< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firsatavcisi -- 26 Kasım 2019; 21:41:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firsatavcisi -- 26 Kasım 2019; 21:41:0 > |
Sen vereydin dün üye olmuşsun tutan kimdi
|
eskiden de vardı da bukadar değildi yav. şu son 1 haftada nekadar türedi böyle sıcak fırsatçı bencil troller. adamlar paylaşmıyorlar soranlarada pas vermiyorlar. sadece burada da değil telegram grubuna üye olmuştum 4-5k üyenin olduğu. ordaki adminin biride aynen böyleydi kafası. geyik laklak sürekli. nerde nasıl görüyorsunuz diye soranlarla dalga geçmeler falan.. forumun, telegram grubunun olayı paylaşmak değilmiydi dersenizde sen nediyorsun değişik moduna giriyorlar.
okadar trolle rağmen gene ben bildiğimi yazayım belki benim gibi sıcak fırsat için burada olanlara yararı olur. şunu aldım diye ss koyanlar engellesin lütfen hepsiburanın mobil uygulamasını yükletip saati gelince sayfayı reflesh edin. daha önce anasyafaya banner şeklinde koyuyolardı. ben bilgisayrdan bakıyordum. bu sefer sanırım ekstra menü olarak gelmiş. göremedim. zaten ürün sayıları çok az olduğu için alması zor |
B beytepeli06 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
biri çıksa da; müş. hiz ile görüştüm bugün yokmuş, dese
|
Kesinlikle yalan, reklamlarını yapıyorlar.
|
Kimsenin yazmaya fırsatı yoktu çünkü son dakikaya kadar bir şey gelmedi 20.58 de uygulamada çıktı sepete ekledim sepeti yenile dedim indirimli fiyatları gördüm ama öde butonuna bastım stok bitti diye uyarı verdi bu yazdıklarım 20 saniye sürmüştür siz düşünün milletin almaya fırsatı olmadı ki kaldı ki buraya yazsınlar birde normal de Ürünler 20.00 gibi çıkıyordu bugün 20.58 de çıktı çıktığı gibi de bitti olay bu. Ondan dolayı kimse yazamadı buraya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 26 Kasım 2019; 20:19:38 > |
|