Borcum çokken, parasız günümde mecburen talim ettiğim veresiye bakkal alışveriş günlerim geliyor aklıma, aldıkça alıyorum evde temel gıda temizlik malzemeleri eksik olmasın diye. İndirim iyidir boşver |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (14. sayfa)
-
-
kargo neye gore ucretsiz oluyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brainkargo neye gore ucretsiz oluyor?
50 tl'yi geçince ücretsiz oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliBorcum çokken, parasız günümde mecburen talim ettiğim veresiye bakkal alışveriş günlerim geliyor aklıma, aldıkça alıyorum evde temel gıda temizlik malzemeleri eksik olmasın diye. İndirim iyidir boşver
bozulmayacak ürün oldu mu alacaksın. çay mı? stokla. temizlik ürünleri mi? stokla. sıvı yağ da uzun süre bozulmaz. fırsat bu. bina için poliüretan köpük lazım oldu. komşu 27 liraya almış. kampanya yakaladım n11'den tanesi 17 liraya geldi. oturduğumuz yerden para kazanıyoruz bir yerde.
-
Aynen hocam, hatta ben işi geliştirdim sağolsun reyis bizi kimyager yaptı. Rakı yapmakla başladım işe, çamaşır suyu ve yağ çözücü üretme işine kadar vardırdım olayı. 1 litre yağ çözücünün maliyeti 1 lira bile değilmiş, çamaşır suyuda aynı, 25 kg lık havuz için satılan sodyum hipokloritten alıyorum 100 liraya, 250 litre aşırı kaliteli çamaşır suyu çıkıyor ortaya
-
Arkadaşlar hangi çayları tavsiye edersiniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
poliüretan kopuk nerden aldn hocam bize de lazm da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çaykur Altınbaşak..
180 tane finish quantum 139 lira
-
quote:
Orijinalden alıntı: KoRrGeNeRaL
poliüretan kopuk nerden aldn hocam bize de lazm daaşağıdakini aldım fakat hem satıştan kalkmış hem bana 40 lira kupon tanımlanmıştı.
urun.n11.comKresman Poliüretan Köpük 600gr (16 Adet) Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/mastikler/kresman-poliuretan-kopuk-600gr-16-adet-P474368742 -
-
Altınbaş değil mi o?
Hadi sana öyle gönderilmesi iğrençliğini geçtim, bir insan giydiği sidikli donu nasıl iade eder, şerefsizliğin kaçıncı evresidir bu.. bununla bide aynı bina da oturduğunu,aynı işyerinde çalıştığını düşünsene..sabah sabah ağzımı bozacam ya
Bu tür masaların üzeri ahşap mdf olanlar suyu gördü mü patlıyor hocam.
Bende 3 al 2 öde olmuyor hiçbir üründe.gıda temizlik hangi ürün olursa oldun 3 al 2 öde olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyolda milleti brüt net ağırlıkla kandıran satıcı bu, sakın almayın tadı da kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Olabilir hocam..
Gece gece öyle yazmışım herhalde 😀
Herkes yağ yağ diyor 6 ay önce bilemedin 7 ay oldu migrostan zam öncesi 40-45 tl ye alınıyordu (migros yağ diğerleride 58 tl idi) ,
Bu hale nasıl geldik sorgulamak yerine kampanya peşinde koşup 6 ay önceki fiyatlara bile ürün alamamak insaoğlu balık hafızalı oldu sanırım
Herkes sorgulasa idi durumu o yağı 50 tl ye alırdık şimdi kampanyasız şekilde,
Şu anda 3 al 2 öde ve 20 tl indirim ile bile 6 ay önceki yağ fiyatından yüksek,
Bunları sorgulamazsanız 6 ay sonra o yağ 150 tl olur 100 tl ye aldım ucuz diye sevinirsiniz,
-
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
Bu tür masaların üzeri ahşap mdf olanlar suyu gördü mü patlıyor hocam.Ne tavsiye edersin, bana da lazım bir plajda kullanılacak küçük bir masa yada sehpa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X