Bildirim
Hep gözünüzde kalan araçlar. .?
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: Süpermarket Ürünlerinde 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2JEWP9I3H57JU
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam derdinizi soyleseniz -
Hep bir cabrio aracım olmasını istedim. Aslında maddi durumumda müsait ama nedense alamadım. Sanırım mahalle baskısı :D Sürekli 40 - 50 binleri b sınıfı hatchbacklere verip duruyoruz. -
-
Almak isteyipte Alamadığım çok para yok.quote:
Orijinalden alıntı: BatuKır -
şöyle 2006 model 2.0 tdi highline passat olsa fena olmazdı. benzin parası zorlamasa 2.0 fsi olanı tek geçerdim.quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Almak isteyipte Alamadığım çok para yok.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Mayıs 2015; 21:51:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: outbacklive
Hocam derdinizi soyleseniz
Dert değil eski sevgilisini görmüş gibi içim burkuldu az önce hep almak istediğim arabayi gördüm ama ikinci eli zayıf diye aldirmadilar içim yandı gorunce -
O burukluk bütün otomobil çılgınlarında var hocam inşallah bir gün sahibi olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outbacklive -- 24 Mayıs 2015; 21:57:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: outbacklive
O burukluk bütün otomobil çılgınlarında var hocam inşallah bir gün sahibi olursunuz
Inşallah imkan var ama her kafadan bir ses çıkıyor işte arkadasin dediği gibi mahalle baskısı. -
Bmw 3.28 -
Mazda 323 Familiaquote:
Orijinalden alıntı: celil4334
Bmw 3.28 -
İ30 -
Alfa 159... -
İnsignia Sporttourerquote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Alfa 159...
Suberb Combi
Subaru Outback
kısacası D segmenti stationwagon araçlar. Subaru Levorg'a dibim düştü diyebilirim ama alır mıyım .... -
Lancer X -
Param olsa bakmam ikinci ele felan gider bi s14 alır sr20yi turbolar ömürlük binerim arkadaş -
45-50 bin TL civarı param var ve Lancia Delta istiyorum fakat elimde patlar diye yanaşmıyorum. -
Batmobil.
Her aklıma geldiğinde üzülürüm. -
S80 T6 (Cesaret edemedim, başka bir deyişle yemedi)quote:
Orijinalden alıntı: Otomobilgini
Batmobil.
Her aklıma geldiğinde üzülürüm.
Opel Omega 2.5 V6 (Olsa fena mı olurdu? Ama işte arızası bir başladı mı yıldırır diyorlar). -
Abi bare ölümüne gidiyorsun 2.8 es geç direk buna geçiş yap:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-turkiyede-tekkkkkkkk-211794248/detay
Not: Bu arada aynı aracı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 Ay önce fiyatı 80.000 TL gibi bir rakamdı 3-4 ayda 40.000 değer kazamış
bir de volvo zarar ettirir diyorlar 2.elde. (Harbiden 2.el araç satanlar saçma sapan fiyat koyar olmuş.)
Benzer içerikler
- en iyi ekspertiz firmaları
- 1.4 egea alınır mı
- megane 1 2000 motor yorumlar
- mantar yama
- motor subap arızası maliyeti
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- 2024 en çok satan arabalar
- fiat 600 fiyat
- togg sipariş
- fiat pulse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X