Şimdi Ara

Hepinize teşekkür ederim.. Kaza bilgileri ve fotoğraflar.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Butür kazalarda airbag cok yardımcı can kultarıyor...

3 sene önce yaptıgımız kazada beni ve babamıda hava yastıkları kultarmıştı(emniyet kemerimiz takılı degildi)
    Enaz 2 airbag'i olan araç almak lazım bu zamanda(bence)
  • öncelikle büyük geçmiş olsun Allah hepimizi daha beterlerinden korusun, araba kullanmak zaten başlı başına bir risk içeriyor ama ülkemizde araba kullanmak tam bir kumar hatalı sürücüleri geçtik iş bilmesi gereken idarelerimiz dahi sorumsuz.

nacizane tavsiyem eger kaza tutanağında size kusur atfedilmemiş ise (alkol, aşırı hız vs. gibi) kusur yola (ıslak olmasından dolayı) verilmiş ise hiç vakit kaybetmeden o yolun bakım ve onarımı ile sorumlu idareye, sulama çalışması yapan idareye, karşı (Büyükşehir belediyesi veya ilçe belediyesi muhiti bilmedigim icin kesin olarak söyleyemiyorum) hizmet kusuru sebebiyle (İdare Mahkemesinde) maddi ve manevi tazminat davası açmanız olacaktır. tutanakta kusur yola verilmiş ise yapılan yargılamada da bilirkişi raporu yüksek bir ihtimal aynı doğrultuda olacaktır ve açacagınız davayı yüksek oranda kazanma şansınız var bir hukukçu olarak bunu söyleyebilirim.

• levent çok geçmiş olsun ciddi bir kaza olmuş kimseye birşey olmaması sevindirici..
  • çok geçmiş olsun aynı yönde bu kış bende ciddi bir kaza yapıyordum...
    arabamın ağır ve oturaklı olmasından kaynaklanan durumdan dolayı orta refüje çıkarak durdum...
    bahsi geçen yol su ve buzda öyle tehlikeli olur ki aman dikkat!!!!!!!!
  • Hocam geçmiş olsun, Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Araba görevini tamamlamış . . .
  • Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.