hesabı yok malesef. Tabii şimdiki aklım olsa harcamazdım ama o zaman için öyle gerekti. Herkeze saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 25 Nisan 2007; 4:00:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BOMM

bi soru sordum wow oynamayı bilmiyenlerin hepsi cvp verdi bilenler konuşsun

Ne deiğine dikkatli ol kötü olur son
    Tepemi Attırma havalara uçarsın sonra tepemin üstünde (başımın üstünde yerin var)
  • ilk başta yazdığım habersiz oldu yani casp look açıkmış hemen yazdım tmm dedim ondan oldu kusura bakmayın wow dada öylebi private server istiyorum dedimki yani görev yapmadan 60 oliyim kolay sadece böyle bi server arıyodum knight laf atmadım knight ı wow a değişmem çünkü wow pek knight gibi sarmıyo yapısı uymuyo bana knight daha güzel geliyo ama knight kendine bağlıyo dersler kötü oluyo ondan wow oynamak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

ok onu boşverdim al sana server ve yapman gerekenler

1) KO açılır
    2) login pass vs girilir(veya çalınır itinayla)
    3) Server seçilir.(hemen 60 olmazsın ama dupe vs deli item yaparsın, diez,saypır,zenon,falan fistan)
    4) primiyum olmadığından enter click vs spam yapılır
    5) sonsuza kadar girilemez WoW forumu rahat bırakılır, eski haline döner.

evet diablo sana tam anlamıyla katılıyorum bende yeni başladım fakat hiç bir "yeni başladım şu şöylemi olsun" "şunu yaptım bu böylemi olsun" diye bir topicim yok.ve bomm sana şunu söyliyim AZ DC AZ LAG VE GÖREV YAPMADAN 60 OLABİLİCEĞİN SERVER YOK AMA AZ DC AZ LAG VE GÖREV YAPARAK KASA KASA HAKKINLA LVL 60 OLACAKSAN GİT ORJİNALDE OYNA
  • tmm
  • ben sana veriyim TBC 2.0.12 amaher zaman 3000+ lag olur ve çoğunlukla kapalı olur 1 canavar kes 70 ol 1 quest yap 9000g para oluyo ama 3000+ lag var vendorlar sw de ara bulursun
    darksfunserver.editboard.com
    pek tavsiye edilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

ko - wow savaşına çevırmeyın bılen varsa arkadaşı aydınlatsın

başlığı açan arkadaşımızda lütfen anlaşılır ve ne istediğini bilen bir kullanıcı gibi ufak yazılarla derdini anlatırsa daha çok yardımcı olurlar

ayrıca diablo2 nickli arkadaşım insanlara hemen agresif bir şekilde cevap vermeyebilirsin forum paylaşım demektir

wow tabiki dünyada 1 numara bu değişmez bunuda kabullenmek lazım

Givenchi K.O ya bedava giriliyor anlamında söledim ayrıca her cafeden k.o ya üyelik alınıyor neredeyse

• tamam arkadaş hatasını anlamış sanıyorum, onu rencide edecek lafım olduysa özür diliyorum kendisinden. şimdi insan gibi yardımcı olabilir. ko nun evet bağımlılık yapabilir, çünkü nice arkadaşlarım var düşünce olarak birebiriz ama wow u beğenmeyebiliyor. normal tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz.

soruna gelince. wowstatus.net adresinde serverlar var ancak geneli yabancı server tabanlı olduklarından lag sorunu aşılamaz düzeyde. türk serverları deneyebilirsin bildiğim mix.gen.tr var yukarıda sanıyorum admini de yazmış girmen için gerekli olanları. orada oynayan arkadaşlarım var şimdi tbc serverları da var sanıyorum. ayrıca turkwow dur karadenizdir bunların zaten forumda arama yaptığın taktirde girmen için gerekli her türlü bilgiye ulaşabilirsin.

