Şimdi Ara

Henüz iPhone 4'üne kavuşamamışlara... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parsıyla değil mi kardeşim o kadar almasını biliyorlar yapıcaklar tamirinide. 4.2 yi ver garantiye babacım ya değmez o kadar canını sıkmana.
  • dostum bu arada cihaz vodaone dan alınma ise teleservice daha hızlı bu konuda genpayı bilemicem ama ben iphone 3g mi 3 günde karar vermişdi teleservice
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

Arkadaşlar 2 hafta oluyor telefonu alalı ama gerçekten şunu söylemek istiyorum ACELE ETMEYİN.
    şimdi birçok arkadaş karalıyor telefonu vs diyecekler ama ben yine de söylemek istedim.

1.si anten sorunu bende wifi ve edge açık da olsa kapalı da olsa hepsinde 2 bar düşüyor istisnasız.3g'de deneme fırsatım olmadı.yani evet böyle bir sorun var ama hat tamamen gitmiyor farketmiyorsunuz sorunu.bunu geçelim.

2.si proximity sensör sorunu.Kİ BU SORUN BENCE EN ÖNEMLİSİ.çünkü ben aldığım günden beri bu sorunu yaşıyorum ve şimdi götürsem servise verecekler 1 ay bekletecekler beni telefonsuz kalacam o yüzden katlanıyorum.Call Guard uygulamasını indirdim ve gerçekten konuşma sırasında yüzümün temas ettiği yüzlerce noktayı tespit etti.Bu programı kullanmadan görüşme yapamıyorum ya beklemeye alıyor ya hoparlörü açıyor ya da rehberden birilerini arıyor.ÇOK SİNİR BOZUCU BİR SORUN ANLATAMAM.

3.sü SIM KART TAKILI DEĞİL UYARISI.gün içinde bir bakıyorum bu uyarı var ekranda.bunu da netten araştırdım ve ŞURADA anlatıldığı üzere sim çıkarma tepsisinin üstündeki metal çubuğun sim karta temas edip kısa devreye neden olması nedeniyle olduğunu öğrendim ve sim kartın üstüne o sitede gösterildiği gibi bant yapıştırdım 2 gündür uyarıyı almıyorum umarım bu çözüm kalıcı olur.

YANİ KISACASI DEMEK İSTEDİĞİM BEKLEYEN ARKADAŞLAR YA 1600 TL'LİK BİR KUMARA GİRİŞİP TELEFONU ALSINLAR YA DA BU SORUNLAR BAŞ GÖSTERİRSE SERVİSE GÖNDERİRİM UĞRAŞIRIM TAKİP EDERİM ZAMANIM VAR DİYEBİLMELİLER.

Tamam telefonun diğer özellikleri mükemmel ama bu bir TELEFON değil kesinlikle.bunu iyi manada söylemiyorum bu arada.TELEFON'la konuşamadıktan sonra Retina Display da boş HDR foto da boş App Store da boş.Keşke iPod Touch alsaymışım diye düşünüyorum arada ama yapacak birşey yok artık.

4.2 güncellemesini bekleyeceğim ve eğer Proximity sensör sorunu giderilmezse değişim talep edeceğim.

bu telefonu test etmek için işe alınmış insanlar var ama SATIN ALANLAR yani bizler (ör. anten sorununu ilk gün keşfeden arkadaş gibi) bu görevi üstlenmiş gibi olduk maalesef.

Kimse yanlış anlamasın sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.Umarım bu sorunların olmadığı ürünler gelir bu partide.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.İyi forumlar.

Arkadaşım 4.2 beta 3 de proximity sensör sorunu tamamen giderilmiş durumda bizzat denedim uzun kısa görüşme defalarca görüşme hiç bir sorun yok kesinlikle...Ama anten sorununa birşey diyemem tabi ki...PS sorunu umarım 4.2 final sürümünde bir sıkıntıya uğramaz beta 3 de herşey mükemmel ve cihaz daha da hızlanmış durumda ...

• @alperak developer mısın sen? sende 4.2 beta 3'ten önce PS sorunu var mıydı?

tamamen geçti mi?

biraz aydınlatsan beni.heyecanlandım birden.
  • quote:

@alperak developer mısın sen? sende 4.2 beta 3'ten önce PS sorunu var mıydı?

tamamen geçti mi?

