biliyorsunuz böyle bir şehir efsanesi var, geçenlerde de kuzenim peugeot 2004 model otomatik vites arabasını yenileyeceğini söyledi, çok şikayet etti bir daha peugeot mu almak dedi Allah korusun dedi, ama bunu söyleyince tabi ben de o efsanenin geride kaldığını artık tüm oto vites araçların şanzımanın sorun çıkarmadığını söyledim, bilmiyorum yanlış mı bilgilendirdim. |
otomatik viteste en iyisi hala japon arabaları mı
-
-
Genelleme yapılamaz bu konuda toyota, honda gibi araçlarında belli şanzımanlarında müşteriler süründü ama bu sorunların gidebildiği söylemeniz hata olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski tip 4-5 ileri tam otomatiklerinden gelen bir algı.. onlar genel itibarı ile sorunsuz şanzımanlardır doğru.
Avrupada ve bizde kullanılan robotize otomatiklerinde ise bir sürü sorunlar yaşatmıştır hem Honda hem toyota. Honda Cvt'lerinde de sıkıntılar yaşandı Fc5 kasalarda.
2 yılda bir zorla yağ değiştiriyorlar zaten insanlara, 5 senede binlerce lira masraf ettiriyorlar. sorunu olmasa ne olacak.
Genel olarak da acayip sorunsuz, problemsiz otomatik diye bir şey yoktur.. gerçekten sorunsuz olan, sorunu olsa bile basitçe ve uygun fiyata çözülen tek şanzıman manuel şanzımandır.
-
Anladım hocam demek ki japon olsa da hatalı şanzıman olabiliyor
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
-
Japondan şaşma.
-
ZF/Aisin
-
@Code140 @Lana-Del-Rey teşekkürler arkadaşlar
Benzer içerikler
- lastik tamir kiti lastiğe zarar verir mi
- benzinli araçta buji kaç binde değişir
- 1.4 tsi sandık motor fiyat
- zayıf akü nasıl şarj edilir
- marşpiyel nedir
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- honda elektrikli
- togg en çok satılan renk sıralaması
- mengshi 917
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X