Şimdi Ara

Henüz iPhone 4'üne kavuşamamışlara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta oluyor telefonu alalı ama gerçekten şunu söylemek istiyorum ACELE ETMEYİN.
    şimdi birçok arkadaş karalıyor telefonu vs diyecekler ama ben yine de söylemek istedim.

1.si Anten sorunu bende wifi ve edge açık da olsa kapalı da olsa hepsinde 2 bar düşüyor istisnasız.3g'de deneme fırsatım olmadı.yani evet böyle bir sorun var ama hat tamamen gitmiyor farketmiyorsunuz sorunu.bunu geçelim.

2.si Proximity sensör sorunu.Kİ BU SORUN BENCE EN ÖNEMLİSİ.çünkü ben aldığım günden beri bu sorunu yaşıyorum ve şimdi götürsem servise verecekler 1 ay bekletecekler beni telefonsuz kalacam o yüzden katlanıyorum.Call Guard uygulamasını indirdim ve gerçekten konuşma sırasında yüzümün temas ettiği yüzlerce noktayı tespit etti.Bu programı kullanmadan görüşme yapamıyorum ya beklemeye alıyor ya hoparlörü açıyor ya da rehberden birilerini arıyor.ÇOK SİNİR BOZUCU BİR SORUN ANLATAMAM.

3.sü SIM KART TAKILI DEĞİL UYARISI.gün içinde bir bakıyorum bu uyarı var ekranda.bunu da netten araştırdım ve ŞURADA anlatıldığı üzere sim çıkarma tepsisinin üstündeki metal çubuğun sim karta temas edip kısa devreye neden olması nedeniyle olduğunu öğrendim ve sim kartın üstüne o sitede gösterildiği gibi bant yapıştırdım 2 gündür uyarıyı almıyorum umarım bu çözüm kalıcı olur.

YANİ KISACASI DEMEK İSTEDİĞİM BEKLEYEN ARKADAŞLAR YA 1600 TL'LİK BİR KUMARA GİRİŞİP TELEFONU ALSINLAR YA DA BU SORUNLAR BAŞ GÖSTERİRSE SERVİSE GÖNDERİRİM UĞRAŞIRIM TAKİP EDERİM ZAMANIM VAR DİYEBİLMELİLER.

Tamam telefonun diğer özellikleri mükemmel ama bu bir TELEFON değil kesinlikle.bunu iyi manada söylemiyorum bu arada.TELEFON'la konuşamadıktan sonra Retina Display da boş HDR foto da boş App Store da boş.Keşke iPod Touch alsaymışım diye düşünüyorum arada ama yapacak birşey yok artık.

4.2 güncellemesini bekleyeceğim ve eğer Proximity sensör sorunu giderilmezse değişim talep edeceğim.

bu telefonu test etmek için işe alınmış insanlar var ama SATIN ALANLAR yani bizler (ör. anten sorununu ilk gün keşfeden arkadaş gibi) bu görevi üstlenmiş gibi olduk maalesef.

Kimse yanlış anlamasın sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.Umarım bu sorunların olmadığı ürünler gelir bu partide.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone4freak -- 12 Kasım 2010; 19:21:09 >

• önümde 1o ayım oldugu için içim yeterince rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34

önümde 1o ayım oldugu için içim yeterince rahat
    Kaçıncı hafta üretimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedontneed

Kaçıncı hafta üretimi acaba?

Alıntıları Göster
    senin cihaz baya sorunluymuş yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

senin cihaz baya sorunluymuş yahu

Alıntıları Göster
    sımdı bu konu baslıgı acıldıtan sonra tam ıphone4 u ıngıltereden getırme arefesınde kafam oldukca karıstı bu kumara gırmek oldukca rızıkolu eger bahsettgınız sorunlar tum telefonlarda mevcutsa.sızınkı ayrıca bızım gelenlerın garantısıde olmuyacak ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

sımdı bu konu baslıgı acıldıtan sonra tam ıphone4 u ıngıltereden getırme arefesınde kafam oldukca karıstı bu kumara gırmek oldukca rızıkolu eger bahsettgınız sorunlar tum telefonlarda mevcutsa.sızınkı ayrıca bızım gelenlerın garantısıde olmuyacak ayrıca

Alıntıları Göster
    İyiki o sorunlardan hiç biri bende olmıyor.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