Developer değilim developer olmana gerek yok zaten shift + update ile 4.2 beta 3 e yükseltebiliyorsun. Bende de 10-15 aramada bir oluyor proximity sapıtması :-) Ama bu beta 3 yaklaşık 1 hafta kullandım hiç sorun yok merak etme için rahat olsun bu sefer halletmişler problemi veya sapıtmayı inşallah final sürümünde bir sürprizle karşılaşmayız da kurtulmuş oluruz bu illetten....
  • Sana sorunlu bir telefon gelmiş. Gecmis olsun en kısa sürede servise vermeni oneririm
  • 1.si telefonu zagg yada bodyguardz ile komple kapla.

2.si servise git ve adama teslim ederken benim babam tüketici hakları komisyon üyesi falan fistan de

3.sü haftada bir telefon açıp cihazın durumunu sor

4.sü için rahat ve huzurlu bir şekilde cihazın tamir olmasını yada değişimini bekle

2. seçenek kvk'da çalışan meslektaşımın anlattığı bir anıdan esinlenilip yazılmıştır. işe yaradımı dersen inan yaramış iki kat streçe sarıp öyle teslim almışlar ha ne yaparsın babam değil dayım dersin google'dan ufak bir araştırma ile isimide bulursun rahatca ve gerçekten bu anıdaki müşterinin babası komisyon üyesi imiş

• Bu sorunların aynılarını yaşayan arkadaşım mevcut 16 gb kullanıyor ve platinyum servise verdi telefonunu değişim talep etti.Bende 2 adet 32 gb aldım ve 2 haftadır kullanıyorum bahsedilen sorunları hiç biride mevcut değil.Kuzenim 2 aydır UK'den gelme 16 gb kullanıyor ondada hiç bir sorun yok..Maalesef bazı partiler gerçekten sorunlu..Ama hepsi değil.
  • sonuç ne oldu peki badboy? platinum servise verilen için?
  • Turkcell den kampanya ile İphone 4 aldım. Malesef bende Proximitiy Sensor sorununu defalarca yasayan birisiyim.

2 Defa Platinum servise verdim her ikisinde de tes edilmiştir sorun bulunamamıştır diyerek telefonu 1 er hafta sonra geri getirdiler.

Şu 4.2 Beta sürümü benide heycanlandırdı. Acaba sorunu çözebilecekmi. Yoksa telefonu bu Sensör sorunuyla kullanma şansım kesinlikle yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperak

quote:

@alperak developer mısın sen? sende 4.2 beta 3'ten önce PS sorunu var mıydı?

tamamen geçti mi?

Developer değilim developer olmana gerek yok zaten shift + update ile 4.2 beta 3 e yükseltebiliyorsun. Bende de 10-15 aramada bir oluyor proximity sapıtması :-) Ama bu beta 3 yaklaşık 1 hafta kullandım hiç sorun yok merak etme için rahat olsun bu sefer halletmişler problemi veya sapıtmayı inşallah final sürümünde bir sürprizle karşılaşmayız da kurtulmuş oluruz bu illetten....

Bu güncellemeyi bende yapmak istiyorum. Tarif edermisin lütfen. Orjinal telefonum. İtunes kullanarak yapılabiliyor mu ?

• Simdi herkes fanboy geldi diyecek ama ( degilim ) urunde sorunlar var evt dogru ama bu kadarda degil ben alali bir ay oldu daha hic problem yasamadim benim aldigim donemde alan buram isimli bir uye vardi telefonu eline bile alamiyodu sinyal direk sifor oluyordu ve sensoru arizaliydi aldigi yere goturdu ( kanyon turkcell ) ve hemen degistirmislerdi sansini dene alirkende kontrol etme sansin vardi aldigin kullanilabilir halde teslim alabilirdin ve oradan cikmadan kontrol etmeliydin.
  • quote:

Arkadaşlar 2 hafta oluyor telefonu alalı ama gerçekten şunu söylemek istiyorum ACELE ETMEYİN.
    şimdi birçok arkadaş karalıyor telefonu vs diyecekler ama ben yine de söylemek istedim.

1.si anten sorunu bende wifi ve edge açık da olsa kapalı da olsa hepsinde 2 bar düşüyor istisnasız.3g'de deneme fırsatım olmadı.yani evet böyle bir sorun var ama hat tamamen gitmiyor farketmiyorsunuz sorunu.bunu geçelim.

