Şimdi Ara

Hep gözünüzde kalan araçlar. .? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maddi durum elverse rcz alırdım çok hoşuma gidiyo tasarımı ama malesef hayaller rcz gerçekler 1.25 fiesta olucak herhalde
  • Laguna 3, ikinci el kaygısı...
    Bugün bile konusu geçti aklımda kaldı dedi babam.
    Benim de aklımda tabi alamadığımız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

Hep bir cabrio aracım olmasını istedim. Aslında maddi durumumda müsait ama nedense alamadım. Sanırım mahalle baskısı :D Sürekli 40 - 50 binleri b sınıfı hatchbacklere verip duruyoruz.

40-50 ye temiz 2002-2003 Clk bulunabilir belki veya 2001 Avantgarde .

Ancak 2001 deyip geçmeyin Hafızalı koltuk - koltuk ısıtma - masajlı koltuk çoğu var bunlarda . Biz de vardı gerçekten bu kadar donanım 2015 model aracın çoğunda yok .

Satarken belki bekletir ama kullanırken pişmanlık hissi hiç olmaz yakıt dışında.
  • 140 hp lik 1.4 tsi hep istedim, hala istiyom ama dur bakayim.. düşeneyiiiimm.. gene alamıyorum :) olmayınca olmuyor. adını vermeyeyim ama kahrolası bazı distribütörler yüzünden istediğim aracı tam 3 kere alamadım. elime fırsat geçti, ya satış elemanı, ya kur farkı, ya istemediğim gereksiz donanım vs. olmayınca olmuyor :)
    8. kasasından umutluyum, gelsin bu sefer daha gelmeden sipariş çekecem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stilo
  • Yahu tempra bulaşıcı hastalık gibi onu ayrı bir yere koyalım ilerde 159

• Konu başlığından cehalet akıyor.
    Boğazında kalır yada gözün kalır ama ne hikmetse ikisini birleştirmiş.
    Sondaki iki noktalı soru işaretiyse uzaydan gelmiş gibi.

Olay hızlı yazdık olur o kadar değil, bu adama 24 saat ve bir adet kalem versen fazlası çıkmaz
    Yarın bir gün çocuğu baba türkçe ödevine yardım istese çocuğa yazık, dayağı o yiyecek hocadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 25 Mayıs 2015; 0:04:47 >
  • volvo xc60
    mazda3

• quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Konu başlığından cehalet akıyor.

Olay hızlı yazdık olur o kadar değil, bu adama 24 saat ve bir adet kalem versen fazlası çıkmaz
    Yarın bir gün çocuğu baba türkçe ödevine yardım istese çocuğa yazık, dayağı o yiyecek hocadan.

Doğru kardes ilkokul mezunuyum sizin gibi okumuşlari rahatsız ettimse kusura bakma.

• B8 passat stationwagon
    Hatchback subaru sti
    Evo 9
    Polo gti
    R34 skyline
    Rx7
    99' 745 (alabilirim fakat vergi ve benzin )
    Audi a7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98-01 jaguar xjr
    01-02 audi s8

Insallah bir gun cesaretimi toplarim

• s2000 im olsun isterdim ama çok ilginç piyasası var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-model-hatasiz-siyah-s2000-213337576/detay

bu arabayı alıp perte çıkarsan kasko değeri fiyatının nerdeyse yarısı insan binmeye korkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E30

• vallaha şuan hayalimdeki araca sahip olmaya az kaldı.ama 4 serisi cabrio olsaydı da fena olmazdı.azla yetinmeyi de bilmeli insan
  • Mazda 6

• quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Boğazında kalır yada ( ''DA'' AYRI OLACAK) gözün kalır ama ne hikmetse ikisini birleştirmiş.

Olay hızlı yazdık olur o kadar (ALINTI SÖYLEMLER TIRNAK İLE BELİRTİLİR) değil, bu adama 24 saat ve bir adet kalem versen fazlası çıkmaz ( NOKTA KONUR )
    Yarın bir gün çocuğu baba (ÖZNE-YÜKLEM UYUŞMAZLIĞI; BABA MI , ÇOCUK MU ? -DAN EKİ GETİRİLMELİYDİ ) türkçe ( ÖZEL ADLARIN İSMİ BÜYÜK İLE BAŞLAR) ödevine yardım istese çocuğa yazık, ( KENDİNDEN SONRA AÇIKLAYICI İFADELER ''NOKTALI VİRGÜL'' İLE AYRILIR) dayağı o yiyecek hocadan.

• Volvo c30 hep açıp bakarım ilanlarına da, çok güzel geliyor.
    Zaten ya alamadığımız arabalar, ya da elini tutamadığımız kadınlar bir erkekte bu ikisi hep ukde kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1991 c126 mercedes benz 560SEC AMG

• hayalimdeki araca sahip oldum e46

ama hep rx8 düşünüyorumda şu yakıt sıkıntısı yokmu ah ah şöyle normal 2.0 dizel motorlu bi seçenek sunsalar direk rx8 alırım

şimdiki aracımı değiştirirsem bi lancer c180 ve mazda 3 sky la test sürüşü yapmayı düşünüyorum
  • volvo c30 ve mercedes e200 kedi göz dediklerinden.Bu 2 aracı nerde görsem döner bakarım.C 30 için İmkan yok almaya mercedes alınır aslında ama hep sıkıntılı arabalar temizi yok gibi 3-5 arabaya baktım almak kolay yürütmek zor..Ulan telefonlarda da eskiden bir nokia vardı titanium 8910 du modeli o arabalarda da bu 2si gözümde kaldılar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.