Şimdi Ara

Henüz 3 günlük cihaz GM 4G dokunmatiği arızalandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 17:10:2015 tarihinde almış olduğum GM 4g isimli cihazın bugün 20:10:2015 tarihinde arızalanmıştır bakalım telpa nasıl bir yol izleyecek cihaz değişecekmi yoksa para iadesimi yapılacak yada tamirmi edilecek hep beraber göreceğiz görüşmek üzere altada videosunu ekliyorum.https://www.youtube.com/watch?v=NO_7mVszxgI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebi64 -- 20 Ekim 2015; 11:05:30 >

• Yurtiçi kargoya ücretsiz olarak telefonu teslim ettim telefonun ulaşmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebi64 -- 20 Ekim 2015; 17:13:31 >
  • cihaz 10:37 sularında telpa ya ulaştı ama şuan servis formuna ulaşamıyorum biraz daha bekleyelim.
  • Rezerved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin talebin olmazsa onarırlar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdosman -- 21 Ekim 2015; 21:05:02 >
  • evet şuanda cihaz servis kaydı geldi VIP servis formunda cihaz değişim talebimi iletmiştim bakalım değiştireceklermi telpa gerçekten müşteri memnuniyetine önem veriyormu.
  • Telpaya e-mail gönderdim cihazın durumu hakkında bilgi almak için ve biraz önce cevap geldi cihazın faturasını bekliyorlarmış tarafımdan ve bunu bana bildirmiyorlar yani cihaz 2 gündür orda fatura bekliyormuş bari bi bilgi verin mesaj atın mail gönderin şimdi cihazın orijinal faturasının resmini çekip gönderdikleri mail adresine yolladım bekliyorum.

son durum değişen parçalarda böyle yazıyor sanırım cihaz değişimi yapılacak ama net bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebi64 -- 23 Ekim 2015; 17:49:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flood yapacağına ana konuna güncelleme yapsan olmaz mı? ayrıca garantiye faturasız ürün göndermekle haklıymış gibi bir de telpaya suç buluyosun.

bu adamların sorunlu olduğunu her gm konusunda görebilirken eksik iş yapıp kafa bulandırıyosun. eline sağlık.
  • Cihaz yenisi ile değiştiği için Telpa ya ve general mobile e teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

flood yapacağına ana konuna güncelleme yapsan olmaz mı? ayrıca garantiye faturasız ürün göndermekle haklıymış gibi bir de telpaya suç buluyosun.

bu adamların sorunlu olduğunu her gm konusunda görebilirken eksik iş yapıp kafa bulandırıyosun. eline sağlık.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.