2.si proximity sensör sorunu.Kİ BU SORUN BENCE EN ÖNEMLİSİ.çünkü ben aldığım günden beri bu sorunu yaşıyorum ve şimdi götürsem servise verecekler 1 ay bekletecekler beni telefonsuz kalacam o yüzden katlanıyorum.Call Guard uygulamasını indirdim ve gerçekten konuşma sırasında yüzümün temas ettiği yüzlerce noktayı tespit etti.Bu programı kullanmadan görüşme yapamıyorum ya beklemeye alıyor ya hoparlörü açıyor ya da rehberden birilerini arıyor.ÇOK SİNİR BOZUCU BİR SORUN ANLATAMAM.

3.sü SIM KART TAKILI DEĞİL UYARISI.gün içinde bir bakıyorum bu uyarı var ekranda.bunu da netten araştırdım ve ŞURADA anlatıldığı üzere sim çıkarma tepsisinin üstündeki metal çubuğun sim karta temas edip kısa devreye neden olması nedeniyle olduğunu öğrendim ve sim kartın üstüne o sitede gösterildiği gibi bant yapıştırdım 2 gündür uyarıyı almıyorum umarım bu çözüm kalıcı olur.

YANİ KISACASI DEMEK İSTEDİĞİM BEKLEYEN ARKADAŞLAR YA 1600 TL'LİK BİR KUMARA GİRİŞİP TELEFONU ALSINLAR YA DA BU SORUNLAR BAŞ GÖSTERİRSE SERVİSE GÖNDERİRİM UĞRAŞIRIM TAKİP EDERİM ZAMANIM VAR DİYEBİLMELİLER.

Tamam telefonun diğer özellikleri mükemmel ama bu bir TELEFON değil kesinlikle.bunu iyi manada söylemiyorum bu arada.TELEFON'la konuşamadıktan sonra Retina Display da boş HDR foto da boş App Store da boş.Keşke iPod Touch alsaymışım diye düşünüyorum arada ama yapacak birşey yok artık.

4.2 güncellemesini bekleyeceğim ve eğer Proximity sensör sorunu giderilmezse değişim talep edeceğim.

bu telefonu test etmek için işe alınmış insanlar var ama SATIN ALANLAR yani bizler (ör. anten sorununu ilk gün keşfeden arkadaş gibi) bu görevi üstlenmiş gibi olduk maalesef.

Kimse yanlış anlamasın sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.Umarım bu sorunların olmadığı ürünler gelir bu partide.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.İyi forumlar.

Kesinlikle haklısınız, eğer bende de sorunların tümü birden belirmiş olsa ben de çıldırırdım. Neyse ki sadece anten sorunuyla yola devam ediyorum, telefonu kılıfsız kullanmaya da kıyamadığımdan pek bir sorun teşkil etmiyor, zaten kılıfsız geçen ilk 1-2 haftada da hat kesilmesi hiç başıma gelmedi, hatta test edene kadar anten sorunu bende yok zannetmeye bile başlamıştım Neyse, alacak arkadaşların hevesi kaçmasın, en kötü ihtimalle belli bir zaman daha eski telefonunuzu kullanırsınız, ürünün değişimini beklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomert -- 11 Kasım 2010; 14:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Simdi herkes fanboy geldi diyecek ama ( degilim ) urunde sorunlar var evt dogru ama bu kadarda degil ben alali bir ay oldu daha hic problem yasamadim benim aldigim donemde alan buram isimli bir uye vardi telefonu eline bile alamiyodu sinyal direk sifor oluyordu ve sensoru arizaliydi aldigi yere goturdu ( kanyon turkcell ) ve hemen degistirmislerdi sansini dene alirkende kontrol etme sansin vardi aldigin kullanilabilir halde teslim alabilirdin ve oradan cikmadan kontrol etmeliydin.

sorunlar abartılıyor firmayı ve telefonu lekelemek adına.Eline iphone almamış adam tutturmuş sinyal sorunu sensör sorunu cart curt sorunu.Sonra millet cidden sorunlu telefon sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Simdi herkes fanboy geldi diyecek ama ( degilim ) urunde sorunlar var evt dogru ama bu kadarda degil ben alali bir ay oldu daha hic problem yasamadim benim aldigim donemde alan buram isimli bir uye vardi telefonu eline bile alamiyodu sinyal direk sifor oluyordu ve sensoru arizaliydi aldigi yere goturdu ( kanyon turkcell ) ve hemen degistirmislerdi sansini dene alirkende kontrol etme sansin vardi aldigin kullanilabilir halde teslim alabilirdin ve oradan cikmadan kontrol etmeliydin.

