Şimdi Ara

***Hep merak ettiğiniz nedir*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TL ile dolar alabiliyoruz, parayıda biz basıyoruz ee madem neden hala dış borçlar bitmiyor, basıp basıp onlara verelim işte dolara çevirip ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Geleceğim nasıl olacak?

TL ile dolar alabiliyoruz, parayıda biz basıyoruz ee madem neden hala dış borçlar bitmiyor, basıp basıp onlara verelim işte dolara çevirip ?

Bunu bende hep merak etmişimdir
  • quote:

Geleceğim nasıl olacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Fazla Merak İyi Değildir

Fazla merak alsana merak
  • ufolar gercekten var mı yoksa bu olay amerıkalıların bıze oynadıgı bı oyunmu?
    bırde mesela ölduk mahser gunu butun ınsanlar toplanacakmıs ya orda ıste fatıh sultan mehmetı kanunıyı ataturkude gorebılcezmı?

bırde seytan aslında bı melekmıs hz ademın varolusunu kabul etmemısde allaha kullugu bırakıp seytan olmusya ya allaha kullugunu devam ettrseydıde boyle bı durum olmasaydı ozman nasıl olurdu gunah dıye bısey olmıcakmıydı?

televızyona goruntu nasıl oluo gelıo onu hala cozemıom mesela

reerkarnasyon dıye bısey gerckten varmıdır?

soyumun taa nereye dayandıgını merak ederım hep ılk atalarım gerckten orta asyadamıymıs oyleyse nasıl kımlermıs cok merak ederım...

erkekler azınca penisi kalkar pekı kızların azdıgını nasl anlayabılırız?

mısır pıramıtlerı nasıl yapılmıs?taa o tarıhlerde medenıyet nasıl bukadar ılerlemıste sonra nasıl bole körelmiş?

oturdugum mahallede 1500 yıl once ne vardı nasıl bı ortamdı yada tarıh boyunca burada neler oldu?

daha cok varda aklıma gelen bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: M.Scofield

quote:

Geleceğim nasıl olacak?

Bunu bende hep merak etmişimdir

Ben de.
  • Ufo vardır!
    Yoktur diye bir şey yoktur
    Adana Turuncudur
    tcdmusaa ufocudur
    !!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolu_beyi_14

Cinsel organda sulanma olur .
  • quote:

Geleceğim nasıl olacak?

Bildiğim kadarıyla şöyle anlatayım. Devletin elinde çok para olursa insanlara daha fazla para verir. İnsanlarda daha fazla para olursa bir nevi para değersizleşir ve tepki olarak piyasadaki fiyatlarda artar. Bu insanlara bir yarar sağlamaz, sadece parası daha fazla olur, ancak satın alımlarda aynı şekilde daha fazla parası gider. Aynı zamanda enflasyonunda bir sonucudur bu. Mesela en son duyduğumda Zimbabve'de enflasyon %100.000 deydi ve insanlar bir lokantada yemek yiyebilmek için kasa kasa para getiriyorlardı
    Siz şimdi insanlara vermeden hemen dışarıya versin diyebilirsiniz ama bildiğim kadarıyla öyle olmuyor işte. Öyle olabilseydi her ülke kendine sürekli para basar kimseye borçlanmazdı. Anlayacağınız burada da denetli bir düzen var..
    Ben bildiğim kadarıyla anlattım hatam olmuşsa uyarın lütfen..

• quote:

ufolar gercekten var mı yoksa bu olay amerıkalıların bıze oynadıgı bı oyunmu?
    bırde mesela ölduk mahser gunu butun ınsanlar toplanacakmıs ya orda ıste fatıh sultan mehmetı kanunıyı ataturkude gorebılcezmı?

bırde seytan aslında bı melekmıs hz ademın varolusunu kabul etmemısde allaha kullugu bırakıp seytan olmusya ya allaha kullugunu devam ettrseydıde boyle bı durum olmasaydı ozman nasıl olurdu gunah dıye bısey olmıcakmıydı?

televızyona goruntu nasıl oluo gelıo onu hala cozemıom mesela

reerkarnasyon dıye bısey gerckten varmıdır?

soyumun taa nereye dayandıgını merak ederım hep ılk atalarım gerckten orta asyadamıymıs oyleyse nasıl kımlermıs cok merak ederım...

