Bildirim
hepa filtre mikro filtre
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle SAMSUNG önermem kardeş.
http://forum.donanimhaber.com/m_45824623/tm.htm
Satış sonrası çok çekersin bak...
Bu arada Samsunglar satış öncesi hepa filtrelerinin yıkanabilir olduğunu iddia ediyor, ama satış sonrasında yetkili servisi en az yılda bir değiştirilmesi gerektiğini söylüyor...
Filtre fiyatı ise 100 TL...
Süpürgesin fiyatı (SC8481) 299 TL
Ayrıca ŞİKAYETVAR.com a girip samsung hakkındaki şikayetlere bir göz atın derim...
Bir de benim bir şikayetim olmuştu mesala, ama adamlar sorunu çözmemelerine rağmen şikayetvar'a sorun çözülmüştür diye bilgi veriyorlar...
Böyle de sahtekarlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasby
sizce elektirikli süpürgede hepa filtremi yoksa mikro filtreMİ??
bosch marka elektirik süpürgesi alıcam sizce hangisini tercih etmeliyim?
Elektrikli süpürge olarak bilmiyorum ve yorum yapamam ama beyaz eşya olarak Buzdolaplarında forumda en çok tavsiye edilen Sharp ,Samsung markalarıdır.Biz 1 yıldır Samsung RT62 KAMT modelini kullanıyoruz ve oldukca memnunuz yetkili servis sorumlusu çok yakın bir arkadaşım özellikle bu markayı Samsung Satış müdürü ile bizzat yanımda görüşerek tavsiye ettirdi.Şimdi Samsung eski döneminde Anadolu grubunda bazı şikayet ve sıkıntılar yaşanmış olabilir bu nedenle baştan markayı kötülemek karalamak bence çok yanlış yapılan bir hareket özellikle forumda herkes nedense gerek elektronik gerek beyaz eşya gerek otomobil konularında bir karalama çamur atma heveslerinde burada bizlerin evlerimizde kullandığımız elektronik , beyaz eşyaların objektif bir açıdan tarafsız bir şekilde değerlendirme ve yorumlamak nedense birçok arkadaş, forum üyesi bu konularda gerekli hassasiyeti göstermiyor sonrada kulaktan dolma bilgilerle insanlar evlerine eşya alıp memnun olmayınca karalama kampanyası başlıyor.İhtiyaca göre ne arıyorsanız onu alın.Buzdolabı bakarken biz ilk önce Sharp markasına bakıyorduk ama mutfağımızda yer sorunu ortaya çıkınca vazgeçtik ve iyi kide SAMSUNG marka buzdolabını almışız diyorum meraklı arkadaşlar forumda incelemesi mevcut Samsung RT62KAMT olarak yazdığınızda çıkıyor....
Elektrikli süpürge olarak bilmiyorum ve yorum yapamam ama beyaz eşya olarak Buzdolaplarında forumda en çok tavsiye edilen Sharp ,Samsung markalarıdır.Biz 1 yıldır Samsung RT62 KAMT modelini kullanıyoruz ve oldukca memnunuz yetkili servis sorumlusu çok yakın bir arkadaşım özellikle bu markayı Samsung Satış müdürü ile bizzat yanımda görüşerek tavsiye ettirdi.Şimdi Samsung eski döneminde Anadolu grubunda bazı şikayet ve sıkıntılar yaşanmış olabilir bu nedenle baştan markayı kötülemek karalamak bence çok yanlış yapılan bir hareket özellikle forumda herkes nedense gerek elektronik gerek beyaz eşya gerek otomobil konularında bir karalama çamur atma heveslerinde burada bizlerin evlerimizde kullandığımız elektronik , beyaz eşyaların objektif bir açıdan tarafsız bir şekilde değerlendirme ve yorumlamak nedense birçok arkadaş, forum üyesi bu konularda gerekli hassasiyeti göstermiyor sonrada kulaktan dolma bilgilerle insanlar evlerine eşya alıp memnun olmayınca karalama kampanyası başlıyor.İhtiyaca göre ne arıyorsanız onu alın.Buzdolabı bakarken biz ilk önce Sharp markasına bakıyorduk ama mutfağımızda yer sorunu ortaya çıkınca vazgeçtik ve iyi kide SAMSUNG marka buzdolabını almışız diyorum meraklı arkadaşlar forumda incelemesi mevcut Samsung RT62KAMT olarak yazdığınızda çıkıyor....
Benim Samsung ürünlerinin kalitesine hiçbir diyeceğim yok, hatta çok kaliteli ürünler yapıyorlar...
Eleştirim ise yetkili servis ve genel merkezlerine.... Eğer ürününüz arıza yaptıysa ondan sonra yandınız...
Tabi yetkili servis sorumlusu çok yakın arkadaşın olduğu için bu yorumum seni rahatsız etmiş olabilir.. Ama isterse babamın oğlu olsun hekesi işini iyi yapacak...
Bana inanmıyorsan ara bir yetkili servisi ve elektrikli süpürge filtresi almak istediğini söyle ne diyecekler, nekadar fiyat verecekler...
Yinede Samsungun ürün kalitesini ben de onaylıyorum... Hatta eğer bozulmama garantisi olan bir ürün görürseniz kaçırmayın mutlaka alın... Kalitesine kefilim....
-
Konuyu uzatma gereği duymuyorum neden derseniz çünkü okumadan cevap yazıyorsunuz hayır SAMSUNG firmasında çalışmıyorum bu firma ile hiçbir yakınlık bağım yok ama yorumlarına yazdığım cevap kısmında gözden kaçırdığını düşündüğüm için tekrar o kısmı yazıyorum size
Elektrikli süpürge olarak bilmiyorum ve yorum yapamam ama beyaz eşya olarak Buzdolaplarında forumda en çok tavsiye edilen Sharp ,Samsung markalarıdır.
Umarım Dikkatinizi çekmiştir...........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X