sorunlar abartılıyor firmayı ve telefonu lekelemek adına.Eline iphone almamış adam tutturmuş sinyal sorunu sensör sorunu cart curt sorunu.Sonra millet cidden sorunlu telefon sanıyor

Arkadaşlar, sorunların sizde ortaya çıkmamış olması 'var olmadıkları' anlamına gelmiyor. Evet sorunlar abartılıyor, ve abartılmalı da. Sonuçta çok prestijli ve pahalı bir ürün alıyorsunuz ve düştüğünüz duruma bakın. Ayrıca @Karn-ı bahar, arkadaşım en azından git bi telefoncuda dene şu aleti, gir 2 video izle, olmadı buluşalım bir yerde ben göstereyim sana sinyal sorununu. Neden bu kadar diretiyorsunuz anlamıyorum, ben üründen memnunum, sorunlar büyük ölçüde bende yok, belki sende de yok; ama bu sorun yok mu demek? Sabır...

• Evet aynen bende yaşıyorum sınyal sorunu nu ama yok dıyenlerınde şansından olmuyorsa cıhazlarında sorun yoksa buda BOMERT Arkadaşımın dedıği gibi yok demek gerceklerı malesef örtmüyor..Güneş balçıkla sıvanmaz..Ateş olmıyan yerden duman çıkmaz..........
  • Ben ilk cıktıgında paristen getidittim hala üzerinde 4.0 var ama hiçbir poroblemyok çok şükür 24. Hafta üretimi
  • benim cihazımda 40. hafta üretimi, şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım. telefonla konuşurken kulağıma çok yaklaştırmıyorum zaten telefonu onun için prox. sorunu ile hiç karşılaşmadım ama bu sarı ekran ve ölü piksel olayını nasıl test ediyoruz bilen varmı acaba? cihaza baktığımda sorun görmüyorum ama birde test etmek istiyorum.
  • kaçıncı haftadakilerde böyle sorunlar olmakta.. şimdi ben turkcell kontratli alsam bu sorunlari yasama ihtimalim var mi? veya versiyon guncelleme ile cozulecek sorunlar mi bunlar?
  • Ben de cihaz hakkındaki izlenimlerimi buraya yazayım bari, burası uygun görünüyor. Burada yazdıklarım yazılım ile ilgili konuları da içerdiği için diğer iPhone'ları da kapsıyor. (Donanımla ilgili konular iPhone 4'ü ilgilendiriyor.) Bu nedenle ilk kez iPhone alacaklara yazımı okumalarını tavsiye ederim. İnsanların eksik olarak görmediği küçük noktalara da değineceğim, belki bunlardan birisi sizi rahatsız eder. Buradaki yazıların hepsi başımdan geçtikten sonra not edilmiştir, yanlışlık-eksiklik olduğunu sanmıyorum.

1- Hoparlör ve kulaklık sesi düşük. Ancak bu düşüklük, dizüstü bilgisayarla masaüstü bilgisayar arasındaki oran kadar düşük, duyulamayacak kadar değil.

2- Titreşimi çok zatıf. Eldeyken bile zor hissediliyor. Kesinlikle abartmıyorum.

3- Ekranın kalitesi öyle ahım şahım bir şey değil, eğer yazıları kocaman yapıp gözünüze sokarak okumuyorsanız. Ancak vidyo izlerken, eğer kalitesi yüksek bir vidyo izliyorsanız, kendisini hissettiriyor, bunu belirtmem lazım.

4- Yakınlık sensörü (Proximity Sensor) sorunlu. Yukarıda birisi iOS 4.2 ile düzeldiğini söylemiş, inşallah düzeliyordur, yoksa hep hoparlörden konuşmak zorunda kalacağım.

5- Akıllı klavye de sorunlu. Kimi zaman düzeltiyor, kimi zaman düzeltmiyor aynı kelimeyi. (Bu yazıyı telefonda not ederken Akıllı kelimesi Akilli olarak yazılmış, düzeltiyor kelimesi duzeltiyor olarak kalırken düzeltmiyor kelimesi düzeltmiyor şeklinde telefon tarafından değiştirilmiştir.)

