Şimdi Ara

Hep gözünüzde kalan araçlar. .?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almak isteyip ya satarken zarar edeceğinizden korkarak yada başka bir sebebten almayip gözünüzde kalan araç varmı .? Varsa nedir neden ..? ..

• Hocam derdinizi soyleseniz
  • livam L kullanıcısına yanıt
    Hep bir cabrio aracım olmasını istedim. Aslında maddi durumumda müsait ama nedense alamadım. Sanırım mahalle baskısı :D Sürekli 40 - 50 binleri b sınıfı hatchbacklere verip duruyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

Almak isteyipte Alamadığım çok para yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Almak isteyipte Alamadığım çok para yok.

Alıntıları Göster
    şöyle 2006 model 2.0 tdi highline passat olsa fena olmazdı. benzin parası zorlamasa 2.0 fsi olanı tek geçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Mayıs 2015; 21:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

Hocam derdinizi soyleseniz

Dert değil eski sevgilisini görmüş gibi içim burkuldu az önce hep almak istediğim arabayi gördüm ama ikinci eli zayıf diye aldirmadilar içim yandı gorunce
  • O burukluk bütün otomobil çılgınlarında var hocam inşallah bir gün sahibi olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outbacklive -- 24 Mayıs 2015; 21:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

O burukluk bütün otomobil çılgınlarında var hocam inşallah bir gün sahibi olursunuz

Inşallah imkan var ama her kafadan bir ses çıkıyor işte arkadasin dediği gibi mahalle baskısı.
  • Bmw 3.28
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Bmw 3.28
    Mazda 323 Familia
  • İ30
  • Alfa 159...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Alfa 159...
    İnsignia Sporttourer
    Suberb Combi
    Subaru Outback
    kısacası D segmenti stationwagon araçlar. Subaru Levorg'a dibim düştü diyebilirim ama alır mıyım ....
  • Lancer X
  • Param olsa bakmam ikinci ele felan gider bi s14 alır sr20yi turbolar ömürlük binerim arkadaş
  • 45-50 bin TL civarı param var ve Lancia Delta istiyorum fakat elimde patlar diye yanaşmıyorum.
  • Batmobil.
    Her aklıma geldiğinde üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Batmobil.
    Her aklıma geldiğinde üzülürüm.
    S80 T6 (Cesaret edemedim, başka bir deyişle yemedi)
    Opel Omega 2.5 V6 (Olsa fena mı olurdu? Ama işte arızası bir başladı mı yıldırır diyorlar).
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Abi bare ölümüne gidiyorsun 2.8 es geç direk buna geçiş yap:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-turkiyede-tekkkkkkkk-211794248/detay

Not: Bu arada aynı aracı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 Ay önce fiyatı 80.000 TL gibi bir rakamdı 3-4 ayda 40.000 değer kazamış

bir de volvo zarar ettirir diyorlar 2.elde. (Harbiden 2.el araç satanlar saçma sapan fiyat koyar olmuş.)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.