Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım tuvalet kağıtlarını horoz lojistiğe vereceklermiş. Geçen sefer aldıklarımı da horoza vermişlerdi ve 24 günde bana ulaştı. İnşallah bu kez 23 günde ulaşır 😂

Bu kampanyalar dışında hepsiburadaya bulaşmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    Hocam tuvalet kağıdı link vere misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 tane çay alalım bari, güzel fiyat :)

• cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Buyrun:

https://www.hepsiburada.com/selpak-tuvalet-kagidi-32li-p-ZYECZACI9621078?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

• IznickX kullanıcısına yanıt

Evde 20 kilo çay oldu dayanamadım yine 3 kilo aldık   20 litre duş jeli, 30 kg falan deterjan oldu. Bir daha böyle ucuza bulamayız derken bu sefer faiz bi tarafımıa kaçacak  

• Hocam ben daha çok saç kesen bir makine arıyorum. Zaten kirli sakal bırakıyorum, bu ürünü hiçbir şekilde kullanamam 😁 yine de yardımınız için teşekkür ederim.

Baktım ama bunlardan başka göremedim.

Ahahaha bana aras kargo ile gönderecekler kağıtları.

• sanırım 3 tane daha alcam zaten, bi kararsız kaldım  

• Moralim daha da bozuldu 😄 amazon Almanyadan siparişim 4 günde geldi. Istanbul'dan 24 günde geldi. Hepsiburada'nın çok farklı bir müşteri memnuniyeti anlayışı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Çayları es geçmeyin , karali premium filiz dökme 1 kg 20 TL oldu , doğuş filiz no 53 1kg 23 TL . Birinden birini beğenmiyorum diyen olabilir , harman yapılıp kullanılabilir .
    Daha da alacaktım ama aynı siparişi 2 kez tekrarlamaya izin veriyor sadece.
    Saygılar

Pişmiş aşa su katmak istemem ama tam alacakken şu konuya denk geldim.Bilemedim şimdi.

• 100/50 ilk sipariş ile birleşir mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Evde 20 kilo çay oldu dayanamadım yine 3 kilo aldık   20 litre duş jeli, 30 kg falan deterjan oldu. Bir daha böyle ucuza bulamayız derken bu sefer faiz bi tarafımıa kaçacak  

Aman deyim Hocam böyle fazla fazla alıp stokladığın ürünler farketmeden bir gün biterde mecburi yeni ve indirimsiz fiyattan alırsan çok koyuyor adama  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana çok cazip gelmedi bu 3 al 2 öde, fiyatlar çok yukarıda anca eşitleniyor. Çek vs kullanıyorsanız o zaman çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Erkek adam sabun kullanır :)

• qtenplus kullanıcısına yanıt

Markete girince moralim bozuluyor hiç sorma. Satın almasam bile afakanlar basıyor.

• Bunları araştıracağım hocam. Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer4fun4

Aldığım tuvalet kağıtlarını horoz lojistiğe vereceklermiş. Geçen sefer aldıklarımı da horoza vermişlerdi ve 24 günde bana ulaştı. İnşallah bu kez 23 günde ulaşır 😂

Bu kampanyalar dışında hepsiburadaya bulaşmıyorum.

Horoz lojistik aman aman....

Bir iade ürün maceram var bunlarla yemin ederim düşmanıma bile tavsiye etmem... Allah korusun

1 ay benden iade olacak ürünün kargosunu almaya geleceklerdi. Arıyorlar hafta sonu için sözleşiyoruz, ertesi gün yanai haftaiçi kapınızdayız ürünü almaya geldik diye arıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.