6- Telefon ısınıyor, 45-60 dk. internet kullanımı sırasında (Wi-Fi, 3G fark etmez) elimi terletecek kadar ısınıyor. Ben bumper'ı telefonun sıcaklığı elime değmesin diye kullanıyorum, sinyal sorunundan dolayı değil. (Sinyal sorununu test etme imkânım olmadı.)

7- Ön ve arka yüzey cam olduğundan çok parmak izi tutuyor ve eliniz terliyse eliniz cama yapışıyor.

8- Türkçe karakterleri kullanırken ilgili harfin üzerine basma süresi çok uzun.

9- Her seferinde açık kalan uygulamaları kapatmak çok can sıkıcı.

10- Ekran çözünürlüğü formatında olmayan resimler tam ekran yapılıyor ve resimler genişlediğinden kenarlardan kırmalar oluyor. Küçük resimler ise ekranın kenarlarına yaslanacak kadar büyütüldüğü için bozuk görünüyor.

11- E-posta yazarken yazının ortada bir yerlerine bir başka yazı yapıştırdığımızda bunu bazen - ne hikmetse- yazının en sonuna yapıştırıyor.

12- Yandaki ses açma kapama tuşlarının ayarı da bir garip. Vidyo izlerken ya da müzik dinlerken odaya biri girince rahatsız olmasın diye hemen sesi kısmak için yandaki "sessiz" tuşunu kaydırırım, ses kapanmaz ama oyun oynarken sesi azaltmak için "-" tuşunu kullandığımda gelen aramalarda çalan ses de kısılır. (İkinci kısım 4.2 ile düzeliyor sanırım ancak birinci kısımda hâlâ değişme yok.)

13- iTunes, kullanımı kolay ancak kafasına göre işlem yapıyor. Bilgisayar programlarına güvenmediğim için kendim yapmak istediğim ayarları karıştırıyor, değiştiriyor, siliyor. Müzik atmak için iTunes'da kullandığım çalma listesi her seferinde iPhone'da da görünmesi ilginçliklerden bir diğeri.

14- Çok toz tutuyor. Bahçe gibi bir yere gittiğinizde fark edeceksinizdir. (Telefonu toprağa bulamanız gerekmiyor bunu fark etmek için.)

15- Safari'de ya da Youtube'da vidyo oynat dediğimizde vidyo yüklenene kadar başka sayfalara geçmek veya başka işler yapmak istersek vidyo yüklenmesi yerinde sayıyor. Aynı şekilde Messenger'dayken başka uygulamalara geçtiğimizde karşı taraftan yazılan iletileri almıyor, anca uygulamaya girdiğimizde program kendini güncelleyince alıyor. Güya çoklu uygulama desteği (multitasking) var. Resmen askıya alıyor diğer uygulamaları.

16- Resimler gerçek çözünürlüğünden daha fazla veya daha az yakınlaşıyor. Düşük çözünürlüklü resmi gözümüze sokacak kadar yakınlaştırarak görüntüyü bozarken yüksek çözünürlüklü resmi gerçek çözünürlüğünden daha küçük görünecek şekilde yakınlaştırıyor.

17- Vidyo izlerken vidyoyu geriye ya da ileriye sarmak istediğimizde parmağımızı çubuk üzerinde kaydırırken ekranda görüntü değişiyor ve istediğim görüntüye gelince parmağımı çekiyorum. Ancak ne hirmekse 3-4 sn öne veya ileri atlayarak oynatmaya başlıyor ve ya tekrar öne almamız gerekiyor ya da görüntünün istediğimiz yere gelmesini beklemek durumunda kalıyoruz.

18- Şarkı dinlerken bazen bir sonraki şarkıya geçtiğinde en baştan değil de 3-5 sn ilerden başlıyor her nedense. Bu hep aynı şarkılarda oluyor.

19- Flaş ışığı yeterince güçlü değil. Loştan biraz daha aydınlık bir ortamda yeterliyken loş ya da karanlık ortamlarda yetersiz.

20- Vidyo kaydı yaparken ekrana çift dokunduğumuzda özgün vidyo boyutuna geliyor ekran ancak fotoğraf çekerken böyle bir şansımız yok.

21- Kamera fotoğraf modundayken flaş ışığını sürekli açık tutma şansımız yok, sadece fotoğraf çekilirken açıp kapanıyor. Ancak neyi çektiğimizi göremiyoruz. Vidyoda kayıt yapmaya başlamadan önce açılıyor flaş, ama fotoğraf çekerken sadece fotoğrafı çekerken anlık yanıp sönüyor.

