Şimdi Ara

Hepsiburada 200/20 kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• combo olsaydı eh işte

• Kişiye özel. Yok bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmedi
  • Evet kişiye özel
  • Hepsiburada dan en son ne aldım ne zaman aldım bilmiyorum valla. Adamların adı hepsiburada türkiyedeki en eskilerden e-ticaretin metin oktayı. Sen git butik satışı yapan çin sahipli trendyol'a, yurt dışından gelen gavur amazon'a piyasayı ellerinle ver.
  • 23'ünde yaptık kaçırmışsın.Firmaların sadece Hb'ye özel üretim ürünleri var,yine firma ürün sayfasında satın al butonu varsa buraya yönlendiriyor.Trendyol sahte ürün ve dolap çaputçusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DSM grup danışmanlık Türk firması diye biliyorum. Hepsiburada dan da alışveriş yapıyorum, diğer yerlerden de. Hatta son 10 siparişim Hepsiburada dan. Gigabyte Nvidia GeForce RTX 3060Ti 8GB 256Bit GDDR6(DX12) PCI- bu ürünü 5196₺ ye aldım. Dört sefer world puan ekstre indirimleriyle piyasadaki en düşük fiyatlardan iki world kartıyla aşağı yukarı 400₺ ucuza ürün aldım. Diğer siteleri de kullanıyorum ama Hepsiburadanin hakkını yiyemem. Hem amazondan ucuza ürün alıyorsan Hepsiburada indirimli ürün sattığı için alıyorsun (çoğu ürün) Amazon programlama sayesinde fiyat yanlış bile olsa hb nin 3-4 TL ucuzuna ürün satıyor direk fiyatları ordan alıyorlar

Düzenleme: Trendyolun 2018 yılında %75 hissesi 728.000.000$ a Alibaba ya satılmış. Hayırlı işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 27 Aralık 2020; 15:43:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.