Tek istediğim ko dan wow dan lineage silkroad vs vs.. oyunlardan hangisini oynyur olursanız olun, insan olarak iletişimsel seviyenizi koruyun. Saygılar iyi oyunlar.

edit : yarım saatte 60/70 olmanı sağlayacak server ayarlarına sahip serverlar mevcut tabi, ancak stabil değiller. Sen en iyisi blizzle aynı değil ancak x3/x5x/x15 gibi seviyelerde oynamayı dene. zaten wow un zevki lvl atlamakta, oyun mantığını anladığın sürede de zaten bu saydığım türk serverlarında kısa sürede 60+ olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 25 Nisan 2007; 14:51:04 >

• saol ben görevleri yapamıyorum kanka mesela kolay görevler var tamam güzel ama bazen bi yerden biyere git şunu göster getir gibi görevler çıkıyo onlarda zorlanıyorum yoksa yapıyorum :D
  • zaten free serverda oynuyorsan görev yapman mantıksız çünkü exp rate orj. den yüksektir. bu sebeple sen atıyorum 3 mob öldürünce lvl6 oluyorsun ve haritada bulunduğun bölgedeki görevler max lvl4 e kadar exp veriyor. zaten gri görünür görev listende. free olacaksa mecbur pek göreve takılmadan yaratık öldüreceksin veya humanoid :)
  • saol ben karadeniz server ına başlıycam güzelmi bi bilgin varmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

ko - wow savaşına çevırmeyın bılen varsa arkadaşı aydınlatsın

Arkadaşım amacın nedir öğrenebilirmiyim KO Destek yazıyor World Of Warcraft bölümünde ne işin var bu 1
    2. İse Arkadaşa gerekli cevabı zaten vereceğizdir mutlaka tabikide bazı arkadaşlar bu KO-WOW olayına zıtlar bende kabul ediyorum fakat anlamadığım birşey var KO nun paralı olması bizi ilgilendirmez neden Biz World Of Warcraft Oynarız alakamız olmaz ha illaki ona bunu anlatmak istiyorsanda Bu cevabını PM ile belli edebilirdin.

Lütfen sana karşı bir antipatim olduğunu düşünme fakat KO da bir Yönetici isen gelipte WoW bölümünde birşey söyleme arkadaşlar yanlış anlayabilir buradaki görevi biz üstleniriz her ne kadar Rütbemiz olmasada itibarımız vardır söz dinletebiliriz bilmem anlatabildimmi.

Saygılarımla:
    Mr.DeVil_BoZZo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 29 Nisan 2007; 10:49:28 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_13614843/tm.htm

buranın fun server ına gir.hemen 60 olamazsın ama hemen 60 olmakda çok ii değil zaten.

tmm sorun halledilmiştir umarım
  • ben bı sey merak ettim bu server arayan arkads sonunda server bula bildimi ya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMM

ilk başta yazdığım habersiz oldu yani casp look açıkmış hemen yazdım tmm dedim ondan oldu kusura bakmayın wow dada öylebi private server istiyorum dedimki yani görev yapmadan 60 oliyim kolay sadece böyle bi server arıyodum knight laf atmadım knight ı wow a değişmem çünkü wow pek knight gibi sarmıyo yapısı uymuyo bana knight daha güzel geliyo ama knight kendine bağlıyo dersler kötü oluyo ondan wow oynamak istiyorum

Klasik knight düşüncesi...Kolay kas hiçbir görev yapmadan 60 lvl ol...

Bu arada orda knight kendine bağlıyo demişsin ama wow oyna bakalım hangisi daha çok bağımlılık yapıyo?

• DeVil_BoZZo givenchi Knight Online bölümünde yönetici değil yalnız çok sevdiğimiz üyelerimizden biri. Bıkmadan o bölümde oyunculara yardım ettiğinden dolayı bu rütbeyi kendisine uygun bulduk. Ben mesajından şunu anladım givenchi Knight Online dışında bir yere yazamaz, öyle mi yani. :)
  • Hazır yönetici de burdayken hemen bir şey söylemek istiyorum Benim uzun süredir uyarı sorunum var ama nedense 2 uyarım hala kalkmadı.. Uyarıları alalı baya oluyor aslında ama eğer kaldırırsanız çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

DeVil_BoZZo givenchi Knight Online bölümünde yönetici değil yalnız çok sevdiğimiz üyelerimizden biri. Bıkmadan o bölümde oyunculara yardım ettiğinden dolayı bu rütbeyi kendisine uygun bulduk. Ben mesajından şunu anladım givenchi Knight Online dışında bir yere yazamaz, öyle mi yani. :)

Citizen sen buralara uğrarmıydın kardeşim...

Ne Yazdığından ötürü ne yazmak istediğin önemlidir kimi zamanlar bu söz sana ne demek istediğimi anlatır.

Bu arada Sürç-i lisan eylediysem affola. Sanırım yanlış anlaşılıyorum öylemi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.