Şimdi Ara

Hepsiburada 200/100 İndirim Yüklemiş + 150/75 İndirimler Nasıl Kazanılır Sorusunun Cevabı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
39
Favori
29.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazan 6 forumdaşa an itibariyle 200/100 indirimler gönderilmiştir.

• Arkadaş söz verdiği gibi hesap bilgilerini özelden paylaştı. Kendisine teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE hepsiburada hesaplarını KULLANMASINI BİLEN ve bu mesajı burdan CEVAPlayan SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 5 forumdaşa 1 adet devirsiz 200/100 hediye çeki bulunan hesap ÜCRETSİZ kullandırılır. yazan forumdaşlara hesaplar en geç saat 18.00 gibi verilecektir.

siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.

PMden hesap kullanabilir miyim diye yazanlara cevap verilmeden KONUŞMADAN AYRIL ile çıkış yapılır.

KALAN 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 17 Aralık 2023; 21:6:26 >

Hocam kullanabilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Merhaba bir adet alabilirim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrb alabilir miyim kaldiysa

• merhaba bir tane de ben alabilirim kaldıysa

1 adette ben kullabilir miyim

• Yeni açtığım hesaba kuponlar kod girerek tanımladım merhaba ve ykb100 kodlar ama ödeme adımında kuponlar görünmüyor satıcı hepsiburada eksik ne yapıyorum

• veysim47 V kullanıcısına yanıt

merhaba75 için hiç hepsiburadaya giriş yapılıp sipariş verlmemiş mobil cihaz + cep numarası olacak

ykb 100 içinde 1 numara sadece 1 kez faydalanır

• Arkadaşim ben kullandım ödeme yaptım sipariş silindi ama parada gitti bilginiz olsun

• Tamam sorun yok teknik sorunmus hb ile görüştüm sıkıntı yok

• ykb100 nasıl ekleniyor ve eski yeni hesap farkediyormu ?

• YASIN0634 kullanıcısına yanıt
    Yeni alışveriş yapılmamış hesapta alışveriş ekranında kod gözüktü cihazda başka Hepsiburada hesabı kullandığımdan ödeme ekranında düşmüyordu. Daha önce Hepsiburada alışverişi olmayan sıfır cihaz ve telefon lazım velhasılı

• Pc den olmuyormu sadece mobil demi geçerli

almadim, ama teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE hepsiburada hesaplarını KULLANMASINI BİLEN ve bu mesajı burdan saat:18.00a kadar CEVAPlayan SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 10 forumdaşa 1 adet devirsiz 200/100 hediye çeki bulunan hesap ÜCRETSİZ kullandırılır. yazan forumdaşlara hesaplar en geç saat 19.00 gibi verilecektir.

siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.

PMden hesap kullanabilir miyim diye yazanlara cevap verilmeden KONUŞMADAN AYRIL ile çıkış yapılır.

KALAN 0

@SSERKAN78 gönderildi

@366.gün gönderildi

@gardiyan gönderildi

@kimyager147 gönderildi

@ucuzunucuzu gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 19 Aralık 2023; 13:20:10 >

Ben alabilir miyim tşk

daha öncede defalarca almıştım hocam sizden kaldıysa yine alabilir miyim? teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.