22- Sayfanın en üstüne gitmek için üstteki durum çubuğuna dokunduğumuz gibi sayfanın en altına gitmek için de bir seçenek olsaydı keşke. Bilgisayarda bu sistemi pek kullanmam ancak telefonda zorunluluk oldu benim için. Uzun listelerde, yazılarda ya da sitelerde aşağıya ineceğiz diye parmağımızı kırk kez ekrana sürmemiz gerekiyor. En azından iPod listelerindeki gibi (A-C-E-G) ya da bilgisayardaki gibi bir kaydırma çubuğu olsaydı. (Kaydırma çubuğu cihazda var ancak sadece görüntüde, nerede olduğumuzu görmek için. Aktif olarak kullanılamıyor.)

23- Telefonu bir süre kullanmadığınızda, yani normal sıcaklığına geri döndüğünde, kışın telefon buz gibi oluyor.

24- Fotoğraf çekerken elinizin en ufak bir titremesi görüntüyü bulanıklaştırıyor.

25- Otomatik parlaklığı aktif ettiğimizde karanlık ortamlarda ışık kısılıyor ancak telefon kilitliyken (Kilit ekranındayken) otomatik parlaklık aktif olmuyor, dolayısıyla saate bakarken ya da menüye girmek için kilidi açarken karanlık ortamlarda ışık gözümüze batıyor. Işığı kısayım diye ayarlara girerken menüde dolaştığımızda ışık yeterli ve hatta kısık seviyede olduğundan ışığı açmıyoruz ve bu rahatsızlık veriyor.

26- EQ ayarının ta Ayarlar'dan yapılması. Kim akıl ettiyse artık. Ayrıca kendi EQ'muzu oluşturamıyoruz.

27- USB kablosu şarj ve kasa arkası bağlantı için kısa kalıyor.

28- Pusuları yanlış ölçüm yapıyor. Bir ölçümde hafif sağı gösterirken telefonu çevirip tekrar ölçüm yaptığımızda bu sefer hafif solu gösteriyor. Hafif dediğime bakmayın, bu iki hafif arasında en az 45 derece var. Ayrıca güney olduğundan yüzde yüz emin olduğum yeri düney batı olarak gösteriyor.

29- Rehberdeki bir kişi resmini değiştirdiğimizde ve o kişiyi aradığımızda karşımıza çıkan resim hâlâ eski resim oluyor. Eğer resmi silmeden yeni resim seçerseniz böyle oluyor. Resmi silip, kaydedip yenisini koyarsanız sorun olmuyor.

30- Bu benimle ilgili bir sorun sanırım, mesaj yazarken fotoğraf iliştirme tuşu bende gözükmüyor ve MMS gönderemiyorum dolayısıyla. Ayarını söylebilecek olan var mı?

Ayrıca benim ilgimi çeken birkaç artısından da bahsetmek istiyorum. Diğer artıları biliyorsunuzdur zaten.

- Yüksek çözünürlüklü vidyo izlerken ekran sizi etkiliyor.
    - iTunes, dosyaları telefona gerçekten hızlı kopyalıyor.
    - Vidyo ya da ses kaydı yaparken sesleri çok temiz ve net bir şekilde kaydediyor.
    - Telefon hızlı şarj oluyor.

Yorumuma gelecek olursak; Cihaz güzel, ancak kesinlikle olmazsa olmaz bir şey değil. 3GS'nin bombesi ve yuvarlak hatları, bu telefonda sevdiğim tek dış güzellik olan anten tasarımına değiyor hatta fazla geliyor. Köşeli tasarımı elimi rahatsız ediyor. Bu 1-2 aylık kullanım sonunda tekrar başa dönüp bir iPhone alacak olsam 3GS alırdım, telefon alacak olsam farklı bir cihaz da alabilirdim. Kesinlikle parasını hak etmiyor, fiyat/performans oranı baya düşük. Pil süresi de düşük. Şöyle düşük, 3GS'de bir gün giden pil 4'te 1.5 gün gidiyor belki ama gün ortasında telefonu şarj edemeyeceğimden her gün şarj etmek durumunda kalıyorum yine. Cihaz, muhteşem değil, mükemmel hiç değil. Ama güzel telefon.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.