Sorgulamadan kastınız nedir? Bu sorgulamanın fiyata net etkisi nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (15. sayfa)
-
-
Arz talep...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliHocam seçili ürünler düşüyor, bütün ürünlerde kampanya yok.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/3-al-2-ode-firsati?kategori=2147483619_28001517_60001346
Bu linkteki çaylar düşer mesela.
Çaylara 3er 5er geçirmişler. Dün daha uygundu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya bitti sanırım fiyat düşmüyor.
-
Kupon alanına 3AL2ODE yazman lazım. 2sandalye1ariel aldım geçen kampanyadan hepsipapel gelmişti onu da kullanmış oldum. Çok sağol konu için.
Bak hocam burası sıcak fırsatlar, tabi arada mevzular günlük olaylar geçim zorluğu siyaset vs ye de gelir normaldir, ama asıl amacımız kısa ve orta vadeli ihtiyaçlarımızı piyasa fiyatının altına temin edip fırsatlardan haberdar olmak/etmek. Sorgulamıyorsunuz ondan artıyor, bir de üstüne alıyorsunuz hala demek kusura bakmayın ama, içi boş bir söylemdir. İnsanların burda şöyle yaparsan 3 tl ucuz oluyor şu satıcı daha ucuz yazmaları sorgulamadıklarından değil. Spor olsun diye bir seferde 15 lt yağ alınmaz, aldık diye de durumdan memnun olduğumuz anlamına gelmez.
Bir sonraki mesajda bir diğer arkadaş arz talep demiş, o her zaman geçerli olmuyor, pazara markete giderseniz ki gidiyorsunuzdur ürün arzı azalmışken pazarda dahi ürün azken fiyatların aşağı gitmesi zordur, illaki siyasi nedenler yoğun olarak fiyatları etkiler ama bu durum mevcuttan ucuza bulduğumuzu almayalım sorgulayalım ısrarla almayalım vs ile düzelmiyor, yani özetle bayılmıyorum ayçiçek yağına indirimli 60 küsür vermeye ama tencere yağ bekliyor ve winter is coming… bedduanız tutmaz inşallah…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysahin2000Bak hocam burası sıcak fırsatlar, tabi arada mevzular günlük olaylar geçim zorluğu siyaset vs ye de gelir normaldir, ama asıl amacımız kısa ve orta vadeli ihtiyaçlarımızı piyasa fiyatının altına temin edip fırsatlardan haberdar olmak/etmek. Sorgulamıyorsunuz ondan artıyor, bir de üstüne alıyorsunuz hala demek kusura bakmayın ama, içi boş bir söylemdir. İnsanların burda şöyle yaparsan 3 tl ucuz oluyor şu satıcı daha ucuz yazmaları sorgulamadıklarından değil. Spor olsun diye bir seferde 15 lt yağ alınmaz, aldık diye de durumdan memnun olduğumuz anlamına gelmez.
Bir sonraki mesajda bir diğer arkadaş arz talep demiş, o her zaman geçerli olmuyor, pazara markete giderseniz ki gidiyorsunuzdur ürün arzı azalmışken pazarda dahi ürün azken fiyatların aşağı gitmesi zordur, illaki siyasi nedenler yoğun olarak fiyatları etkiler ama bu durum mevcuttan ucuza bulduğumuzu almayalım sorgulayalım ısrarla almayalım vs ile düzelmiyor, yani özetle bayılmıyorum ayçiçek yağına indirimli 60 küsür vermeye ama tencere yağ bekliyor ve winter is coming… bedduanız tutmaz inşallah…
İnşallah tutmaz ama görünen köy klavuz istemez, insanlar fiyatlar artacağı için evinde 10-15 lt yağ var iken alıyor, evden fırça yedim 20 lt yağ aldığımda 40-45 tl ye aldım 6 ay oldu,
1 yıl önceye kadar elektronik ürün peşinde koşulur iken şu anda sıvıyağ peşinde koşuluyor,
Sebebi belli, bu hale getirende, sorgulansa idi bu fiyatlar böyle olmazdı,
Ekmek zammıda yolda imiş, yakında göreceksiniz UN peşinde koşulacak bu syfalarda
Winter is coming yazmışınız aynen winter is coming ....
-
BURASI SICAK FIRSATLAR !!!!!
Buraya salça olmayın burayı karıstırmayın bari.... ÜLKE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE aç başlığını anlat derdini...
İnsanlar burada indirim vb bir kampanya peşinde DEVİR NE OLURSA OLSUN bunu anlayabilirsin galiba
Sıcak fırsatları amacına uygun kullanman dileğiyle
-
Bunu öneririm, pcv olduğu için mdf gibi ıslandı,su değdi sıkıntısı olmaz..ya da bütçe sorunu yoksa Nurgazın alüminyum masaları var, evladiyelik çok hafif çantaya giriyor direk..
https://www.hepsiburada.com/trend-maison-portatif-plastik-katlanabilir-av-balik-kamp-piknik-masasi-p-HBCV0000008USS?magaza=Metropol&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Ağustos 2021; 11:58:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GGden bunun bir büyük boyunu almıştık çok kullanışlı ayaklar içe kapandığından arabada taşıması kolay, bu boy da çoğunlukla işe yarar. Ayaklar bazen dingildiyor ama çok da sorun olmuyor.
Evet büyük boyu da çok iyidir, yalnız şu pandemi de fiyatlarını gereksiz artırdılar.. Bu tür masaların genelde ayakları dingilder, çünkü altına 5 liralık takozu çok görüyolar üreticiler..quote:
Orijinalden alıntı: ysahin2000GGden bunun bir büyük boyunu almıştık çok kullanışlı ayaklar içe kapandığından arabada taşıması kolay, bu boy da çoğunlukla işe yarar. Ayaklar bazen dingildiyor ama çok da sorun olmuyor.
Neresi bu?
-
bende var güzel masa
Finish quantum max 82 kuruşa mal oluyor, güzel fiyat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün fiyatı düşmüş maskenin sipariş iptali yapılmıyor mu bu hb de tekrar sipariş geçsem
-
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KAMPANYA BİLGİSİ İÇİN
-
İptal butonu varsa edip tekrardan alabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iptal butonu gözükmüyor kargo teslim tarihi normalde dünmüş ama gecikiyoruz diye yazıyor sanırım ondan ötürü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X