Şimdi Ara

(HEPSİ SATILMIŞTIR) Satılık MP3 Çalarlar (Sansa Fuze 8GB, Sansa View 16GB, Zune 30GB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki MP3 çalarları satıyorum. Cihazların tümü çalışır durumdadır.
    Tercihim İstanbul içinde elden teslimdir (Kadıköy-Kartal metro hattının Esenkent durağına gelip elden alabilirsiniz).
    İstanbul dışına önce para sonra gönderi şeklinde alıcı ödemeli kargo ile alışveriş olacaktır.

KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM, TEKLİFLERLE GELMEYİNİZ.

Sandisk Sansa Fuze 8GB: İçinde Rockbox yüklüdür. Yanında sadece USB bağlantı kablosu vardır, kulaklık yoktur. Rockbox yazılımında bataryası %100 iken 15 saat runtime gösteriyor. SATILMIŞTIR.

(HEPSİ SATILMIŞTIR) Satılık MP3 Çalarlar (Sansa Fuze 8GB, Sansa View 16GB, Zune 30GB) (HEPSİ SATILMIŞTIR) Satılık MP3 Çalarlar (Sansa Fuze 8GB, Sansa View 16GB, Zune 30GB)

Sandisk Sansa View 16GB: Babam AÖF ders notlarını dinleyerek çalışmak istediği için sıfır olarak aldım ama 2 ay sonra kullanmayı bıraktı. Yanında sadece USB bağlantı kablosu vardır, kulaklık yoktur. Markasız bir kulakiçi kulaklık takılı iken müzik çalmaya bıraktığımda batarya yaklaşık 20 saat dayandı. SATILMIŞTIR

(HEPSİ SATILMIŞTIR) Satılık MP3 Çalarlar (Sansa Fuze 8GB, Sansa View 16GB, Zune 30GB)

Microsoft Zune 30GB: Yanında sadece USB bağlantı kablosu vardır, kulaklık yoktur. SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samich_tor -- 1 Ağustos 2018; 10:43:20 >

• takip
  • bayıldım hepsi harikalar..
    Apple kullanıcısıyım ama çok gözüm kaldı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.