Şimdi Ara

Hepsiburada 150 TL üzerine 50 TL hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
7
Favori
5.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sanırım konusu açılmamış az önce mobilde 150TL üzerine yapılan alışverişte 100tl üzerinde kullanılan 50tl hediye çeki verildiği gördüm fakat tekrar bulamadım sayfasını. 29-31 ağustos için geçerli olduğunu yazıyordu.

Şimdi sepette bir ürün denediğimde şu yazı geldi;

Bilgilendirme:
    150 TL ve üzeri alışverişinizi (elektronik ürünleri hariç) tamamladığınızda 50 TL'lik hediye çekine hak kazanacaksınız. Çekinizi 12-18 Eylül 2016 tarihleri arasında kullanabilirsiniz.

Edit: drvimu'e linki paylaştığı için teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/staticPage/11704

Kampanya Koşulları:

29 Ağustos-31 Ağustos(bu tarih dahil) 2016 tarihleri arasında hepsiburada.com’dan tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerde (KDV dahil) 50 TL hediye çekine hak kazanılacaktır. Kazanılan 50 TL’lik hediye çekleri 12-18 Eylül (bu tarih dahil) 2016 tarihlerinde yapılan 100 TL (KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kazanılamaz. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kullanılamaz. Kazanılan hediye çekleri satıcısı Hepsiburada olan siparişlerde geçerlidir. Alışverişte hediye çeklerine hak kazanmak için belirtilen harcama tutarı ödeme kuponu, hediye çekleri ve kargo hariç tutarlardır. Ön sipariş ile yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır. Her bir tüketici bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda hepsiburada.com kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanya sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir. Kullanım tarihi geçen çekler yeniden aktif hale getirilmeyecektir. Hediye çekleri bölünmeden, birleştirilmeden kullanılır. Kampanya kurumsal müşteriler için geçerli değildir. 29 Ağustos-31 Ağustos(bu tarih dahil) 2016 (kampanya dönemi) süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) hediye çekine hak kazanma durumunu etkileyebilir. Kazanılan hediye çekleri kullanım tarihinden bir gün öncesinde hesaplara tanımlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellFire[TR] -- 29 Ağustos 2016; 10:55:47 >

• 12-18 eylül için sürekli çek veriyorlar. bakalım fiyatlar ne olacak.
  • O 50 TL lik çek içinde 250 TL lik harcama ister.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 100TL üzerine kullanılabileceği yazıyordu konuda da belirttim zaten.
  • link bulabilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellFire[TR]

Merhaba arkadaşlar sanırım konusu açılmamış az önce mobilde 150TL üzerine yapılan alışverişte 100tl üzerinde kullanılan 50tl hediye çeki verildiği gördüm fakat tekrar bulamadım sayfasını. 29-31 ağustos için geçerli olduğunu yazıyordu.

Şimdi sepette bir ürün denediğimde şu yazı geldi;

Bilgilendirme:
    150 TL ve üzeri alışverişinizi (elektronik ürünleri hariç) tamamladığınızda 50 TL'lik hediye çekine hak kazanacaksınız. Çekinizi 12-18 Eylül 2016 tarihleri arasında kullanabilirsiniz.

al hocam hellfiretr
    http://www.hepsiburada.com/staticPage/11704

Kampanya Koşulları:

