Arkadaşlar 30 senelik bir galatasaraylı olarak herkesi takıma tam desteğe davet ediyorum.Bu tarz durumlarla karşılaşmamız lazım ki eksikleri doğru analiz edip ve ders alıp baştan önlem alalım.Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız.Öyle büyük bir takımız ki biz,bu yaşananlar kumsalda kum tanesi bizim için. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM
hep destek tam destek ??? bana bu fenerbahce tribünlerini çağırıştırıyor
iyi günde kötü günde takımımın arkasındayım
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
iyi günde kötü günde takımımın arkasındayım
düğün nedeniyle maçı izleyemedim birazdan . izliyecem
Fakat Gerçek Görüşüm Şudur ki ;
1 Mağlubiyetle ve ya kupa kaybı oyuncu satışı yönetim değişikliği gibi nedenler asla ve asla GALATASARAY a olan sevgimi değiştiremez !!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: gamerr
Arkadaşlar 30 senelik bir galatasaraylı olarak herkesi takıma tam desteğe davet ediyorum.Bu tarz durumlarla karşılaşmamız lazım ki eksikleri doğru analiz edip ve ders alıp baştan önlem alalım.Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız.Öyle büyük bir takımız ki biz,bu yaşananlar kumsalda kum tanesi bizim için. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM
Sonuna kadar katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
Bi uza surdan velet. Ne bicim Galatasaray'lisin sen? Iyi gunde sevin, hopla, zipla sonra takim bir kac mac kotu oynayinca direk sat takimini. Elestiri yapacaksan yap ama senin bu yaptigin elestiri degil.
Bizleri çok güzel günlerin beklediğine eminim biraz sabır destek ve empati ile her şeyin üstesinden geliriz :)
Sadece iyi günde sevseydik SARININ yanına Lacivert koyardık
quote:
Uza!
Tespitleriniz mükemmel arkadaşlar.Rakip takımlar o kadar çok sevindiki bugünkü mağlubiyetimize utanmasalar bu mağlubiyeti taksim meydanında kutlamak için başbakandan yarını resmi tatil günü ilan etmesini isteyecekler
HEP DESTEK TAM DESTEK kimin sloganı ???? önce onu öğren sonra gel
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Bi uza surdan velet. Ne bicim Galatasaray'lisin sen? Iyi gunde sevin, hopla, zipla sonra takim bir kac mac kotu oynayinca direk sat takimini. Elestiri yapacaksan yap ama senin bu yaptigin elestiri degil.
Hkikaten Bayram yapicaklar neredeyse .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme