Xiaomi Mi 10 serisi Android 13 tabanlı MIUI 14'e kavuşuyor
Hatırlayacak olursak, daha önce Xiaomi'nin Mi 10 serisi için MIUI 14 testlerinin başladığını aktarmıştık. Şimdi Çin kaynaklı sızıntılar, Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro ve Mi 10 Lite'ın Nisan ayında kararlı MIUI 14 güncellemesine kavuşacağını bildirdi. Android 13 tabanlı MIUI 14, sistem verimliliğini artıracak yeni Foton Motoru'na ek olarak çok sayıda görsel değişiklik ve özellikle geliyor. Bu bağlamda Mi 10 serisi için önemli pil ve performans iyileştirmelerini beraberinde getirecek diyebiliriz.
Android 13 güncellemesi Mi 10 serisine ek olarak birçok cihazda dahili olarak test ediliyor. XiaomiUI tarafından paylaşılan listeye göre yakında MIUI 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar şu şekilde:
Poco F3 MiUi 14 alacak ilk 10 telefon listesindeydi fakat listedeki diğer 9 cihazdan sonra liste dışındaki 4-5 model daha MiUi 14 almasına rağmen Poco F3 e hala vermediler güncellemeyi. Bu şekilde devam ederlerse satışlar daha da düşer. Söz verdiklerini yapmaktan aciz bir firma Xiaomi
Benmi goremiyorum tek güncelleme tarihini ????
Merhabalar 3.5 yıl önce iPhone alabileceğim fiyata tercih ederek mi 9T aldım. Daha öncede mi5 kullanmıştım ve memun kalmıştım. Mi 9T cihazım 2 gün ekran kapnma arızası verip ana kart bozuldu ve ÇÖP oldu. Bir daha X ile başlayan bir ürün bile almayacağım
Liste baya bi kabarık. Her telefona 10 günde bir güncelleme verseler. 4-5 ay sonra güncellemeler biter.