Şimdi Ara

Hemen Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vnoone Nickimde Bir Problem Olduğu İçin Bu Nickle Yazıyorum
    Ben HD4890 Referans Model Almıştım Hiç Kullanmadığım İçin 15 Gün İçinde Geri Verme Şansım Var Ve Bugün Geri Verip Bir Ekran Kartı Alacam
    Bir Sorum Olacak
    Hd4890 Vapor-X Nasıl?
    Önerileriniz Vatan'dan Ankara Şubesinde Bulunan Modellerden Olsun Teşekkürler

• 3-k lira dha ekle gtx275 al bence
  • hocam link at vatan anakarada bulunan gtx 275 neler
  • hocam asus biraz pahalı hd4890 vapor-x!le aralarında çok fark varmıdır
  • Aralarında çok fark yok ama ben olsam bu ürünü alırdım kaçırma derim ancak bütçe el vermiyorsa yapıcak bir şey yok demektir 4890'da iyidir tasalanmana gerek yok
  • yani;
    asus 100'se
    hd4890 vapor kaçtır
  • bide psu asusda sorun çıkarmaz demi?
  • 4890 teknik'te öndedir ancak physics destekli oyunlarda durum değişir gtx275'i açık ara fark önde görmek bile mümkün ancak performans olarak birbirlerine çok yakın kartlardır

Bütçe yoksa önemli değil arkadaşım 4890'da her yönden işini rahat görür

EDİT: PSU yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 16 Ağustos 2009; 18:47:11 >
  • hocam bütçe var ama elimdekiparayı boşuna harcamak istemiyorum aradaki 60tl'lik farka değermi
  • O zaman sana tavsiyem 4890 alman ve yanında da cpu soğutucusu alıp işlemciye yüklenmen
  • cpu soğtucusu?????
    o ne yhaw ve fiyatı ne kadar
    tamam hocam son karar;
    %51 gtx275
    %49 hd 4890 vaporx
    *cpu soğutucusu cevabından sonra %'ler değişebilir
  • İşlemci soğutucusu diyorum işlemciye oc yapıcaksın ve haliyle ısınıcak bunu en aza indirmek içinde özel soğutucuya ihtiyacın var aslında üstündeki soğutucuda masaüstünde yeterlidir ancak oyuna girdiğin zaman işler değişir LAKİN; OC (overclock) ile uğraşamam dersen hayhay GTX275 diyorum o zaman
  • 60tl den nolcak ya pyhsicx destegi yeter merak etme ilerde daha cok oyun cıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.