29 Ağustos-31 Ağustos(bu tarih dahil) 2016 tarihleri arasında hepsiburada.com’dan tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerde (KDV dahil) 50 TL hediye çekine hak kazanılacaktır. Kazanılan 50 TL’lik hediye çekleri 12-18 Eylül (bu tarih dahil) 2016 tarihlerinde yapılan 100 TL (KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kazanılamaz. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kullanılamaz. Kazanılan hediye çekleri satıcısı Hepsiburada olan siparişlerde geçerlidir. Alışverişte hediye çeklerine hak kazanmak için belirtilen harcama tutarı ödeme kuponu, hediye çekleri ve kargo hariç tutarlardır. Ön sipariş ile yapılan alışverişler kampanya kapsamı dışındadır. Her bir tüketici bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda hepsiburada.com kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanya sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir. Kullanım tarihi geçen çekler yeniden aktif hale getirilmeyecektir. Hediye çekleri bölünmeden, birleştirilmeden kullanılır. Kampanya kurumsal müşteriler için geçerli değildir. 29 Ağustos-31 Ağustos(bu tarih dahil) 2016 (kampanya dönemi) süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) hediye çekine hak kazanma durumunu etkileyebilir. Kazanılan hediye çekleri kullanım tarihinden bir gün öncesinde hesaplara tanımlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 29 Ağustos 2016; 11:00:42 >

• Eğer bir bit Yeniği yoksa 250/50 yapar ki gayet iyi oran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

Eğer bir bit Yeniği yoksa 250/50 yapar ki gayet iyi oran
    Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kazanılamaz.
    Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kullanılamaz.

olmasaymış iyiymiş yinede oran iyi 250/50 oluyor totalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kazanılamaz.
    Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, oto lastik ve tüm elektronik ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kullanılamaz.

olmasaymış iyiymiş yinede oran iyi 250/50 oluyor totalde

Alıntıları Göster
    Bayrama cek verıyor, demekki bayramda satışlar cok dusuyor.

• Gelecek çek ile bez alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Gelecek çek ile bez alınabilir.
    tüm elektronik ürünler de kullanılamaz ne demek ya? zaten sitenin yarısını iptal etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Tales

tüm elektronik ürünler de kullanılamaz ne demek ya? zaten sitenin yarısını iptal etmişler.

Alıntıları Göster
    Her üyede geçerli değil, sepetteyken üstte kampanya uyarısı çıkarsa geçerli demektir. Sonradan hediye çekim gelmedi diye itiraz etseniz de haksız olursunuz kişiye özel kampanya olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Tales

Alıntıları Göster
    antivirüs aldım geçer mi acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

antivirüs aldım geçer mi acaba..

Alıntıları Göster
    elektronikte geçeri değilmiş işime yaramaz
  • Dün 160 liralık alışveriş yapmıştım, 25 çek yüklenecek. Konuyu görünce müşteri hizmetlerine yazdım bakalım yeni kampanyaya beni dahil etmeleri için. Etmezlerse iptal edip yeniden veririm siparişi, daha kargoya da verilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Dün 160 liralık alışveriş yapmıştım, 25 çek yüklenecek. Konuyu görünce müşteri hizmetlerine yazdım bakalım yeni kampanyaya beni dahil etmeleri için. Etmezlerse iptal edip yeniden veririm siparişi, daha kargoya da verilmedi.

Merhaba, muhtemelen dahil olmaz. Siparişi iptal edip yeni sipariş verirseniz garantili olur.

• quote:

Dün 160 liralık alışveriş yapmıştım, 25 çek yüklenecek. Konuyu görünce müşteri hizmetlerine yazdım bakalım yeni kampanyaya beni dahil etmeleri için. Etmezlerse iptal edip yeniden veririm siparişi, daha kargoya da verilmedi.
    Dior Sauvage Edt 100 Ml Erkek Parfüm aldım %20 indirim + 50 tl çek verecek . 219 liraya geldi
    Nyc Broadway Lıghts Edıtıon No 655 For Hım Edt 100Ml bunuda bedava verecekler.
  • 12-18 eylüle 3 adet 30-30-25 tl lik çekler var hepside farklı tarihlerde. Çok saçma bunuda aynı tarihe vermesi.

• quote:

bencede kampanyaya dahil edilmezsiniz.. vakit kaybetmeden iptal edin bence..
  • Yapı&hırdavatta da 200/50 indirim var. Fiyatlara bindirim yapılmamış. Kişiye özel kart kampanyalarıyla çok iyi kombo olur.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.