Şimdi Ara

Hepsi Faturalıda Kampanyası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu pakete geçmeyi düşünüyorum ancak Vodefona yeni geçtim tekrar Aveaya dönsem sorun olur mu ?

• tarifenin detaylari kisminda son 90 gun icinde avea'dan gidip gelislerden soz ediyorsa faydalanamazsin,ama istersen yine de bi 4441500 ü ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, bu hatda farklı operatörlerden geçiş yapacağım ancak, aveada taraftar hattı dıye bır sey var kendı aralarında 2000 dk konuşalabılıyor, şimdi ben taraftar yapıp sonra buna geçsem bır gun ara ıle eskı haklarımı (taraftar hakları ) kaybolmuş mu olur?
  • simdi kampanyada diyor ki fturasizdan faturaliya gec gecerken faturali sec 500 tarifesine gel sonra suraya mesaj at kampanyadan yaarlan diyor. Hepsi faturalida kampanyasi 25 lira ama faturali sec kampanyasi 20 lira. Simdi ben 45 lira mi odiycem yani. Yanlis mi anliyorum sabah sabah daha uyanamadim mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

simdi kampanyada diyor ki fturasizdan faturaliya gec gecerken faturali sec 500 tarifesine gel sonra suraya mesaj at kampanyadan yaarlan diyor. Hepsi faturalida kampanyasi 25 lira ama faturali sec kampanyasi 20 lira. Simdi ben 45 lira mi odiycem yani. Yanlis mi anliyorum sabah sabah daha uyanamadim mi acaba.

Taahhütsüz 30
    Taahhütlü 25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.