ben de alabilir miyim? |
Hepsiburada 200/100 İndirim Yüklemiş + 150/75 İndirimler Nasıl Kazanılır Sorusunun Cevabı (8. sayfa)
-
-
Hocam merhaba,
Sepetim hazir, daha onceki bilgi ve uyari mesajlarini okudum.
Kodu verdigin anda siparisi yapistirmaya hazirim, tesekkur ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu sahibin dediği tarihte yani 06.12.2023 te açılan hesaplara an itibariyle 200/100 24 aralık sktli ve 75/25 Anne Bebek 23 aralık sktli indirimler tanımlanmıştır. hesap açtıysanız hesaplarınızı kontrol edin çek satıştan hesap satın almadan önce.
-
20ekim2023 te açtığım hesaplara s/k 26 aralık tarihli 100/200 çek gelmiş.bazılarınada aynı hesaba iki çek gelmiş 100/200+50/51 olarak
50/51 olanın s/k tarihi 27aralık2023
ayrıca geçen sene en son 25eylül2022 tarihinde sipariş geçilen hesaba 3 adet çek gelmiş 50/51 + 50/75 + 50/100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 22 Aralık 2023; 23:10:36 >
-
Sepetim hazır yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Teşekkürler.
-
aynı telefon numarasını birden fazla hesapta nasıl kullanacaksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi hesaba numaranı ekledin, başka bir hesapta ki kuponu kullanacaksın, bunun için hesabında ki numarayı kaldırman lazım, numaranı kaldırman için de başka bir numara ile değiştirmeni istiyor diye biliyorum
Yarın Birgün hepsiburada yaptırım yapmasın, mahkeme vs üçkağıt yaptın diye ☺️
SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE hepsiburada hesaplarını KULLANMASINI BİLEN ve bu mesajı burdan saat: 20.00'a kadar CEVAPlayan SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 10 forumdaşa 1 adet devirsiz 200/100 hediye çeki bulunan hesap ÜCRETSİZ kullandırılır.
siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.
-
Varsa alabilirim.
-
Hocam varsa bir adet hesap rica edebilir miyimquote:
Orijinalden alıntı: MarionCobrettiSİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE hepsiburada hesaplarını KULLANMASINI BİLEN ve bu mesajı burdan saat: 20.00'a kadar CEVAPlayan SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 10 forumdaşa 1 adet devirsiz 200/100 hediye çeki bulunan hesap ÜCRETSİZ kullandırılır.
siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
@beroco50 , @kimyager147 gönderildi
-
Varsa alabilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X