sıcak mı tam bilemedim ama fiyat iyi gibi :). 3 saat sonra bitiyor edit: yanlış yazmışım 3 günmüş edit: yanlış yazmışım 3 günmüş MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO Ekran Kartı - B550M PRO Anakart - MPG GUNGNIR 110M Kasa - MAG CORELIQUID 360R Sıvı Soğutucu Oyuncu Paketi https://www.hepsiburada.com/ekran-kartlari-c-204 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Kasım 2021; 12:43:32 > |
Hepsiburada - 16.999 TL / MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO Ekran Kartı + Ana Kart + Kasa + Sıvı Soğutucu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartı satamayınca eşontiyon olarak aynı fiyata çöp kasa içeriği ilave etmişler... ayıptır....
ekran kartını sök kasayı at çöpe..
sorun şuki bu ekran karrtı gerçekten bu kadar para eder mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 6 Kasım 2021; 12:9:34 > -
Dostlar bir sorum olacak.
Bu kadar çok ekran kartını ne yapıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cazip duruyor ancak ekran kartı dışındaki yancılar pek iyi değil. İlk önceliği fiyat olanlar tercih edebilir sadece.
-
-
ya SABR
-
Hocam yapma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram ile islemciyi opucuk ile mi aliyoruz cettt ben anlamadim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güç kaynağı olarak kendimize takıyoruz onu anladık ta dediğiniz gibi diğerleri.
-
Hocam bununla ilgili bilginiz var mı? i7 11700F ve rtx 3070 var diye aklıma yatmisti ama casper olunca bir şüpheye düştüm. Anakart, gpu, ram ve psu bilgilerini hiçbir yerde bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekran kartı ve anakart gigabyte
gerisini bilmiyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ekran kartı satamayınca eşontiyon olarak aynı fiyata çöp kasa içeriği ilave etmişler... ayıptır.... ekran kartını sök kasayı at çöpe.. sorun şuki bu ekran karrtı gerçekten bu kadar para eder mi ? |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X