2 adet badem 1 kamp masası aldım 3/2 kombinasyonu oldu. Birde atlet aldım sipariş 200 üzerine tamamladım 200 e 20 indirimde yansıdı. 20 lirada bonus geldi Baya iyi alışveriş oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 21 Ağustos 2021; 23:54:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (10. sayfa)
-
-
Gece 12'den sonra da devam ediyor mu bu kampanya? Hangi tarihler arasında bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zeytinyag durdukca daha da lezzerlenir, tabi orijinalse. Dert etmeyin skt'yi, kullanin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye ürünleri sepete ekleyemiyorum? uyarı veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş aynı üründen almak şart değil, 3 tane 3 al 2 öde kategorisinden ürün almak yeterli indirim için. En ucuz olanı bedava veriyor ekle istersen. Gördüğüm kadarıyla millet aynı maldan 3 tane almamak için sıkıntıya girmiş.
-
Altınyıldızdan 3 renk tshirt ekledim kodu giriyorum tepki vermiyor.şaka gibi.
-
Misafir havlusu sıkıntısı çeken arkadaşlar 3 al 2 öde 59 lira 3 takım banyo havlusu
-
3 tane alınca kilo 55 liraya geliyor.
https://www.hepsiburada.com/ahsaf-kelebek-ic-ceviz-1-kg-vakum-beyaz-p-HBV000018R7GE?magaza=Ahsaf
-
3 adet alıp, 198'e gelince 2 liralık random bir gofret falan bir şey ekleyip, 200/180'i aktif edebilirsiniz. bu durumda kilosu 60'a gelmiş olur.
yalnızca çekirdek seçeneğinde 3 al 2 öde çalışıyor, bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 22 Ağustos 2021; 0:14:13 > -
İşte bu sıcak fırsat. Finish quantum max 58 li 69 lira 3 al 2 öde
-
Çayları es geçmeyin , karali premium filiz dökme 1 kg 20 TL oldu , doğuş filiz no 53 1kg 23 TL . Birinden birini beğenmiyorum diyen olabilir , harman yapılıp kullanılabilir .
Daha da alacaktım ama aynı siparişi 2 kez tekrarlamaya izin veriyor sadece.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda sıcak arkadaşlar airwick 18 tanesi 180 e geliyor
-
Karali filiz 29,95 gorunuyor bende hocam artmis sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekstra 15 TL indirim var
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/durex-ve-veet-urunlerinde-70-tl-ye-15-tl-indirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Ağustos 2021; 0:44:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
+18 ürünler de ilgili kampanya kapsamında 3 al 2 öde ile kullanılmaktaymış. bir arkadaştan duydum.
etiket editi: @Birkanbey hocam paylaştığınız ürün, yani prezervatif, doğum kontrol yöntemi olarak da kullanılan bir cinsel sağlık ürünüdür. +18 ürün değildir. keşke her evde kutu kutu kondom bulunacak kadar ucuz olsa da daha az üresek, toplumumuzun refahı artardı. senin bunu paylaşman bile bir sosyal sorumluluk projesidir.
mamafih; benim bahsettiğim +18 ürünler, seks oyuncakları falan yani. şimdi buraya link atmayalım, ilgili kategoriden ya da aramaya +18 yazarak bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 22 Ağustos 2021; 0:44:3 >
-
Günde 1 tane say 4 ay gider 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada bu ay batırdı bizi. Ucuz diye aldık aldık kredi kartını ödeyemeyecez faizden geri çıkacak indirimler Amazonla fena rekabete girdi.
-
52 liraya 9 tane duş jeli kapışın millet
-
Bir arkadaş yukarı da bu zamanda çocuk yapılmaz maliyetli demiş ondan attım
Mama ve bezden daha az maliyetli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Ağustos 2021; 0:46:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X