Şimdi Ara

Hepsiburada Alışverişim Tamam! Tüm gelişmeler SSli olarak eklendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zorla pederi ikna ettim telefon aldım o da kontrol falan bekliyor beyler ne yapmalıyım bir yol gösterin!
    İlk defa netten alış veriş yapıyorum kart pederin adına.

İlk alışverişim sorunsuz tamamlandı

Siparişlerim:

03.03.2012 : Kart bilgilerini girdikten sonra

04.03.2012 : Bankayı aradık onlarda çekilen tutarı gördüklerini ve pazartesi günü onay almak için arayacaklarını söylediler.

05.03.2012 : Banka babamı aradı ve onayı verdi.

Ve ürün tedarik sürecine girdi :

06.03.2012 : Ürünler saat 17:20'de kargoya verildi.

Kargo teslimatı :

Ve siparişler :

Fotoğraf makinasını bulamadığım için hesap makinası kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiskoKralı -- 9 Mart 2012; 21:55:55 >

• Geçmiş olsun kardeş o para gitti

• İlk defa alışveriş yaptığın beli.Daha bugün söylemişsin.İnsaf.Ayrıca hepsiburada da sakat iş olmaz.Olursa bile paranı kaptırmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allstarkobe

Geçmiş olsun kardeş o para gitti

• hb den 2 kere alışveriş yaptım. 2 kere olması benimde güvenlik olarak çekinmemden ötürüydü. ama hiçbir sorun yaşamadım. seninden bi sorun yaşayacağını sanmam. bu arada benim aldığım ürünler max 40 tl falandı. hb ye ne kadar güvensemde yüksek fiyatlı ürünlerde hala çekiniyorum.
  • Desteğe mesaj at sende sülalem raad siz kargoya geçin diye
  • Beyler birisi bir şey desin adama mahçup oldum zaten zor ikna ettim daha kontrol ediliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bankadan onay falan bekliyolar sanırım yarin sabaha kadar işleme girer siparişin.
  • sakin ol mayk. Bir süre sonra onaylanır o. Yüklü miktarda alışveriş yapmışsın diye öyle söylüyordur.
  • Tahminimce ilk alışverişin ve yüksek fiyatlı olmasından dolayı kontrol edeceklerdir, banka ile bilgilerin doğrulanacaktır vs. İçin rahat olsun HB güvenilirdir, bugüne kadar neler aldım hiç bir sorun yaşamadım.
  • Haftasonu banka onayı bekliyorsun. Pazartesi onaylanır o :) Sorun çıkmaz aynısı bende de olmuştu banka onay vermemişti aradılar hallettik
  • 10 lira bile olsa karttan çekince yazıyo öyle haftasonu olduğu için bekliyosun. Hafta içi olsa yarım sürmez onaylanması.
  • Kardeşim önce güvenlik için kontrol edilir.Siparişin ertesi günü yazar orada tedarik sürecinde diye.sonrada ürün tedarikçi firmadan temin edilince ürününüz kargolandı diye bilgini alır siteden kargonun durumunu kontrol edersin.Telaşlanacak bişey yok.O güvenlik süreci aynı zamanda banka ve hb arasında kredi kartı ödeme kontrol süreci.Hatta gerekirse banka veya hepsiburada tarafından kredi kartı sahibi aranır şu tutarda şu tarihteki alışverişinizi onaylıyormusunuz diye güvenlik ve kontrol açısından.Eğer bir sorun olursa yada konuyla ilgili bişey sormak istersen hepsiburadanın ileştim bilgileri sitesinde var.yada müşteri hizmetlerinden bize sorun bölümünü kullanabilirsin.İçin rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Haftasonu banka onayı bekliyorsun. Pazartesi onaylanır o :) Sorun çıkmaz aynısı bende de olmuştu banka onay vermemişti aradılar hallettik

Of ya aramaya kalkarlarsa şuan farklı hat kullanıyor ulaşamazlar
  • Hb bekletir ama sorun çıkarmaz 1000tlden fazla alışveriş yaptım sorun cıkarmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Haftasonu banka onayı bekliyorsun. Pazartesi onaylanır o :) Sorun çıkmaz aynısı bende de olmuştu banka onay vermemişti aradılar hallettik

Sen ara o zaman. Pazartesi ögleden sonra ararsın eğer gene kabul edilmediyse durumu izah edersin sorun nedir dersin. Kartın sahibi baban daha sonra bankayı araması lazım. Baban yanındayken halletmeye bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Sen ara o zaman. Pazartesi ögleden sonra ararsın eğer gene kabul edilmediyse durumu izah edersin sorun nedir dersin. Kartın sahibi baban daha sonra bankayı araması lazım. Baban yanındayken halletmeye bak.

Sizin alış veriş ne kadardı aradılar?

• Güvenilir bir site 3dsecure de girildimi tamamdır zaten.stokta olmayan ürünler için para iadeside yapıyorlar.
  • hangi telefonu aldın ?
  • HBnin tek sıkıntısı ürün geç ulaşıyor eline 4 5 gün buluyor tabi şans 2 güne geldiğide oluyor ama 1 kere oldu o bana Sıkıntı olmaz merak etme.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.