Şimdi Ara

***Hep merak ettiğiniz nedir*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: H2O

benim merak ettigim acaba hala beni seviyormu ve evlenecegim kız o olsa nasıl olurdu mutlu olurmuyduk yoksa beni yinede bırakıp gidermiydi

bu soru yuzunden kimseyi sevemiyorum

benim durumum seninle aynı o yüzden anlamam dedim ya kadınları..

bi söz vardır giden yolunu kalan yerini belirler...
  • biz ölünce eger cennete gidebilirsek
    ordan bir zaman sonra sıkılmayız mı ?
  • Cinsel ilişkiye gireceğim kız güzelmi

tanıdıklarım ve ben ne kadar yaşayacağız

dünyanın sonu kaç yıl sonra gelecek

küresel ısınmanın etkileri ne zaman başlayacak...
  • Kendimi hep farklı hissetmişimdir acaba ben seçilmiş kişi miyim?
  • soruların cevaplarını bilenler cevap versin.. bence :)
  • Bill Gates Neden Fakirleşmiyor
  • Tren kabini ve makinistlik!!!
    Sonradan hepsini öğrendim ama
  • köpekler neden en fazla kedilerden nefret eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: yÜkXeX DoZ

biz ölünce eger cennete gidebilirsek
    ordan bir zaman sonra sıkılmayız mı ?

bende hep bunun gibi bişiyi merak etmişimdir.. şimdi örnek ben ve sevgilim.. ben onu seviyorum her ne olursa olsun.. öldük günahlar sevaplar karşılaştırıldı o cehenneme ben cennete.. tmm da ben orda cennette iken onun orda yanmasına nasıl gönlüm razı olucak.. ya her ne yaparsa yapsın sonuçta sevmişsin yine bi için burkulmaz mı :S merak işte ve saçma bi merak aslında
  • bende dolar/ euro nun fiyatlarını kim düşürüyor veya kim yükseltiyor. türkiyeden birilerimi? ?
    veya merkez bankasımı he eğer merkez bankasıysa neden fiyatları hep düşük tutmuyor hayret bişeyy
  • Dünyadaki ilk yaşayan canlılar dunyaya nasıl geldi?
    Evren nasıl oluştu?
    Uzayda başla yaşam olan gezegen varmı?
    Ve daha binlerce sorum var cevaplanamıyacak bunlar sadice 3 tanesi .
  • Bende her şeye neye göre isim bulduğunuzu merak ediyorum. Mesela taşa neden taş demişler yada arabaya neye göre kelimeler gelmiş nerden öğrenmişiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeRMiNSToR

Bende her şeye neye göre isim bulduğunuzu merak ediyorum. Mesela taşa neden taş demişler yada arabaya neye göre kelimeler gelmiş nerden öğrenmişiz.

aynen bunuda düşünmedim değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

Kadınları anlamak zor mu? Bence zor diye diye siz zorlaştırıyosunuz. :)

merak ettiğime gelince.Sadece ne zamqan öleceğim.

Zor valla.. eski yıllardan bu zamana kadar bunun hakkında bir çok söz söylenmiştir.. film çekilmiştir.. karikatür çizilmiştir... şarkı söylenmiştir.. bi de erkeklere sorun... ""ben bayanım.. bayanları anlamak bu kadar zor olmasa gerek"" demek basit bi aklanma olmuyo mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

Kadınları anlamak zor mu? Bence zor diye diye siz zorlaştırıyosunuz. :)

merak ettiğime gelince.Sadece ne zamqan öleceğim.

Zor valla.. eski yıllardan bu zamana kadar bunun hakkında bir çok söz söylenmiştir.. film çekilmiştir.. karikatür çizilmiştir... şarkı söylenmiştir.. bi de erkeklere sorun... ""ben bayanım.. bayanları anlamak bu kadar zor olmasa gerek"" demek basit bi aklanma olmuyo mu ?

aynen anlamıyorum işte örnekk askere gidicam ve ona güvenmediğim için ayrıldık saçmalık değil mi onu aldatmamışım bişi yapmamışımm.. ya üstelik böle bişi yok güvensizlik felan yalan sölüyorlar hala savunuyorlar kendilerini maksat ben yalan söledim ama o öle bilmesin Allah görmüyor mu ya.. işte zor anlamak zor şimdi sevsen ayrılmassın sevmesen asker yolu beklemek zor olur mu ki ? " anlamıyorum işte gercekten anlamıyorum suratlarına vuruncada cevap veremezler.. adam gibi bi kadın göremedim haklısın diyen haksızız hepp.. :S:S:S

• simdi biz counter knight ne biliyim war rock fln oynuyoruz acaba cennete gidince o oyunları oynayabilecezmi sevgilide yok ben bu oyunları daha cok seviyorum 18+ yaş sınırlamasimi gelecek off şiddet ve korku saçiyor diye kesin kapatirlar kesin
  • şu stonehenge nasıl yapılmış çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeRMiNSToR

Bende her şeye neye göre isim bulduğunuzu merak ediyorum. Mesela taşa neden taş demişler yada arabaya neye göre kelimeler gelmiş nerden öğrenmişiz.

sadece bilgisayar kelimesi ile örnek verebilirm :D

Bilgi sayar genlde bilgi saydıgı için bilgisayar denmiş denir
  • beyingücü asla anlayamadıgım bi kavram

bazı insanlar nasıl oluyorda telekinetik oluyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ataride tabancayla kuşu nasıl vuruyoruz?Yani sistem nasıl çalışıyor?Hala merak ediyorum

Ördeklerin rengi, tabancanın algılayacaği bir renk tonunda olduğu için.

Yakından vurmaya çalışınca lens odaklamıyor ve vurulamıyor. Tabi başka yere nişan alınca da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.