Şimdi Ara

Hepsiburada 200/100 İndirim Yüklemiş + 150/75 İndirimler Nasıl Kazanılır Sorusunun Cevabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
39
Favori
30.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    200/100 ve 150/75 alabilir miyim, teşekkürler
  • 200/100 ve 150/75 alabilirmiyim
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Kaldıysa bende alabilirim sepet hazır

Kaldıysa bende alabilir miyim hocam

Merhaba.

Elinizde fazladan hesap varsa ve paylaşabilirseniz memnun olurum.

Teşekkür ederim.

üç kedi yavrusu var onlara mama alacağım eğer olursa bir hesap verirmisin hocam
  • hesap kalmamıştır

• yine kaçırmışız  

• Benim 2. hesabıma kupon yüklenmişti, kuponu kullandıktan sonra numaramı asıl hesabıma tanımlayamadım.

numarayı kaldırmak için 2. hesaba yeni bir numara eklemem lazım

2. hesabımı sildim belki numaramı yeniden asıl hesabımda kullanmama izin verir diye

numaramı asıl hesabıma tanımlamaya calısıyorum sms gönderildi diyor gelen giden yok

• dgknn89 kullanıcısına yanıt

yeni bir hesap açıp numaranızı kullanıcı bilgileirm yazan bölümden ekleyip onaylayınca hem numara hemde kaydedilmişse kredi kartı bilgileri otomatik silinir.

+ 10-14 gün içerisinde de o açmış olduğunuz hesaba çek satışta satılan hepsiburada indirimlerinden gelir. konu sahibi 7 gün içerisinde diye yazmış ancak son 1 aydır 10-14 gün sonrasında da gelebilmekte yeni açılan hesaplara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 10 Aralık 2023; 11:49:35 >
  • konu sahibi eski bilgi vermiş. 13 aralık yazılmış. 6 aralıkta açtıklarınızı bugünden itibaren kontrol etmeye başlayın. 200/100 veya 51/50 ler gelmeye başlar.

• SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE hepsiburada hesaplarını kullanmasını bilen ve bu mesajı burdan CEVAPlayan (konu sahibi kusuruma bakmaz herhalde. zira bu şekilde konusu ön sayfalarda kalmış olur) SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 5 forumdaşa 1 adet devirsiz 200/100 hediye çeki bulunan hesap ÜCRETSİZ kullandırılır. hesaplar saat 18.00 gibi verilecektir.

siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.

PMden hesap kullanabilir miyim diye yazanlara cevap verilmeden KONUŞMADAN AYRIL ile çıkış yapılır.

TAMAMLANDI. YAZAN 6 FORUMDAŞA 1 ADET DEVİRSİZ 200/100 GÖNDERİM SAĞLANACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 16 Aralık 2023; 17:9:38 >

Ben alabilir miyim hocsm
    Bende alabilirmiyim

Ben de alabilir miyim

Bir adet hesap bende alabilirsem mutlu olurum

• ben de alabilirmiyim hocam sepet hazır

Alabilirim hocam varsa

• Merhaba bende rica ediyorum teşekkürler

Hocam 1 adet alabilirmiyim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.