< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (9. sayfa)
-
-
dostlar cocugu olanlar icin guzel firsatlar var. gel gelelim un-zun sure uni baby sensivite kullaniyorduk. sanirim urun kalkmis farkli urunler gelmis ve bu runun fiyati 12 adet icin 50 kusurlardan 100 lirada cikmis. yeni mendillerden hangisiyle devam etmek lazim. yorumlar da pek ic acici gelmedi.
-
Sleepy Sensitive Islak Havlu kullanıyoruz biraz ince ama iş görüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
3-4 sene önce böyle kampanya indirim vs gaza gelip zeytinyağı stokladık hala bitmiyor
son kullanma tarihi üzerinden 2 sene geçen yağlar var evde hala kullanıyoruz
ucuza aldık derken aman bıoşa masrafa girmeyinHerkesin benzer durumlar yaşadığını düşünüyorum.
-
Yağda 3 ekleme yapmıyor ama önerdiği Satıcı dan ekleyin bişey olmaz yine geçerli oluyor kampanya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 litre nasıl bir yıl gidiyor? Biz 60 günde 5 litreyi bitiriyoruz, yemek ve salatada kullanıyoruz, sadece kızartma ayçiçek yağı. Sizde margarin vs var da arada tadımlık diye zeytinyağı kullanıyorsanız o başka. Gerçekçi değil çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_XEn son 3 saat var yazıyordu gelen ürünleride iade edeceğim şark kurnazlığı yapıyorlar bir de kargo parası itelediler arada anlamadım gitti 200 kusr alışverişe nasıl kargo parası geldi
Alıntıları Göstersen ne aldın hocam kargoyu itelediler. ben sıvıyağ, çay, scholl tabanlık aldım 3 er tane hiçbiri bana itelememiş.
-
herkes yağ kuyruğuna girmiş 10 lt zetiytinyağı bize 3-4 sene gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koklasanız daha çabuk biter yani.
10 litre yağ bana ömrüm boyunca yeter, teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14sen ne aldın hocam kargoyu itelediler. ben sıvıyağ, çay, scholl tabanlık aldım 3 er tane hiçbiri bana itelememiş.
Alıntıları Gösteriç çamaşırı aldım 100 e yakın itelemişler kargoyu , 5 tlik ürün aldım onda yok komple geri yollayacağım ürünleri teslim almayacağım
Zaten jel pril almıştım o fiyatlara buluyorum çokta önemli değil,
Tablet pril iyiymiş onda da fiyat yükseldi
-
benim alisveris de boyle oldu. 2x bebelac 4 900, 3 uni baby camasir deterjani, 3 adet yumusatici. hepsi 195 tuttu.
-90 mamadan
-25 uni baby kampanyasi
-20 200 ustu alisveris.
330/195 fena olmadi.
-
tesekkurler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brainbenim alisveris de boyle oldu. 2x bebelac 4 900, 3 uni baby camasir deterjani, 3 adet yumusatici. hepsi 195 tuttu.
-90 mamadan
-25 uni baby kampanyasi
-20 200 ustu alisveris.
330/195 fena olmadi.
Bu ülkede çocuk yapmak büyük cesaret bravo diyorum,
Bu bez mama fiyatlarını geçtim , çocuk büyüyecek eğitim sıfır, özel okula yollayalım diyecek eşiniz birbirinize gireceksiniz sonrada
Böyle olacağını bilseydim ülkenin çocuk yapmazdım .
Şu ortamda çocuk yapanları eğer bilerek yaptıysalar cesaretlerinden ötürü defalarca kutluyorum ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 21 Ağustos 2021; 23:23:28 >
-
3 siveno roll on aldım teşekkürler, 1 lt lik ahsaf zeytinyağı alacaktım kaldırmışlar
cocugu olup cocuga guzel bir gelecek sunmak zor ki hocam.
ulke sartlarindae birey olmak zor. egitip bukulmeden dik durup yasamak da zor.
belki biz goremeyiz ama cocuklarimiz icin umudum sonsuz. guzel gunler gelecek. :)
-
Tuvalet kağıdı siparişini iptal ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70 liralık kamp sandalyeleri 3 tane alınca tanesi 46.6 TL ye geliyor bence değerlendirilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyada aynı üründen almak zorunda değilsin. 3 al 2 öde kategorisinden hangi ürünü eklersen ekle 3 olunca en ucuzunu bedavaya veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X