Şimdi Ara

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
15
Favori
95.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sepete eklerken 3al2öde ibaresi çıkmasına rağmen sepette sadece bir ürüne uyguluyor. Birçoğunda da 3. yok şurdan al diyor farklı ürün ekleyince düşüyor ama 2. ürün grubu yine düşmüyor . Zorla kampanya yaptırıyoruz sanki bir gün olmadan kıvırmaya başlıyor sistem .

Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı
  • 36 rulo selpak kağıt havlu 80 e geliyor. Ne dersiniz alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt

Migrosta 6 tanesi 13 müydü neysi öyle bişey.

• istanbuli İ kullanıcısına yanıt

tek ürün 3 adet olarak tek tek sipariş geçicen hocam. Defalarca kez müsaade ediyor farklı ürün şartıyla.

Bu arada hocam en kalitesiz sabun bile antibakteryel özelliğe sahiptir, activex denen ticari pazarlamacı firmanın algı yoluyla para kazanmasına gıcık oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ağustos 2021; 2:29:20 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Hala bunlarla çalışan hepsiburada kaybediyor. Bugün ki büyük indirimler olmasaydı alışveriş yapmazdım. Bu konuyla ilgili şikayet oluşturdum, şikayetime cevap bile vermediler. İyi ki amazon geldi ülkemize. Büyük fiyat farkları olmadıkça orayı tercih etmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4fun4 -- 22 Ağustos 2021; 2:34:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

100/20 yok ki

20 Ağustos son diyor 100/20 hesapta vardı kombo olur ümidiyle girdim. Süresini kaçırmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt

iade edilebilir ürünlerini almayacağım artık amazonun. sidikli don göndermişler bugün, derim yüzülünceye kadar elimi yıkattırdılar bana, müşteri hizmetleri sarf ettiğiniz sabunun parasını iade edelim demezmi bide Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

Baktım valla sabun parası diye hediye çeki tanımlamış ürünün iadesinden ayrı Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ağustos 2021; 2:38:44 >
  • Hahhahaha bu ne rezilliktir yarabbi 😂

hiç mi iade ürün kontrol edilmez ya. Amazon'da bu yüzden müşteri kaybediyor. Hijyen ürünleri zaten iade edilmemeli, hadi müşteri gönderdi bari kontrol et.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciddi olamazsın? resmini falan çekseydin, kayıt alsaydın, dünya gündemine girebilirdin.

Bu arada güldüm affet.Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı 

İndirim bitti sanırım hiçbir şeyde düşmüyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ağustos 2021; 2:43:11 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Hocam aynı katlamışlar koymuşlar yerine, ilk başta farketmedim yani, açtım elime aldım ürünün üzerinde sarartıları görmemle birlikte zaten banyoya koştum. Sarartıların ne olduğu malum, dona düşer son damla olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Ciddi olamazsın? resmini falan çekseydin, kayıt alsaydın, dünya gündemine girebilirdin.

Bu arada güldüm affet.  

İndirim bitti sanırım hiçbir şeyde düşmüyor bende.

yok hocam hala düşüyor, 3al2ode yazılacak çek bölmesine

• Şimdi düşeni gördüm ama baya düşmeyende var hemde satıcı HB idi.

Hangi ürün hocam?

• https://www.hepsiburada.com/lipton-bardak-poset-cay-yellow-label-100-lu-p-ZYUNIL70003656?magaza=Hepsiburada

atıyorum örnek bu, peros 6kg, dixi yüzey temizleyici. vs vs düşmeyen çok.

Hocam seçili ürünler düşüyor, bütün ürünlerde kampanya yok.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/3-al-2-ode-firsati?kategori=2147483619_28001517_60001346

Bu linkteki çaylar düşer mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Ağustos 2021; 2:55:16 >
  • https://www.hepsiburada.com/yudum-aycicek-yagi-teneke-5-lt-p-ZYUDUM6011051?magaza=ONURMARKET

15 litre yudum ayçiçek yağı 5 litresi 63 e denk geliyor aslında alınabilir, 3 harfli market yağlarından uyguna geliyor.

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt

tanesi 2 lirayı geçiyorsa pek uygun değil fiyat, şok market de daha uyguna var ama 25 tl lik alışverişe, yumurta kahve vs. alınabilir 25 tamamlamak için veya başka bir zaruri ihtiyaç

https://www.sokmarket.com.tr/hijyen-tuvalet-kagidi-3-katli-12li-p-32157/

bu tuvalet kağıdıymış Hepsiburada 3 al 2 öde fırsatı  sen yinede üç harflileri takip et,

https://www.sokmarket.com.tr/kagit-havlu-6li-p-32005/

şu var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 22 Ağustos 2021; 3:31:43 >

• 5 dakikaya 1000 liralık olduk iyi mi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.