Merhaba forum halkı. Nereye açacağımı bilemedim aslında konuyu. Evimde iki adet hava temizleme cihazı var. Kendilerinden çok memnunum. Ancak filtre maliyetleri arttıkça artıyor. Bende farklı alternatifler neler olabilir diye araştırırken FAF Filtre'yi gördüm. Kendilerine de sordum ama doğru düzgün cevaplar veremiyorlar. Konuya vakıf değiller sanırım. Bende burada bu işi yapan anlayan varsa belki yardımcı olur diye açtım bu konuyu. Sitesinde çeşitli hava temizleme cihazları için filtreler var. Genelde aynı özellik türleri var bunun içinde bir özellik listesi yapmışlar. Örneğin mavi hepa filtre var alerji için diyorlar, mor var antibakteriyelmiş falan. Böyle ayrımlar var mı acaba hepa filtrelerde. Renkleri belki kendileri belirlemiştir ama hepa filtre böyle özelliklerine göre ayrılıyor mu yani bu mümkün mü yoksa hepsi aynıda acaba satış taktiği bunlar? Böyle bir listeleri var ama tam olarak özelliği nedir. Birbirinden ayıran ektenler nelerdir yazmıyor. Mesela bazılarında Uv. Ti02 yazıyor ki bu da benim anladığım ultraviyole ışık olmadan bir işe yaramıyormuş. Kullandığım cihazlar winix zero ve arzum optima air. |
Bildirim