Şimdi Ara

Hepsiburada - 16.999 TL / MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO Ekran Kartı + Ana Kart + Kasa + Sıvı Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıcak mı tam bilemedim ama fiyat iyi gibi :). 3 saat sonra bitiyor edit: yanlış yazmışım 3 günmüş edit: yanlış yazmışım 3 günmüş

MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO Ekran Kartı - B550M PRO Anakart - MPG GUNGNIR 110M Kasa - MAG CORELIQUID 360R Sıvı Soğutucu Oyuncu Paketi

https://www.hepsiburada.com/ekran-kartlari-c-204

Hepsiburada - 16.999 TL / MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO Ekran Kartı + Ana Kart + Kasa + Sıvı Soğutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Kasım 2021; 12:43:32 >

• ekran kartı satamayınca eşontiyon olarak aynı fiyata çöp kasa içeriği ilave etmişler... ayıptır....

ekran kartını sök kasayı at çöpe..

sorun şuki bu ekran karrtı gerçekten bu kadar para eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 6 Kasım 2021; 12:9:34 >
  • Dostlar bir sorum olacak.

Bu kadar çok ekran kartını ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cazip duruyor ancak ekran kartı dışındaki yancılar pek iyi değil. İlk önceliği fiyat olanlar tercih edebilir sadece.

• ya SABR

• Hocam yapma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram ile islemciyi opucuk ile mi aliyoruz cettt ben anlamadim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ValarMorqhulish V kullanıcısına yanıt

güç kaynağı olarak kendimize takıyoruz onu anladık ta dediğiniz gibi diğerleri. Hepsiburada - 16.999 TL / MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO Ekran Kartı + Ana Kart + Kasa + Sıvı Soğutucu 

• Hocam bununla ilgili bilginiz var mı? i7 11700F ve rtx 3070 var diye aklıma yatmisti ama casper olunca bir şüpheye düştüm. Anakart, gpu, ram ve psu bilgilerini hiçbir yerde bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slytein kullanıcısına yanıt

ekran kartı ve anakart gigabyte

gerisini bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.