Şimdi Ara

Yağlı Radyatör mü ? Duvar Tipi Isıtıcı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
16.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

500w Mini Yağlı radyatör mü ?

1000-2000w Duvar tipi ısıtıcı mı?

12 ve 6 metrekare odalar için..

lütfen 2 si arasında tavsiye veriniz...

edit:500w az yakacağı için radyatör sürekli çalışabilir. yağ soğuması vs.. dert değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_people -- 19 Kasım 2012; 23:20:04 >

• up
  • Ne kadar alana olacak.

15 metre karede olsa 500 watt ısıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Ne kadar alana olacak.

alan derken hocam ??

hiç mi ısıtmaz ?
  • elektrik faturasına çalışmaktan öteye gidemezsiniz. 9000lik bile olsa alın inverter klima bakın keyfinize. Ben yağlı radyatörü bir kere kullandım 250lira fatura gelince kaldırdım çatıya. Sevmediğim birine hediye etçem

şimdi toshiba ras13skv kullanıyorum 80mtkare evin neredeyse tamamının soğukluğunu kırıyor.Elektrik parası eskisi gibi koymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

elektrik faturasına çalışmaktan öteye gidemezsiniz. 9000lik bile olsa alın inverter klima bakın keyfinize. Ben yağlı radyatörü bir kere kullandım 250lira fatura gelince kaldırdım çatıya. Sevmediğim birine hediye etçem

şimdi toshiba ras13skv kullanıyorum 80mtkare evin neredeyse tamamının soğukluğunu kırıyor.Elektrik parası eskisi gibi koymuyor

klima biraz pahalı gelir bana hocam :SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad_people

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

elektrik faturasına çalışmaktan öteye gidemezsiniz. 9000lik bile olsa alın inverter klima bakın keyfinize. Ben yağlı radyatörü bir kere kullandım 250lira fatura gelince kaldırdım çatıya. Sevmediğim birine hediye etçem

klima biraz pahalı gelir bana hocam :SS

belli bir bütçeniz varmı? Aslında klima parasından kaçıp elektrik faturasına ödüyoruz farkında olmadan. Isınmamamız da cabası.
    Kardeşimin odasında da duvar tipi ısıtıcı var ama inanın annem fırında börek yapınca onun sıcaklığı bile geliyor odaya ısıtıcıdan tık yok.

• quote:

quote:

Ne kadar alana olacak.

alan derken hocam ??

hiç mi ısıtmaz ?

kaç metre kare yer için.

evet kırar ama ısıtmaz, ve elektrik faturası çok gelir.
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar alana olacak.

alan derken hocam ??

hiç mi ısıtmaz ?

kaç metre kare yer için.

1 i 12 metrekare biri de 6 metrekare hocam..

bütçe bu cihazlara yetecek kadar malesef..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar alana olacak.

alan derken hocam ??

hiç mi ısıtmaz ?

kaç metre kare yer için.

500 watt ısıtıcı 6 metre kare yeri belki ısıtır ama 12 metre kare olan yeri zor, ufo tarzıda çok elektrik harcar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar alana olacak.

alan derken hocam ??

hiç mi ısıtmaz ?

kaç metre kare yer için.

500 watt ısıtıcı 6 metre kare yeri belki ısıtır ama 12 metre kare olan yeri zor, ufo tarzıda çok elektrik harcar.

duvar tipi de estetikte işe yarar diyorlar hocam ?

klima performansı asla beklemiyorum..

yakınımızda vs dursa.. deneyip geri verme şansımız var..

edit: dediğiniz gibi 2000w ufo var İllallah dedirtti. bazen farkedilir derecede ısı farkı yarattığı oldu..

bu radyatör.. yatağın dibinde veya koltuğun dibinde vs. olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_people -- 20 Kasım 2012; 12:56:19 >

• ufo tarzı açıkken çok sıcak verir kapanınca olay biter.
    500 Watt lık ısıtıcı ufak oda için olabilir, ama deneyip geri verme şansımız var diyorsunzuda bu havada deneme olmaz aralık - ocak sogugu olacak tamam deneyin, satıcı bir hafta bekler sonrada geri almaz, şimdiki havalarlada deneme olmaz havalar şu an iyi.

genede siz düşünün.

2000 wattlık yaglı radyatör olsa tamam diyecegimde.
  • Arkadaşlar seramik ısıtıclar ile ilgili bilgisi olan var mı ısıtma performansı yağlı radyatörler kadar iyimidir ?
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1208&mid=1211
  • quote:

Firex Marka Isıtıcı Alacağım

Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

500w Mini Yağlı radyatör mü ?

1000-2000w Duvar tipi ısıtıcı mı?

12 ve 6 metrekare odalar için..

lütfen 2 si arasında tavsiye veriniz...

edit:500w az yakacağı için radyatör sürekli çalışabilir. yağ soğuması vs.. dert değildir.

500 Wattlık o radyatörü inceledim,o yeterli olmaz yağ çok çabuk ısınacağından ısıtıcı hemen devreden çıkar saatte 500 Watt ısı alamazsınız. Normal tip yağlı radyatör alıp 800-1000 Watt kademesinde kullanabilirsiniz. Saygılar.
  • http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/9-dilim-yagli-radyator-hd9079q/5865-10567/

belki işinizi görür 2200w buradaki ürün çok büyük bi performans beklemeyin ama..
  • çok özür dilerim arkadaşlar.. bu aralar internete girme fırsatım olmadı.. evet 500 w lığı sildim..

Hepinize Çok teşekkür ederim. tavsiye ettiğiniz ürünlere bakacağım şimdi teşekkürler..
  • sedat çelik elk müh:duvar tipi ısıtıcı klima şeklinde olanından al koçtaşta 79 tlden satılıyor migroslarrda da var kumandalı 20- 22 derece arasına kumandasından ayarla 12mt karelik bir odayı 1 saatte 12 dereceden 20 dereceye çıkarır bundan sonra sıcaklık düştüğünde devreye girerortalama günde 10 saat kullansanız tahminen 6 k wat enerji harcarsınız o da günde 2tl gibi bir elektrik faturası gelir 500 wat yağlı radyatör 6 mt kare odada işe yarar(3x2=6m2)öyle bir oda var mı bilemiyorum varsa işe yarar o da 10 saatte ortalama 1tl yakar günde 3 tl ye çözüme ulaşırsınız ufo alırsanız tek ufo 10 saatte günlük 4,5 tl yakar (2 kwat olanı)bir de duvar tipi ısıtıcıda zaman ayarı var 3 saat ayarlar 22 dereceye çıkarırsanız sabah ta yataktan kumandanızla açarak 30 dk sonra kalkarsanız günde 1 tl ye de ısınırsınız.ufo açık alan ısıtıcısıdır evlerde işe yaramaz ufo tipi ısıtıcıları kesinlikle evlerde kullnmayın.

• delongi yada zass 12 dilim iş görür..

ısıtılacak odanın TAM ORTASINA pencerelerden uzağa konur.. tüm düğmeleri sonuna kadar açılır.. üzerinede metal bi tas içinde su konur.. keyfe bakılır..

sonra ay sonunda fatura gelir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.