Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asıl dangalak sensin dostum. O yediğin zeytinyağı falan değil sağlığını riske atma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mach 3 turbo başlık ihtiyacım var nasıl kombo yapabiliriz 4 lü paketten 3 adet alsak olur mu?

• Zeytinyağı adıyla satılan çöpleri boşuna almayın beyler . Tadı tuzu yok kokuyor pis pis

• Sinangil un da alabilirsiniz, un ihtiyacı olan, 15 kg 58 lira, kilosu 3.86 ya geliyor.

• Çok bir farkı yok hocam Pril Gold ile gerçekten. Tabii makinadan makinaya ve kullanıma göre değişir. Ancak 2 kat para vermeye gerek yok eğer 50 kuruş civarında Pril Gold bulabiliyorsanız alın direkt kullanınca hak vereceksiniz :)

@bradenburg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 21 Ağustos 2021; 19:40:47 >
  • serkanTEAC S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı

• Supersin ustad cok tesekkurler

• çay, sıvıyağ ve scholl tabanlık aldım iyi oldu. bu marketler bizi bu hale soktu malesef. sırada eksiksiz gelmesi kaldı. haber veren arkadaşa teşekkürler. işyerinde telefon kullanamadığım için, stoklar bitmeden bi koşu araca telefon başına gittim Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

• biryağ bitmeden alın. 64 tlye geliyor. yudumda 4.5 lt bitmeden alın denedim seçiliyorlar. linkleri ekledim.

https://www.hepsiburada.com/trakyabirlik-biryag-aycicek-yagi-5-lt-kk-p-ZYAKY8690106013053?magaza=akay%20sanal%20toptan

https://www.hepsiburada.com/yudum-aycicek-yagi-4-5-lt-p-HBV00000BAXPF?magaza=Temmuz%20Online

• Ben zeytinyağı işindeyim zaten zeytinyağının hele hele soğu sıkım zeytinyağının bu fiyat olması imkansız. Bu aldığınız zeytinyağını millet buralarda sabun yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 21 Ağustos 2021; 19:48:15 >
  • Alan aldı zeytinyağı ni ,bu paraya ayçiçek yağı alamazsınız.
    Kampanya yi da durdurdular.

Begenmeyenler gitsin litresi 40 tl olan zeytinyağı alsın.

Ben bunu da kullandım Hatay sıkma yida kullandım.
    Bu paraya bidaha versin 50 bin tl lik alım yaparım.

Ticaret yaparım walla :))

• milletin yaptığı alışveriş bazılarının çenesini yormuş işsizlik kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt

Birkaç gün önce trendyolda 1kg olan 4TL civarı idi 15kg(5*3) olan ise 45TL felandı, kampanyasız normal indirimli fiyat olarak görünüyordu diye hatırlıyorum.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hepsi fransız yapımı diye biliyorum aynı fabrikanın malı, bakılım gelsin değerlendirelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkanTEAC S kullanıcısına yanıt

Kampanya durmadı yalnız, 3 satıcıda sizin aldığınız ürünün kampanya stoğu bitti.

• Pril 70 lik tablet kampanyası bitti kaçırdık :( 60 tl olan ürün 74 kusur oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Sinangil un da alabilirsiniz, un ihtiyacı olan, 15 kg 58 lira, kilosu 3.86 ya geliyor.

Migrosta indirimde iken almıştım 15 kg sinangil çok kötü un ekmek yapacaklar için, eskiden böyle değildi fazla alacaklar dikkat etsin

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hocam ben hanımı zorla ikna ettim bir ara pril gold aldım. Laf yedim bir daha alma dedi. Getirip getirip leke gösterdi valla :D

• kingo_disco kullanıcısına yanıt

Cevap vermeye değmez blokla gitsin bu ağzı bozuk tipleri.

• Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı

Ben bu şekilde 2 sipariş verdim ve köşeme çekiliyorum. Teşekkürler paylaşım için ;)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.