Şimdi Ara

***Hep merak ettiğiniz nedir*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzayda sinir varmi yoksa sonsuza kadar devam mi ediyor ...
  • atarideki kuş vurmayı acıklıycak birisi yok mu

çoooook teşekkürler Tech. Türk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 8 Eylül 2008; 19:53:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ataride tabancayla kuşu nasıl vuruyoruz?Yani sistem nasıl çalışıyor?Hala merak ediyorum

Ördeklerin rengi, tabancanın algılayacaği bir renk tonunda olduğu için.

Yakından vurmaya çalışınca lens odaklamıyor ve vurulamıyor. Tabi başka yere nişan alınca da.

Kuş yerine kuş renginde bi beze nişan alsam sayı alabiliyomuyum?
  • İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya . . . . . gelir.
  • geleceğim sağlammı
  • acaba bize söylenenler bildiklerimiz doğrumu:
    ya bizim allah dediğimiz varlık küçük bir çocuksa ya biz sadece büyük bir akvaryumdaki küçük balıklarsak
    çokmu uçtum ne
  • quote:

quote:

Ataride tabancayla kuşu nasıl vuruyoruz?Yani sistem nasıl çalışıyor?Hala merak ediyorum

Yakından vurmaya çalışınca lens odaklamıyor ve vurulamıyor. Tabi başka yere nişan alınca da.

saol :) evet o kuşun renginde bişeye nişan alırsak olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImBest -- 8 Eylül 2008; 20:03:03 >
  • hep merak etmişimdir neden merak ediyorm diye
  • @ImBest Hadi bakalim ver cevaplari öyle başlik açmakla iş olmaz bütün sorularin cevaplarini bekliyoruz. konuyu sen açtigina göre cevaplarda sende

Ben en çok şunu merak ediyorum :
    Şimdi Öldük her insan Cennet ya da cehennem 'e gitti. vs neyse eee Sonra ne olucak arkadaslar ? aradan 1 milyon Yıl gecti diyelim ee 1 milyon 1 Gün sonra Ne olucak ? Orda nekadar yaşam süreci olucak.

Düşünsenizse Aslinda BİZ yokuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

beyingücü asla anlayamadıgım bi kavram

bazı insanlar nasıl oluyorda telekinetik oluyor??

gerçekten beyin gücü ile nesne hareket ettirilir mi hiç böle bişi mümkün mü ?
  • quote:

quote:

quote:

Kuş yerine kuş renginde bi beze nişan alsam sayı alabiliyomuyum?

Kuşun renk tonunu tabanca, ekrana yaklaştığında bile algılayamıyorsa (odaklayamadığı için renkler kayacaktır) aynı tonda başka bir şeye nişan alırsan ördekleri vurma ihtimalin sıfıra yakındır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

quote:

Orjinalden alıntı: yÜkXeX DoZ

biz ölünce eger cennete gidebilirsek
    ordan bir zaman sonra sıkılmayız mı ?

bende hep bunun gibi bişiyi merak etmişimdir.. şimdi örnek ben ve sevgilim.. ben onu seviyorum her ne olursa olsun.. öldük günahlar sevaplar karşılaştırıldı o cehenneme ben cennete.. tmm da ben orda cennette iken onun orda yanmasına nasıl gönlüm razı olucak.. ya her ne yaparsa yapsın sonuçta sevmişsin yine bi için burkulmaz mı :S merak işte ve saçma bi merak aslında

Sen o zaman kendini kurtarmaktan baska hiçbirseyi dusunmuyeceksin. Ayetlerdede boyle yazmaktır. Ne anne ne baba nede kardes.

Sıkılma gibi durum olurmu ya? Neler diyorsunuz siz

Bende onceden dejavuyu merak ederdim. Acaba bu sorun sadece bendemi var diye(merak ettiğim zamanlar dejavunun adını bilmiyordum yani içinde bulundugum duruma bir anlam vermeye calısıyordum. Meger adı dejavuymus)

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

@ImBest Hadi bakalim ver cevaplari öyle başlik açmakla iş olmaz bütün sorularin cevaplarini bekliyoruz. konuyu sen açtigina göre cevaplarda sende

Ben en çok şunu merak ediyorum :
    Şimdi Öldük her insan Cennet ya da cehennem 'e gitti. vs neyse eee Sonra ne olucak arkadaslar ? aradan 1 milyon Yıl gecti diyelim ee 1 milyon 1 Gün sonra Ne olucak ? Orda nekadar yaşam süreci olucak.

Düşünsenizse Aslinda BİZ yokuz.

mıçtım :D bence beraber cevaplayalım herkez bildiğini yada fikri olduğunu cevaplasın ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: ImBest

quote:

Orjinalden alıntı: yÜkXeX DoZ

biz ölünce eger cennete gidebilirsek
    ordan bir zaman sonra sıkılmayız mı ?

bende hep bunun gibi bişiyi merak etmişimdir.. şimdi örnek ben ve sevgilim.. ben onu seviyorum her ne olursa olsun.. öldük günahlar sevaplar karşılaştırıldı o cehenneme ben cennete.. tmm da ben orda cennette iken onun orda yanmasına nasıl gönlüm razı olucak.. ya her ne yaparsa yapsın sonuçta sevmişsin yine bi için burkulmaz mı :S merak işte ve saçma bi merak aslında

Sen o zaman kendini kurtarmaktan baska hiçbirseyi dusunmuyeceksin. Ayetlerdede boyle yazmaktır. Ne anne ne baba nede kardes.

Sıkılma gibi durum olurmu ya? Neler diyorsunuz siz

Bende onceden dejavuyu merak ederdim. Acaba bu sorun sadece bendemi var diye(merak ettiğim zamanlar dejavunun adını bilmiyordum yani içinde bulundugum duruma bir anlam vermeye calısıyordum. Meger adı dejavuymus)

yav haklısın düşünce işte napım düştü aklıma :S keşke düşüncelerime bi sınır koyabilsem en azından daha az acı çekerim

• Tanrı gerçekten var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Tanrı gerçekten var mı?

beyler kur'anda buna inanmıyanın imanı gidermiş die geçiyor
    aklınıza takılan bir çok soru kuran'ı kerimde yer almaktadır
    tabi bende sizin gibi okumasını bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B J K -- 8 Eylül 2008; 20:19:58 >
  • quote:

Tanrı gerçekten var mı?

var şah damarından da yakın!
  • quote:

Tanrı gerçekten var mı?

İmansız gitme obur tarafa. Sonsuza kadar cehennemden cıkamazsın. Benden tavsiye.
  • quote:

Tanrı gerçekten var mı?

zeki bi insan olsaydın etrafına bakarak Alalh ın varlığını farkedebilirdin
  • quote:

Arkadaşlarla 2 gece önce ciddi ciddi bu konuda düşündük ve bi sonuca varamadık..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.