İyiki o sorunlardan hiç biri bende olmıyor.Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    dostum bu kadar problemin varken niye servise vermiyorsun anında değiştirirler telefonunu bunlarla niye uğraşıyorsunki en fazla 2 hafta içinde sağlam telefonuna kavuşursun garantisiz olsa neyse ama dediğine göre tr garantili cihazın sorun yaşayarak kullanman gerçekten ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

dostum bu kadar problemin varken niye servise vermiyorsun anında değiştirirler telefonunu bunlarla niye uğraşıyorsunki en fazla 2 hafta içinde sağlam telefonuna kavuşursun garantisiz olsa neyse ama dediğine göre tr garantili cihazın sorun yaşayarak kullanman gerçekten ilginç

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şimdi gitse servise telefon yok sorunu diyip geri göndermeyecekleri ne malum.
    servisle sorun yaşamayan bir kişi görmedim forumda.
    ayrıca 2 hafta telefonsuz kalmak hiç işime gelmiyor.
    bir de bu proximity sorunu arada olan birşey yani uzun konuşmalarda özellikle baş gösteriyor.
    şimdi bunu 1-2 dk deneyip sorunsuz çalışıyor diyecekler.
    apple storelardaki gibi bilgili değil maalesef bizim servislerdekiler bunu hepimiz biliyoruz.

şu 4.2 bi çıksın da bakalım ondan sonra devam ederse bu işin peşini bırakmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iphone4freak

arkadaşlar şimdi gitse servise telefon yok sorunu diyip geri göndermeyecekleri ne malum.
    bir de bu proximity sorunu arada olan birşey yani uzun konuşmalarda özellikle baş gösteriyor.
    apple storelardaki gibi bilgili değil maalesef bizim servislerdekiler bunu hepimiz biliyoruz.

şu 4.2 bi çıksın da bakalım ondan sonra devam ederse bu işin peşini bırakmayacağım.

bence de peşini bırakma
    parayı almayı biliyorlar hizmeti de verecekler
  • quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun dostum

bence teknoloji tamamen şans meselesi ve biraz şanssızmışsın malisef sen

• quote:

Alıntıları Göster
    bu arada bir arkadaş sormuş telefon 35. hafta

forumda bununla ilgili bir konu var ama şu ana kadar satılanların büyük kısmı 35.hafta idi.

büyük kısmı da sorunsuz kullanıyor.hafta ile ilgili olması düşük ihtimal ama olabilir de tabi ki kimse bilemez.

• quote:

bu arada bir arkadaş sormuş telefon 35. hafta

forumda bununla ilgili bir konu var ama şu ana kadar satılanların büyük kısmı 35.hafta idi.

büyük kısmı da sorunsuz kullanıyor.hafta ile ilgili olması düşük ihtimal ama olabilir de tabi ki kimse bilemez.

Alıntıları Göster
    dostum bence problemli kullanma sensor sorunundan değiştiren bikaç arkadaş var cihazı birde sende başka problemlerde var
    madem garantili aldın bence hiç bekleme 4.2 yi bu çakallar problem yaşatabilir ama bastırırsan genelde sonuç alıyorsun bu problemlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: justify34

dostum bence problemli kullanma sensor sorunundan değiştiren bikaç arkadaş var cihazı birde sende başka problemlerde var
    madem garantili aldın bence hiç bekleme 4.2 yi bu çakallar problem yaşatabilir ama bastırırsan genelde sonuç alıyorsun bu problemlerde

Alıntıları Göster
    Benim iphone um 40. hafta üretimi. Evdeyken 1 diş azalma oluyor bazen ama iphone almadan öncede oluyordu. Sensor sorunu ile karşılaşmadım geçen hafta almama rağmen 2 saat üzerinde konuşma yaptım. Elektronik aletlerde bu tür riskler her zaman olabilir. Sorunlu olduğu düşünülen cihazın hemen servise götürülmesi gerekli bence. Sizin cihazınız sorunlu die bunu genele maletmek anlamsız geldi bana.

• Ben turkcell den aldim hicbir bar dusme yok cekmeme gibi problem yasamadim
    Wifi edege 3 g hepsindede kullandim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizom

Benim iphone um 40. hafta üretimi. Evdeyken 1 diş azalma oluyor bazen ama iphone almadan öncede oluyordu. Sensor sorunu ile karşılaşmadım geçen hafta almama rağmen 2 saat üzerinde konuşma yaptım. Elektronik aletlerde bu tür riskler her zaman olabilir. Sorunlu olduğu düşünülen cihazın hemen servise götürülmesi gerekli bence. Sizin cihazınız sorunlu die bunu genele maletmek anlamsız geldi bana.

