Şimdi Ara

Hepsiburada 200/100 İndirim Yüklemiş + 150/75 İndirimler Nasıl Kazanılır Sorusunun Cevabı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
39
Favori
29.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE hepsiburada hesaplarını KULLANMASINI BİLEN ve bu mesajı burdan saat:14.58e kadar CEVAPlayan SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan forumdaşlara 1 adet devirsiz 200/100 hediye çeki bulunan hesap ÜCRETSİZ kullandırılır. yazan forumdaşlara hesaplar en geç saat 15:00 gibi verilecektir.

siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.

PMden hesap kullanabilir miyim diye yazanlara cevap verilmeden KONUŞMADAN AYRIL ile çıkış yapılır.

• hocam varsa 1 adet hesap alabilir miyim

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz 1 adet teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam 1 adet hesap alabilir miyim? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1 adet alabilir miyim lütfen.

• xweser X kullanıcısına yanıt

özel mesaj kapalı !..

• bende 1 adet alabilir miyim .

• Ben de alabilir miyim bir adet

• süre tamamlandı ve yazna herkese (1 kişi hariç özel mesajı kapalı olduğu için) gönderimler sağlandı

• @MarionCobretti Hocamın yönlendirmesi sayesinde ben de faydalanabildim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

• Bana gelmedi

• Hocam elinizde mevcut mudur

• eridim E kullanıcısına yanıt

tamamlandı yazıldıktan sonra yazanlara gönderim yapmıyorum.

Teşekkürler hocam, hb 200/100 kullanım için yazıyorum.

• "SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan" diye özellikle belirtildiği halde dün hesap alıp sonra bugün hocam indirşm görünmüyor 1 günlük müydü diyen 2 kişi BLOKLANDI. ücretsiz hesap kullandırım işi de bitti. dalga mı geciyorsunuz okuduğunu anlayıp uygulama problemi var ben anlamadım.

• Olan gene bize oldu 😃

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.