Şimdi Ara

Henüz ruhsat almamış temel liselere kayıt yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeterli araştırma yapmadan bugün çocuğumu 11. ve 12. sınıf için sınav temel lisesine kayıt yaptırdım üstelik senette imzaladım. Tüm bunlardan sonra maalesef henüz ruhsat almadığını öğrendim ve fena kıllandım. Yöneticiyi aradım bizi uyarmadığı için sayıp sövecektim ama sabırlı davrandım ve dinlemeyi tercih ettim. Söylediğine göre 15 gün içinde ruhsat alacaklarmış umarım dediği gibi olur. Biraz araştırınca Okulun fiziki durumunun pekte yeteri olmadığını düşünüyorum şuan açıkcası pek umudum yok. Benimle aynı durumda olan var mı aranızda. Bu konuda bilgisi olup bizleri aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Ben 2-3 ay önce yazıldım taksitleri bile vermeye başladık. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Ben 2-3 ay önce yazıldım taksitleri bile vermeye başladık. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

Hangi dershane sizinki fiyatı nedir. Biz hiç pazarlık yapmadan 8.800 TL yi kabul ettik umarım kazıklanmamışızdır. İnşallah dediğiniz gibi de sıkıntı yaşamayız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersencan

quote:

Ben 2-3 ay önce yazıldım taksitleri bile vermeye başladık. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

Hangi dershane sizinki fiyatı nedir. Biz hiç pazarlık yapmadan 8.800 TL yi kabul ettik umarım kazıklanmamışızdır. İnşallah dediğiniz gibi de sıkıntı yaşamayız..

Benimki biraz pahalı fen bilimleri 16 milyar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersencan

quote:

Benimki biraz pahalı fen bilimleri 16 milyar

oo baya yüksekmiş sizinki kolej ayarında nerdeyse. hayırlısı olsun hakkınızda, teşekkürler cevap için.
  • Ruhsat Rasuli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopher's stonee

Ruhsat Rasuli

Komik şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.