Merhabalar, Hepiyi Sigorta firmasının nasıl bir çakallık yaptığını buradan açıklamak istiyorum. Lütfen kimse bu şirketi tercih etmesin. Çünkü, müşteri potansiyeli olabilecek kişilere gerizekalı muamelesi yapıp resmen gerizekalı yerine koymaktadır. Özellikle ödeme aşamasında çok dikkatli olun. Hepiyi Sigorta üzerinden 21.04.2025 tarihinde aracım için zorunlu trafik sigortası teklifi aldım. 13.000 TL teklif geldi. 600 TL'de indirim yaptılar. 12.400 TL'ye indirildi. Bugün (22.04.2025) tarihinde ödeme yapmak için ilgili siteye ( www.hepiyi.com.tr ) giriş yaptım. Ödeme noktasına gelene kadar aynı fiyat geçeli idi. Hatta üstüne 2 taksit imkanı olduğu yazmakta idi. Tam kart bilgilerimi girdim ve 2 taksit seçeneğini işaretledikten sonra ödeme yap butonuna basmadan önce şaaakk fiyat 15.722 TL'ye yükseldi Akabinde hemen müşteri hizmetlerini aradım ve durumu paylaştım. Gelen cevap: fiyatlarımız tekliflere göre anlık olarak değişmektedir efendim falan filan. Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğeiniz üzere teklif 2 gün geçerlidir diyordu dünden beri.. Yani 24.04.2025 tarihinde kadar 12.400 TL geçerli idi. Ancak her ne hikmetse ödeme esnasında fiyat 15.722 TL'ye yükseldi ve bu durumun normal olduğunu söylediler. Arkadaşlar, bu gerizekalı firma rakip olacağız diye çıktığı yolda, şuan an itibari ile sigortam.net'ten kat be kat pahalıdır. Üstüne bir de milleti enayi yerine koymaya, millet ile dalga geçmeye çalışmaktadır. Bunu adı düpedüz ticari ahlaksızlıktır. Her şeyi olup bittiği gibi anlattım. Kısacası bu firmaya ve kampanyaların asla inanmayın ve şunu da unutmayın; şuanda bu firma sigortam.net'e göre bayağı pahalıdır. Takdiri sizlere bırakıyorum. Saygılarımla, ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 22 Nisan 2025; 16:17:22 > |
Bildirim