Bildirim
hepsi burada 100 tl yeni yıl hediye çeki kampanyası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Tam da bunu bekliyordum. -
iyi ki siparişi ertlemişim.. oha! 16-31 mart ne lan!! 2014 deseydi bari.. -
HÜRRİYET 25 tllik indirim kampanyası ile birleşiyor sanırım iyi olacak -
ben de az önce gördüm arkadaş benden önce yapıştırmış -
Başka hediye çekleriyle birleşmez dese de sorayım: Saat çeki ile birleşir mi?http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3433&m=1
(Çünkü bazen hb sistemi hata veriyor. Altında geçerli değil dese de world'e puan veriyor. Hürrriyet kodundan 1 kez faydalanılabilirsiniz dese de her sepette faydalandırıyor.) -
639liralık xperia ray 948e fırlamış! -
iyi ki siparişimi yarına ertelemişim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sagun18
Başka hediye çekleriyle birleşmez dese de sorayım: Saat çeki ile birleşir mi?http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3433&m=1
(Çünkü bazen hb sistemi hata veriyor. Altında geçerli değil dese de world'e puan veriyor. Hürrriyet kodundan 1 kez faydalanılabilirsiniz dese de her sepette faydalandırıyor.)
sagun, altında geçerli değilse de worlde puan veriyor derken neyi kastetmiştin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2.5 milyarlık ürün geçtim.kargo ya verilmiş gözüküor şu an iptali olmuor.kaçırdık -
Kredi kartı puan kampanyası bekleniyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Kredi kartı puan kampanyası bekleniyor...
+1453
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena sayılmaz 100 bu 50 hurriyet 25 de vakıf indirimi ile 675 TL'lik bi ürün 500 e düşüyor. -
Bi hediye çeki veriyolar onuda bin bir numarayla veriyolar yok öyle olmaz yok böyle olmaz yok bilmem ne tarihinde kullanılıyo 3 4 ay sonra 15 günlük zaman için veriyolar çeki ben o tarihlerde kullanmak zorundamıyım madem hediye veriyosun kafadan adam gibi ver nedir yani -
quote:
Orijinalden alıntı: daveygrohl
Fena sayılmaz 100 bu 50 hurriyet 25 de vakıf indirimi ile 675 TL'lik bi ürün 500 e düşüyor.
Vakıf indirimi nedir? -
HEPSİBURADA -
pek bir cazibesi kalmadı.
ayrıca kart kampanyası bekleyenler boşuna beklemesin zaten 31ine kadar world e 75tl üstü kargo bedava olayı var.
başka kart olayı olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yesil-111
quote:
Orijinalden alıntı: daveygrohl
Fena sayılmaz 100 bu 50 hurriyet 25 de vakıf indirimi ile 675 TL'lik bi ürün 500 e düşüyor.
Vakıf indirimi nedir?
Evet Vakıf indirimi ne? -
kaç ay sonrasına 50 50 böl, yok şu şu ürünlerde geçerli değil de , mecvut kredi kartı kampanyası yapma ne anladık?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarealy -- 17 Aralık 2012; 2:17:36 >
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- algida ile kazan kod
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X