mısır pıramıtlerı nasıl yapılmıs?taa o tarıhlerde medenıyet nasıl bukadar ılerlemıste sonra nasıl bole körelmiş?

oturdugum mahallede 1500 yıl once ne vardı nasıl bı ortamdı yada tarıh boyunca burada neler oldu?

daha cok varda aklıma gelen bunlar

uehuehueh cevap bekleme valla hiçbirinin cevabını bilmiyorum.. ama ufo yoktur :D

• İnsanların yeri geldiğin nasıl o kadar yüzsüz ve vefasız olabildiğini anlayamıyorum.
  • nasıl bu dünya ya geldik ?

ilk insan kimdi ? nasıl çoğaldık ?

evren nasıl meydana geldi ve 13.7 milyar yaşına ulaştı ?

acaba insanlar üzerinde nasıl bir etki bırakıyorum ?

konuştuğum en yakın arkadaşlarımdan en uzak olduğum kişiler beni ne gözLe görüyor ? nasıl tanıyor , biliyor ?

bir yerlerde başka bir şekilde yaşayan insanlar , uzaylılar veya başka varlıklar varmıdır ?

bu dünyadan göçüp gittiğimizde neler olucak ?

kıyamet ne zaman kopucak ?

neden ileride neler yaşayacağımızı göremiyor veya yaptığımız hatalardan dolayı geçmişe dönemiyoruz ?

neden görmediğimiz hayvanların sonu tükenmiş (Örn : Ejderha)

kum , yeşillik , yağmur , kar , şimşek , ateş nasıl meydana geliyor ?

şeytan , cin , melek vb.. gibi varlıklar neden görünmezdirLer ?

şuan da aklıma geLipde merak ettiğim şeyLer bunlar ...

ayrıca .. eskiden olsa .. kendi kendime acaba benim gibi böyle şeyleri merak eden birileri varmı die de merak ederdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsızhesap2 -- 8 Eylül 2008; 22:06:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

quote:

Geleceğim nasıl olacak?

Bildiğim kadarıyla şöyle anlatayım. Devletin elinde çok para olursa insanlara daha fazla para verir. İnsanlarda daha fazla para olursa bir nevi para değersizleşir ve tepki olarak piyasadaki fiyatlarda artar. Bu insanlara bir yarar sağlamaz, sadece parası daha fazla olur, ancak satın alımlarda aynı şekilde daha fazla parası gider. Aynı zamanda enflasyonunda bir sonucudur bu. Mesela en son duyduğumda Zimbabve'de enflasyon %100.000 deydi ve insanlar bir lokantada yemek yiyebilmek için kasa kasa para getiriyorlardı
    Siz şimdi insanlara vermeden hemen dışarıya versin diyebilirsiniz ama bildiğim kadarıyla öyle olmuyor işte. Öyle olabilseydi her ülke kendine sürekli para basar kimseye borçlanmazdı. Anlayacağınız burada da denetli bir düzen var..

güzel anlatmışsın tebrikler

• quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Tanrı gerçekten var mı?

zeki bi insan olsaydın etrafına bakarak Alalh ın varlığını farkedebilirdin

zeki bi insan olsaydın insanların seçimlerine saygı duyardın..
  • pes ettim ne kadar çok merak edilen şey varmış :D TÜBİTAK lazım cevaplasın :G
  • Yeni bir gördüğüm bir kızın benim hakkımda ne düşündüğüdür herhalde (güzelse tabi:D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Cinsel organda sulanma olur .

• quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

quote:

Geleceğim nasıl olacak?

güzel anlatmışsın tebrikler

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 8 Eylül 2008; 23:54:41 >

• ebemin kim olduğunu merak ediyom eğer bir bulursam o zmn ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: -KuBiLaY-

quote:

Orjinalden alıntı: TeRMiNSToR

Bende her şeye neye göre isim bulduğunuzu merak ediyorum. Mesela taşa neden taş demişler yada arabaya neye göre kelimeler gelmiş nerden öğrenmişiz.

sadece bilgisayar kelimesi ile örnek verebilirm :D

Bilgi sayar genlde bilgi saydıgı için bilgisayar denmiş denir

Peki O Bilgi Kelimesini Kim Koymuş Neye Göre Koymuş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.