Şimdi Ara

hep fem yayını çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezun olduğum için çözümlerine kolay ulaşayım diye bu sene hep matematikte fem kaynaklarını kullandım. Denemeler dahil. Önemli olan konuyu kavramak falan diye düşünüyordum ama bugün 345 orta düzey denemeyi çözdüm ve fem 10luya göre tam 25-30 net düştüm. Özellikle fen netlerim düştü ve sosyali yetiştiremedim. Şimdi sınava da bu kadar az kalmışken böyle bir düşüş yaşayınca acaba sınavda da böyle mi olur ki diye paniğe kapıldım. 345e de genel olarak zor deniliyor ama bu kadar düşüş normal mi?

• odtuicin kullanıcısına yanıt
    Hic bir deneme ygs ye benzemez sadece moral yukseltmeye yarar ygs başka bişey bi kalıbı yok denemelerinde 90 yapip ygs de 110 da yapabilitsin mesela ben denemelerde 100 nete ulasiyorum max (sayisalim) ama 2010 2011 2015 ygs cozdum 108 105 92 (sirasyiyla ) ( 2015 ygs 10 dk erken bitirdim )ygs baska bbişey sters yapma o sorulari yapacak kapasiteyi zaten saglamissindir yil boyunca ihtiyaç duyduğun kudret damarlarinda mevcuttur tanri türkü korusun ve yuceltsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence lys de biraz farklı kaynaklar kullan.Ben de geçen sene ygs için hep fem kullanmıştım.Ama ygs femle paralel olmadı.Lys için final, palme,apotemi kullandım çok iyidi.
    Şu ana kadar hep fem kullanmışsın sıkıntı yok.Bu zamandan sonra da artık netlerini takma.

• Ulan hep mı aynı konu acılır zaman mı kaybettırcen mıllete sımdı ne kazancan

• Oha ben de öyle yaptım ama yapacak bisey yok bundan sonra. Lys ye bakicaz

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    böyle fesat düşünmek de senin ayıbın kardeşim. zaman kaybettireceğimi düşünüyosun ama konuya mesaj atarak uplıyorsun? senin niyetin buysa ben bir şey demiyorum. bu kadar fesat düşünerek de hayatta mutlu olamazsın, bu da sana benden ufak bilgi olsun. sınavda işine yaramaz ama belki ufak detaylarda boğulmamayı öğrenirsin.
  • Paralelden içeri almazlarsa sıkıntı yok .d soru sorudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartezyen çözen bi bizim mat hocasının grubu var herhalde

• Yani bugüne kadar ben de soru sorudur diyordum ama bugün resmen duvara tosladım. Neyse yarın ikincisini çözücem bakalım sonuç nasıl olacak

• sınavda toslayacağınıza delalettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyj

sınavda toslayacağınıza delalettir.

Soruları ezbere çözmüyorsa kimse toslamaz boş yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: hyj

sınavda toslayacağınıza delalettir.

Soruları ezbere çözmüyorsa kimse toslamaz boş yapmayın.

toslamaktan ne anlıyorsun? sürekli fem çözen bir insan zamanla 440 bandına ulaşır,sınavda 440 beklerken 400-410 gibi bir puan alır. toslamak budur. yaşandı,görüldü. ha toslamayadabilir ygs bu ne olacağı belli olmuyor ama başka yayınlardan da çözüp denemeler kararlı bir hale ulaşınca puanın 400 den daha yüksek olacağını düşünüyorum.
  • Arkadaşlara katılıyorum fem ile diğer yayınlar arasında 15 net fark var. Bir tek bende böyledir belki bilmiyorum.

• Çünkü hangi kaynağı en çok çözersen onun soru tipine yavaş yavaş alışıyorsun giderek netlerin de artıyor. Sadece fem için değil bu sürekli 345 çözen insan da bu tarz sorulara alışır femden düşük net yapar. İlk deneme diye bu kadar düşürdüğümü düşünüyorum ben. En kötü ihtimalle 5.denemede fem netlerime dönerim bence. Burada az zaman kalmışken de kimse kimsenin moralini bozmasın arkadaşlar. Az çok hepimiz emek verdik umarım herkes de karşılığını alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.