Şimdi Ara

Hep gözünüzde kalan araçlar. .? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane supra olsun isterdim fakat Türkiye'de bile çok çok az var ne yazık ki
  • 5,8 LT Ford Mustang Shelby

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda cx-9 piyasasından değil yakıtından korktuğum için almadım
    Oturduğum şehirde arada sırada görüyorum baktıkça bakasım geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çok arabaya içim gidiyo , cidden cok güzel arabalar var

• clk 500, çok içimde kaldı, fiyatları uygun ama yakıtı vergisi derken üzücü oluyor ya da cabrio clk 200 de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: livam

quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

Hocam derdinizi soyleseniz

Dert değil eski sevgilisini görmüş gibi içim burkuldu az önce hep almak istediğim arabayi gördüm ama ikinci eli zayıf diye aldirmadilar içim yandı gorunce

O dert sıkıntı herkeste var hocam Arabayı beğenirsin komşun karışır, ailen karışır, iş arkadaşın karışır, yıkamacıda denk geldiğin hayatında o arabanın içine bile binmemiş tipler gelir karışırrr AAAaaaaa bu araba tutulmuyo diyolar doğrumu, bunun piyasası yokmuş ikinci eli ölüymüş, parçası uzaydan geliyomuş diyenn canım yurdum tayfası hiç eksik olmaz

İçine sinen beğendiğin uygun temiz arabayı alıp biniceksin özeti bu piyasa fiyatına sazan avlar gibi 5-10 bin eklenmedikçe temiz hiç bir araba kimsenin elinde kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 25 Mayıs 2015; 8:26:17 >

• Vogue

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Abi bare ölümüne gidiyorsun 2.8 es geç direk buna geçiş yap:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-turkiyede-tekkkkkkkk-211794248/detay

Not: Bu arada aynı aracı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 Ay önce fiyatı 80.000 TL gibi bir rakamdı 3-4 ayda 40.000 değer kazamış

bir de volvo zarar ettirir diyorlar 2.elde. (Harbiden 2.el araç satanlar saçma sapan fiyat koyar olmuş.)

4.4 VIP modelinden bir aralar 60 bin TL gibi fiyatları hatırlıyorum. Bu arabanın prim yapması değil araç sahiplerinin prim yapması. S2000'in başına gelen durum.
    Tabii ki 4.4 V8 güzel ama, ben bütçem dahilinde konuşuyorum. Şu anki aracımın üstüne hiç bir şey koymadan Omega 2.5 V6 ya geçiş yapabiliyorum. Ancak elektronik arızaları korkutuyor. Üstelik ağır kasası olduğu için 2.5 motor benim 2.0 motorumdan hantal kalıyor. S80 T6 ise, eski kasasına heveslendiğim araba, 272 beygir çift turbo 6 silindir. Motordan korkmuyorum ya da yakıttan ancak şanzıman konusunda sabıkalı bir araba. Bir de ufak tefek elektronik arızaları çok oluyormuş.

• infinity fx 34-45, audi allroad quattro, volvo xc70, subaru outback
  • 94 model ford taunus 2,0gts sahibi olamadan göçüp gideceğim bu dünyadan
  • Wrx Sti 2006

Hep gözünüzde kalan araçlar. .?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa 147
  • audi tt
  • e34 bmw 5 serisi.

almayışımın sebepleri, çok masraf çıkarmasından korkuyorum. çünkü adam gibi kullanılan e34'ler 25-30 binden başlıyor ona da bütçem yetmiyor. diğerleri de el bombası gibi, her an büyük arıza çıkarabiliyor.

ayrıca bide apaçi damgası yemek var, arabayı alsam yapacağım şeyler belli, 17 inç sade bir jant alıp spor yay takmak+boya koruma vs. bakımlar. ama yinede görenler apaçi diyecek diye tırsıyorum.
  • Hayallerimin arasında E30 M3 Cabrio ve E34 M5 vardı.

E34 5.20 - 5.25i ve şuanda da E34 5.40i kullanıyorum
  • Bir zamanlar Mondeo mk4.5 kasası
  • Saab 9-3 Aero Sw Ttid

Hep gözünüzde kalan araçlar. .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 2 Haziran 2015; 14:08:15 >
  • Toyota land cruiser prado...
     Hep gözünüzde kalan araçlar. .? Hep gözünüzde kalan araçlar. .? Hep gözünüzde kalan araçlar. .?

• Gözümde kaldı diyemem ancak 2. El bir 208 gti a bakmıştım günün devamında satmışlardı. Şimdiki arabamdan(megane coupe) da memnunum.

• Tabiki Alfa. Bir 159 olsun bir 147 olsun, her gördüğümde geçene kadar bakarım. Ama ileride alacak durumum olsa dahi cesaret edebilir miyim bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.