Yudum 5 lt yağ alınmasını engellemek için 2 adetten fazla eklenmiyor , pril goldun fiyatını artırmalarıda terbiyesizlik hepsiburadanın yaptığı kampanya yapmasınlar o zaman Kargo ücretsiz iken bir de kargo ücreti geçirdiler sinir oldum alsınlar indirimlerini başlarına çalsınlar Pril gold 60 iken 74 yaptı ve (yudumun 3 sünü ekletmiyor )yağ haricinde işe yarar birşey yoktu onlarıda bu şekilde halletmiş hepsiburada Şu cüzdan benzeri şeyler birçok yerde başladı kredi kartı bilgileri almaya yönelik sanırım , kredi kartlarına kaydedilmesi için büyük uğraşta |
Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_XYudum 5 lt yağ alınmasını engellemek için 2 adetten fazla eklenmiyor , pril goldun fiyatını artırmalarıda terbiyesizlik hepsiburadanın yaptığı kampanya yapmasınlar o zaman
Kargo ücretsiz iken bir de kargo ücreti geçirdiler sinir oldum alsınlar indirimlerini başlarına çalsınlar
Pril gold 60 iken 74 yaptı ve (yudumun 3 sünü ekletmiyor )yağ haricinde işe yarar birşey yoktu onlarıda bu şekilde halletmiş hepsiburada
Şu cüzdan benzeri şeyler birçok yerde başladı kredi kartı bilgileri almaya yönelik sanırım , kredi kartlarına kaydedilmesi için büyük uğraşta
Aynı hareketi çaydada yapıyor kampanyayı bitiremiyor süre nedeniyle ama pratikte ekletmeyerek kampanyayı bitirdiler,
Yaptığı rezillik hepsiburadanın !!!!
Tüm ürünlerde neredeyse böyle bazılarınında fiyatını artırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 21 Ağustos 2021; 21:5:38 >
-
Süresi ne zamana kadar ki hocam?
-
Bebek yada küçük çocuğu olanlar için on numara şampuandır. 163,98 TL ye 3 adet geliyor benim ihtiyacım vardı aldım.
-
Bir üyelikten kampanyadan bir kez mi faydalanılıyor? Deneyen varmı ?
-
Sınırı yok. Ben 6 sipariş geçtim sorunsuz.
-
2 kez yararlandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YawuzSBir üyelikten kampanyadan bir kez mi faydalanılıyor? Deneyen varmı ?
1 den fazla oluyor hocam ben 1 sipariş vermiştim sorunuza istinaden denedim sepette tekrar indirdi
-
Ben bir kez yararlanabildim
3-4 sene önce böyle kampanya indirim vs gaza gelip zeytinyağı stokladık hala bitmiyor
son kullanma tarihi üzerinden 2 sene geçen yağlar var evde hala kullanıyoruz
ucuza aldık derken aman bıoşa masrafa girmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineSüresi ne zamana kadar ki hocam?
En son 3 saat var yazıyordu gelen ürünleride iade edeceğim şark kurnazlığı yapıyorlar bir de kargo parası itelediler arada anlamadım gitti 200 kusr alışverişe nasıl kargo parası geldi
-
heyecandan hediye çekine kodu yazmamışım sonradan farkettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 21 Ağustos 2021; 22:7:38 > -
Kampanya ne zaman bitiyor? Sitede bir ibare bulamadım.
-
zaten 74 dü bikaç saatliğine düştü 100 liraya 240 tablet aldım, kampanyalar artık böyle tüm gün kendilerini takip ettiriyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
zaten 74 dü bikaç saatliğine düştü 100 liraya 240 tablet aldım, kampanyalar artık böyle tüm gün kendilerini takip ettiriyorlar.Aldığım tüm ürünleri gelsin iade edeceğim,
Aptal yok karşılarında , onların üçkağıtlarına karnım tok , bir de 200 kusur alışverişe kargo parası geçirmişler iyice sinirim tepeme çıktı iptalde edilmiyor
Bu arada geçen aldığım söke unları tedarik edemiyorlarmış !!!!
Söke un alanların kaçı alabildi bu arada çok fazla talep varmış bulamamışlar un
Bu arada siz evde kaç kişi yaşıyorsunuz , ticaret mi yapıyorsunuz hangi konuya baksam sağlam alışveriş yapıyorsunuz ya ticaret yapmak lazım bunun için ya da evde aşırı kalabalık olmak lazım , 10-15 kişi olsa ancak bitirir aldıklarınızı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 21 Ağustos 2021; 22:4:27 >
-
bende mönitör aldım geçenlerde 50 lira düştü iptal edip tekrar alamadım müşteri hizmetleri dahi yardımcı olmadı, Hepsiburadadan sipariş verirken dikkat edilmeli hemen kargoda görünüyor iptal edilemiyor.bende kargo parası çıkmadı.
2 kilo un bugün hepsi expresste 2 liraydı sürekli veriyor.3 al 2 öde hep aynısında alman şart değil aynı gurupta farklı bişeyde alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
2 kilo un bugün hepsi expresste 2 liraydı sürekli veriyor.3 al 2 öde hep aynısında alman şart değil aynı gurupta farklı bişeyde alabilirsiniz.hepsiexpress benim ilimde yok sadece su var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X