Şimdi Ara

hepsi burada 100 tl yeni yıl hediye çeki kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
6.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: terturk39

quote:

Orijinalden alıntı: delgado1010

HÜRRİYET 25 tllik indirim kampanyası ile birleşiyor sanırım iyi olacak

Küçük yazıları dikkatli oku,sonra burada çok bağırırsın

ben hürriyet çeki kullandım alt ksımda 30 tl çek kazandınızda yazdı ama hesabımda görünmüyor çeki geri mi aldı ne yaptı bunlar.
  • hürriyet çeki nasıldı arkadaşlar 4 adetkış lastiği alıcam hürriyet çeki ile ilgili bilgi verirmisiniiz
  • 200 liraya saat alsak 50TL lik saat hediye çeki ile bu 30 TL lik çek ikisi birlikte tanımlanacak mı?
  • dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun benim hesaptan arkadasa s3 aldik bu cek hesabima martta yuklenecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Kredi kartı puan kampanyası bekleniyor...

+1453

Aynen 1500 TL ye kadar Led tv alacagım world puanı bekliyorum.Olmadı mı yılbaşına 3 gün kala ver elini kliksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

Orijinalden alıntı: namebaris

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Kredi kartı puan kampanyası bekleniyor...

+1453

Aynen 1500 TL ye kadar Led tv alacagım world puanı bekliyorum.Olmadı mı yılbaşına 3 gün kala ver elini kliksa

world karta yeni yıla kadar kargo bedava kampanyası var onun için puan kampanyası olacağını sanmıyorum.
  • Ben de sanmıyorum ama tek hedef adios için puan oldugundan dolayı , olmazsa verenden alırım.
  • Siparişi iptal ettim.
    Sorun sepetin otomatik güncellenmemesi.
    Hürriyet kodunu ekleyince fiyat düşüyor 25 TL indirim uyguluyor alttada 25 TL ve 100 TL hediye çeki kazandınız yazıyor halbuki sepeti yenile yaparsanız hata uyarısı veriyor ve hürriyet kodunun 25 TL lik indirimi siliniyor :(
    Neyseki iş işten geçmeden farkettim.
  • can limiti ile ödeler geçerli değilmiş. saçmalık.
  • arkadaslar 7 tane farklı hesaptan aynı world kartla işlem yaptım sizce 100 tl hediye cekı kazanır mıyım yoksa soradansorun cıkratırlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

arkadaslar 7 tane farklı hesaptan aynı world kartla işlem yaptım sizce 100 tl hediye cekı kazanır mıyım yoksa soradansorun cıkratırlar mı ?

teslimat adresi ve faturadaki isim farklıysa sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

quote:

arkadaslar 7 tane farklı hesaptan aynı world kartla işlem yaptım sizce 100 tl hediye cekı kazanır mıyım yoksa soradansorun cıkratırlar mı ?

daha önce 8 9 farklı hesaptan kı suan kullandıgım ve bu 3 gunde 9 tane daha önce hedıye cekı kazandıgım hesaplar ıle hersey aynı tel farkı daha once hep farklı farklı world kart kullanmsııtm şimdi ise aynı telk kartı da 9 hesapta kullandım eger sorun cıkarsa cok zarar ederim bir daha da kullanmam zaten genel olarak ürünler pahalı
  • quote:

quote:

daha önce 8 9 farklı hesaptan farklı kartlar ile kullanmıstım kı suan kullandıgım ve bu 3 gunde 9 tane daha önce hedıye cekı kazandıgım hesaplar ıle hersey aynı telefonlar farklı daha once hep farklı farklı world kart kullanmsııtm şimdi ise aynı telk kartı da 9 hesapta kullandım eger sorun cıkarsa cok zarar ederim bir daha da kullanmam zaten genel olarak ürünler pahalı

edit bugun mh ile gürustum hepsi farklı oldugu gıbı kredi kartları da farklı olmasa gerekıyor dedi ....

daha önce bu durumu yasamıs birisi var mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

daha önce 8 9 farklı hesaptan farklı kartlar ile kullanmıstım kı suan kullandıgım ve bu 3 gunde 9 tane daha önce hedıye cekı kazandıgım hesaplar ıle hersey aynı telefonlar farklı daha once hep farklı farklı world kart kullanmsııtm şimdi ise aynı telk kartı da 9 hesapta kullandım eger sorun cıkarsa cok zarar ederim bir daha da kullanmam zaten genel olarak ürünler pahalı

edit bugun mh ile gürustum hepsi farklı oldugu gıbı kredi kartları da farklı olmasa gerekıyor dedi ....

sanırsam aynı karttan kullanılınca çek geçmior bazı hesaplara.benim bi hesabıma geçmemişti.bende bu yüzden hep farklı farklı kredi kartları kullanıorum.adres aynı olsada sorun olmuor da kredi kartı bazında bakıorlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

quote:

quote:

quote:

sanırsam aynı karttan kullanılınca çek geçmior bazı hesaplara.benim bi hesabıma geçmemişti.bende bu yüzden hep farklı farklı kredi kartları kullanıorum.adres aynı olsada sorun olmuor da kredi kartı bazında bakıorlar herhalde

evet görevlide öyle söyledi o zaman ehpsini iptal etmem lazım yoksa yandık

• 50TL lik cek var neyde kullanmaya kalksam diger sitelerden 30-35 TL fark oynuyor HB de bunun ustunede 15 TL kargo alinca oldu sana 50 TL. Yani indirimi gec kargo bedava anlamına geliyor 50TL cek...
  • bu kampanyadan kazanılan hediye çekleri 1 mart 01:00 itibariyle yüklendi arkadaşlar. olur da unutan arkadaşlar varsa hatırlatma olsun :)
  • ayrıca telefonda kullanılmaz diyor ama ben kullandım telefon aldım bu çekle 50 tl indirim yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.