|
Hepsiburada 200/100 İndirim Yüklemiş + 150/75 İndirimler Nasıl Kazanılır Sorusunun Cevabı (2. sayfa)
-
-
ve aleyküm selam Allah razı olsun
-
Vatandaş aç kardeşim
Herseyimizi satar olduk.... -
mail üzerinden bu şekilde açılan hesaplar yüzünden asıl telefona, asıl hesaba ve adrese ban gelme riski var mıdır?
-
Tşk -
hocam direk 150/50 gibi olan kuponu görme sansımız var mı ?
bende direk yastık yorgan ayakkabı gibi kategorilerdeki satıcıların kuponlarını görüyorum birsürü kupon var.
-
Bazen çok sıkıyorsun, Hepsiburada tek hesap olacak dlye bir şey demiyor,nerden çıkardın bunu, sence koca firma, aynı isim ve adresli bir sürü hesaba ve siparişe müsade eder mi öyle olsa,,onlar hepimizden iyi biliyor..
Yani bide firmanın açığı dediğin nedir, yeni hesap açana kuponu kendileri tanımlıyor,bunun neresi kan emmek oluyor..ayrıca madem hak hukuku bu kadar bilen bir kardeşimizsin, şu ekonomide, 1 liraya hb premium hesap, kargo bedava,üzerine de blutv hesabı neden alıyorsun? -
Ustadim peki 150/75 olan hesabi nasil 1 tl ye premium yapariz? Telefon numarasi girmeden hangi kart veya yontemle hesaplar premium yapiliyor? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz adinizi tarihe altin harflerle kaziyalim :) -
150/75 indirim olan hesabın varsa, hepsiburda premium sayfasına gir 19,90tl ödemeyi sec.adres ve kart bilgilerini gir. sonra kart numaranı yazdıgında fiyat 1tlye düşer. öeme yap dedigin anda sms onayı için cep numarası soracak. bu numarayı haftada 1 kez sms onayı için kullanabilirsiniz. Bİrkaç alısveris ypaacaksanız, anan , baban , eşinin cocugun numarasını kullanabilirsiniz.
hergün 2-3 tane hesap acıp bi excel olusturun. bişey lazım oldukca yapıstırın siparişi
-
forum çok ilginç ha !... ben de bu şekilde indirim yüklenmesiyle alakalı hepsiburada konusu açmıştım aylar öncesinde ve yine indirimlerin ne şekilde geldiğini de yazmıştım. hiç bu kadar önce çıkarılmadı benim geçmiş zamanda aynı konuyu anlatan konularım. herhalde başlıkta nasıl kazanılır diye de ekleme yapmamış olmamdan olsa gerek.
-
bunu ben cevaplayayım;
www.hepsiburada.comYapı Kredi kredi kartına 6 ay boyunca Premium üyeliği 1 TLhttps://www.hepsiburada.com/staticpage/824682827899128?forMobileApp=true&trackingId=166174ayrıca ödemede indirimlere ek 200/75 düşmesi içinde ykb kaydet kazan var.
www.hepsiburada.comYapı Kredi kartını kaydet, kazanhttps://www.hepsiburada.com/staticpage/319324519361085
-
ayrıca SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 15 forumdaşa 200/100 veya tek hesapta 150/75+51/50 veya tek hesapta 150/75+150/75 hediye çeki bulunan hesaplar ÜCRETSİZ kullandırılır. siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. ayrıca hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir. 15 kişi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 8 Aralık 2023; 13:16:28 >
-
Nadasda kalsın
Geliyor -
Hocam benim tel onayı olmayan hesaba 51/50 200/100 yüklenmiş ama kodu kopyalayıp onayli olan baska hesabımda deneyince kod 12 haneli olamaz hatası alıyorum sanirim amac tanımlı olan hesapta kullandirmak o zaman da siparişte tel no girdiğimizde diger hesaptaki bağlı olan tel nomuz değişmez mi?
Yani sözün kısası kuponu kullanırken siparişte yeni noya gerek var sanırım 🤔 -
Hocam bilgi paylaşımınız katkılarınız için tskler, kuponu almak için ykb sanal kk kaydedip sonra kuponu kullanirken siparişte baska kart veya ödeme yöntemi kullansak oluyor mu?
Bir de başka premiumlu hesaptan davet ettiğimizde 40tl h.payi davet eden mi edilen mi kazanıyordu?
150/75 + 150/75 kuponu nasil oluyor tek hesaba yanlışlıkla iki kez mi verilmiş nasil alabiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 8 Aralık 2023; 12:14:11 > -
Hesabında kuponu olup hâlâ kullanmayan varsa nays kampanyasına da bi göz atsın, bugün 1. yılına özel 100/400 iade kampanyası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 8 Aralık 2023; 13:20:25 > -
ödeme de başka kart oluyor elbette. yukardaki mesajında yeni numara şart galiba yazmışsınız şart değil. benim mesajda yukarda numarayla alakalı sorduğunuz sorunun cevabı da bulunmakta
-
ayrıca SİPARİŞ TESLİMİNDE HESAP GERİ ALINMAK ÜZERE bu mesajı burdan CEVAPlayan (konu sahibi kusuruma bakmaz herhalde. zira bu şekilde konusu ön sayfalarda kalmış olur) SEPETİ HAZIR OLUP hemen siparişini verecek olan kendisinde indirim olmayan 5 forumdaşa tek hesapta 200/100+150/75 veya tek hesapta 150/75+51/50 veya tek hesapta 150/75+150/75 hediye çeki bulunan hesaplar ÜCRETSİZ kullandırılır.
siparişlerinizi teslim alınca adresim kısmından adres bilgilerinizi silip siparişlerim kısmından da siparişi gizle yapılınca hesap 0 hesap gibi olur. hesaba kaydedilen telefon numaranız veya kaydettiyseniz kredi kartınızın bilgilerini de silmek için kendi hesabınıza veya açacağınız hesaba kullanıcı bilgilerim kısmından telefon numaranızı yazıp onaylayınca aldığınız hesaptan hem şayet kaydettiyseniz kredi kartı bilgileriniz hem de numaranız otomatik silinir.
5 KİŞİ TAMAMLANDI...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 8 Aralık 2023; 15:32:30 >
-
mrb hocam 1 adet alabilirim okul takımımıza malzeme alacağım 100+75
Edit teşekkürler katkınız oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 8 Aralık 2023; 17:32:28 > -
Mümkünse 200/100 hesabı alabirim. Teşekkürler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X