Alıntıları Göster
    Sorun sizin telefona has . Arkadaşımda var hiç öyle bir durum yok.Kullan, telefonlar türkiyeye gelince servisi ver değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

Sorun sizin telefona has . Arkadaşımda var hiç öyle bir durum yok.Kullan, telefonlar türkiyeye gelince servisi ver değiştir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da servis prosedürünü biri bana anlatabilir mi?

yani kutusuyla birlikte tüm aparatları ile mi servise gönderiyoruz yoksa sadece telefonu mu göderiyoruz?

ayrıca eğer sadece telefonu göderiyorsak diyelim değişim yapıldı.yeni gelen telefonun sıfır cihaz olduğunu nasıl anlayacağız?

telefonu teknosadan aldım.teknosada bu işler nasıl yürüyor yol gösterebilecek olan daha önceden teknosadan almış olan ve bu veya benzeri sorunla karşılaşanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

3Gs de ilk çıktığında çok sorunluydu şu an 3Gs aldım sensörü bozuk anteni çekmiyor vs gibi şikayetlerde kimse bulunmuyor.Neden? Çünkü Apple telefonu ve sorunlarını çk iyi tanıdı ve yazılım ve donanım olarak şu günki haline getirdi telefonu.Aynı şey iPhone 4 için de geçerli olacak.5 ya da adı her ne olacaksa çıkınca 4 mükemmel bir cihaz olacak.O zamana kadar şans işi biraz arkadaşların da dediği gibi.

• quote:

arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da servis prosedürünü biri bana anlatabilir mi?

yani kutusuyla birlikte tüm aparatları ile mi servise gönderiyoruz yoksa sadece telefonu mu göderiyoruz?

ayrıca eğer sadece telefonu göderiyorsak diyelim değişim yapıldı.yeni gelen telefonun sıfır cihaz olduğunu nasıl anlayacağız?

telefonu teknosadan aldım.teknosada bu işler nasıl yürüyor yol gösterebilecek olan daha önceden teknosadan almış olan ve bu veya benzeri sorunla karşılaşanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

3Gs de ilk çıktığında çok sorunluydu şu an 3Gs aldım sensörü bozuk anteni çekmiyor vs gibi şikayetlerde kimse bulunmuyor.Neden? Çünkü Apple telefonu ve sorunlarını çk iyi tanıdı ve yazılım ve donanım olarak şu günki haline getirdi telefonu.Aynı şey iPhone 4 için de geçerli olacak.5 ya da adı her ne olacaksa çıkınca 4 mükemmel bir cihaz olacak.O zamana kadar şans işi biraz arkadaşların da dediği gibi.

Alıntıları Göster
    sadece cihazı servise gönderiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sas34

sadece cihazı servise gönderiyorlar

Alıntıları Göster
    peki yeni bir cihaz gönderilecek diyelim o zaman yeni bir kutu açıp sadece telefonu mu gönderiyorlar?
  • quote:

peki yeni bir cihaz gönderilecek diyelim o zaman yeni bir kutu açıp sadece telefonu mu gönderiyorlar?

Alıntıları Göster
    Siz iki haftaya dayanamıyorsunuz ben ise 4 aydır bekliyorum. Şöyleki N85 telefonum arızalandı verdim Teknosa'ya. 18 iş günü sonra geldi aynı gün tekrar bozuldu. Bu sefer 30 iş günü doldu. Telefon üretimden kalktığı için ödediğim fatura üzerinden istediğim ürünü alacağım söylendi. Bende i4 gelsin bakarım dedim. Derken 1 ay sürede öyle geçti, baktım onlarada geleceği yok para iadesi istedim. 1029 lira tarafıma ödediler. Her ne kadar mağdur olsamda ödediğim tutarı geri almak işin iyi yanı. Oysaki sağlam halde kendim satmaya kalksaydım 350-400 lira ederdi 2 eli.. Elimde iyi kötü bir telefon var şu anda.

Ben sırf i4 çıktı, elimdekini satayım, onu alayım diye uğraşmadım sonuçta. Eskisi arızalandı, şu an 4 aydır kullandığım telefonun özellikleri pek olmasada idare ettim. Sizin yaşadığınız sorunları yaşasaydım yine tereddütsüz verirdim. Şurda 2 hafta neki

• cihazda bukadar sorun varsa , garantiye vermekte hakkın dünya kadar paraveriyorsvn
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.