Şimdi Ara

Hepinize teşekkür ederim.. Kaza bilgileri ve fotoğraflar.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
9.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Levent bey, çok geçmiş olsun büyük kaza yapmışsınız, ama Allah korumuş sizi ve yanınızdakileri.mala gelen cana gelmesin.insan resimleri gördükçe ürperiyor
    kaza yaptığınızın yerin yakınlarında oturuyorum bende sürekli bu civarlarda araç kullanıyorum.bende toyota var 2009 corolla.
    gerçekten bu sulama çalışmalarına diyecek sözüm kalmıyor bunu gördükten sonra.ama tam olarak çıkarmadım söylediğiniz yeri.minasera kavşağını geçtikten sonra ümitköy tarafına doğru giden köyün yukarısına çıkan yoldan mı bahsediyorsunuz yoksa angora sitesi tarafına giden yol mu? 2 sene evvel bende arkadaşlarımla giderken angoranın karşısındaki migros'un önündeki devasa çökmüş yol sebebiyle büyük kaza atlattım, acaba aynı yer mi diye merak ediyorum.tekrardan geçmiş olsun
  • geçmiş olsun..
  • Levent Çok geçmiş olsun Allah korumuş çok büyük tehlike atlatmışşsınız.Tek teselli hiç birinize bişey olmamış olması
    Yalnız araba kesin pert.(Resimlerden Gördüğüm Kadarıyla )Sigortanın ilk verdiği rakamı kabul etme pazarlık yap.Birde arabayı ben satacağım dediğinde nekadar veriyorlar öğrenirsen
    arabayı Ostim Yıldız sanayi sitesindeki Hurdacılarla görüşürsün belki daha avantajlı olur.
  • Çok çok geçmiş olsun ya. Umarım kaskonuz vardır, yoksa da hiç dert etmeyin, elbet konulur yerine yenisi. Belediye yapmış yapacağını..
  • Büyük geçmiş olsun.
    Verilmiş sadakanız varmış.
  • büyük geçmiş olsun
  • Levent hoca cezalıydım yazamadım kusura bakma.

Gerçekten Coşkundan duyunca çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana ve yanındakilere bişey olmaması sevindirici tekrardan geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun... Kemersiz ucuz atlatılmış, Allah korumuş.
  • Büyük geçmiş olsun levent

Arabanı çok sevdiğini forumdaki birçok kişi gibi bende biliyordum.önemli olan candır mal herzaman yerine gelir aynısı gelmese bile aynı işi göreni illaki gelir.makyajlısını alırsın

forumda resim paylaşma konusundada üstte yazmış olan arkadaşa katılıyorum,çok kez gördük bunu malesef.
  • geçmiş olsun
    kötü bir kaza olmuş
    verilmiş sadakanız varmış
    (yine bir kaç fakire sadaka verin bence)
  • çok geçmiş olsun bende sadakayı hatırlatayım Allah korumuş gerçekten, arabanın durumunu görünce tüylerim diken diken oldu.
  • Hocam geçmiş olsun. Cana birşey olmasında idiğerleri bir şekilde halledilir.
  • Geçmiş olsun. Bize alınacak şu dersler kalıyor:
    1- Mutlaka emniyet kemeri takalım( Takla sonucunda birinin kapıdan yada camdan fırlamaması mucize)
    2- 80-90 km hızlar bile çoğu zaman yüksek süratler olabiliyor hız yapmayalım.
    3- Acil durumlarda neler yapmamız gerektiğini bilelim. ( Kontra hareket yapma. Pedal direksiyon koordinasyonumuzu geliştirelim.)
    4- Lastiklerimize önem verelim , havalarını sık sık kontrol edelim.
  • hocam çok çok geçmiş olsun..sigorta karşılayacakmı hasarı arabanın durumu vahim ama iyiki sizlere birşey olmamış
  • çok geçmiş olsun. bu sulama çalışmalarından hepimiz muzdaripiz. hadi arabada neyse de motosiklet üzerindeyken daha bir tehlikeli oluyor...
  • ufff çok büyük geçmiş olsun kardeşim,Allah korumuş sadaka ver hemen
  • Çok Büyük Geçmiş Olsun..
    Allah Korumuş sizi ve yanınızdakileri.güzel ülkemde şimdi hiç bir sorumlu bulunmaz.bizim buradada refüjler sulanırken yol tamamen su altında kalıyor.adam hortumu ,fiskiyeyi takıp gidiyor.sabaha karşıda gelip yerini değiştiriyor.tek kelimeyle bunun sorumlularına yazıklar olsun.
  • Sağolun arkadaşlar..

Aracın kaskosu vardı alkolsüz olduğum içinde ödeyecek..

Elbette arabanın yeri dolar ama zaman geçtikçe insan üzülüyor arabaya da..

Beni tanıyan arkadaşlar forbest in de dediği gibi biliyorlar aracımı ne kadar sevdiğimi..

Foruma resim koyma konusunda inanmazdım denilenlere ama inanmak lazımmış demek ki

Böyle yazdım ama bakalım ne zamana ödeyecek kasko..

O bölgeyi bilenler de belirtmiş(yukarıdaki arkadaşta) gerçekten çok tehlikeli bir viraj.. Bir de su olunca...

Lastikleriminde mutlaka etkisi vardır kazada.. Sonuçta kumho, ıslak zeminde gerçekten başarısızdı..(good yearlarım daha başarısızdı)

Bundan sonra michelinden şaşmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 12 Ekim 2009; 2:52:59 >
  • Büyük geçmiş olsun
  • öncelikle geçmiş olsun ben yeni gördüm konu başlığını. Ankaralı sayılacak kadar Ankarada kaldım ve kaza yaptığınız mevkide bende kışın megane 2 dci ile kaza atlatmışım. Ne hissettiğiniztam olmasa da anlayabiliyorum. Belediyeciliği alt ve üst geçit yapmak olarak algılayan bir büyükşehir ve ona muhalefet bir yerel belediyenin sınırlarının çakıştığı bir bölge olarak biliyorum oraları o yüzden asfaltı bile üstünkörü yapılmıştır.

Yalnız beni kazadan lastiklerim kurtarmıştı diyebilirim zira megane 2 hb dci ın da esp si yok ve arkasını atıp sonradan toplamıştı.Üstelik kar yoktu, hangi akla hizmet olduğu bilinmeyen ve gece yapılan sulamanın sonucu donmuş olan su-buz yüzünden ömrüm gitti geldi.Hala daha hatırladıkça tüylerim ürperir. Düşünsenize tatlı tatlı viraj alırken birden hoop kayıyorsunuz.Neyse cana geleceğine dünyalığa gelsin.
    Ama o gün bugundur lastiğe çok önem veririm.İsterse en usta şoför ve en iyi yol tutan araba olsun, hayatın 4 adet lastik ve içindeki havanın üzerinde gidip gidip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 12 Ekim 2009; 2:35:08 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.