Şimdi Ara

Henüz iPhone 4'üne kavuşamamışlara... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chinaski

kaçıncı haftadakilerde böyle sorunlar olmakta.. şimdi ben turkcell kontratli alsam bu sorunlari yasama ihtimalim var mi? veya versiyon guncelleme ile cozulecek sorunlar mi bunlar?

• sim kart yok uyarısını soran arkadaş için yazıda geçen linki yeniliyorum.

sim kart yok çözümü
  • bende iphone4 çıktığında acayip heyecanlanmış vede hevesim kabarmıştı.ama biraz bekliyeyim dedim.baktımki sorunlar ortaya çıktı.birden soğudum.sonra bir telefoncu arkadaşla konuştum.mantıklı açıklamalarda bulundu.ondan sonra vazgeçtim almaktan.pişmanda olmadım almadığıma üzülmüyorumda..nede olsa bir kaç ay sonra iphone5 çıkar diye düşünüyorum..ama yinede iphone4 kötü bir cihaz demiyorum.N8 den bana göre daha iyi bir cihaz.çünki kullandığı sistem çok başarılı...o yüzden elinizdeki cihazda sorun olabilir ancak düzeltilebilcek sorunlar..verin servise gereği neyse yapsınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bende iphone4 çıktığında acayip heyecanlanmış vede hevesim kabarmıştı.ama biraz bekliyeyim dedim.baktımki sorunlar ortaya çıktı.birden soğudum.sonra bir telefoncu arkadaşla konuştum.mantıklı açıklamalarda bulundu.ondan sonra vazgeçtim almaktan.pişmanda olmadım almadığıma üzülmüyorumda..nede olsa bir kaç ay sonra iphone5 çıkar diye düşünüyorum..ama yinede iphone4 kötü bir cihaz demiyorum.N8 den bana göre daha iyi bir cihaz.çünki kullandığı sistem çok başarılı...o yüzden elinizdeki cihazda sorun olabilir ancak düzeltilebilcek sorunlar..verin servise gereği neyse yapsınlar...

birkaç ay sonra iphone 5 mi çıkıyormuş alala. iphone5e de başka çamurlar atılır merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiHilistt -- 12 Kasım 2010; 19:50:08 >
  • bugun telefona denk geldımve telefonu ınceledım tim de telefonmun metal kısımları soyulmus ve sımsıyah olmustu bır sure sonra sanırım kararma yapıyor yan kısımlar hıc hosuma gıtmedı bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco2 -- 12 Kasım 2010; 19:57:16 >
  • quote:

quote:

kaçıncı haftadakilerde böyle sorunlar olmakta.. şimdi ben turkcell kontratli alsam bu sorunlari yasama ihtimalim var mi? veya versiyon guncelleme ile cozulecek sorunlar mi bunlar?

ben okumaya üşendim sen yazmaya üşenmedinmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco2

bugun telefona denk geldımve telefonu ınceledım tim de telefonmun metal kısımları soyulmus ve sımsıyah olmustu bır sure sonra sanırım kararma yapıyor yan kısımlar hıc hosuma gıtmedı bu olay

sen alma o zaman
  • @ten-don

öm atamıyorum kusura bakma.

sim kartın dışta kalan kenarına ince bir şekilde yani nasıl anlatayım iphone 4'ün çerçevesindeki metal bandın yarısı kadar kalınlıkta yapışkan bant yapıştırıp öyle yerleştirin tepsiye.işe yarıyor kesinlikle.

zaten o tepsiyi çıkarıp şöyle içeri ışık tutup bakarsanız orada duran tepsi çıkarma çubuğunu göreceksiniz.
    problemi yaratan onun sim karta değip kısa devre yaptırması.deneyerek yapabileceğinizi düşünüyorum.kolay gelsin.sonuçları yazın yine yardımcı olmaya çalışırım buradan.

• her telefonda hatalar oluyor, bugüne kadar alıpta hatasız mükemmel iyiki almışım dediğim olmadı, yani iphone hatasız ve mükemmel bir telefon değil evet ama diğerlerinden farklı olmasıyla (gerek malzemesi, gerek işletim sistemi vs) başarılı olarak nitelendirilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.