Şimdi Ara

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
7
Favori
8.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10'lu Quantum tablet ve 2 litre olan Domestos'da bedava kargo yok..
  • bu arada , dağ esintisinin yanında 2 li quantum tablet var :) tercih sebebi olabilir belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 11 Ağustos 2015; 21:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu arada , dağ esintisinin yanında 2 li quantum tablet var :) tercih sebebi olabilir belki :)

Aynen 3 ayrı siparis gectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

1+1 için mükemmel fiyat. Bedava hatta.

Bunların son kullanım tarihi var mi?

Stok yapilir mi?

2+2 de ben aldım.
    Evet son kullanma tarihi var. Şu an evde var bu deterjandan ilk çıktığında almıştım. Üretim tarihinden itibaren 18 aymış. Bendeki ilk üretimlerden ve tarihi 02.2015 yani kötü ihtimalle gelen ürünün en az bir sene ömrü var.
    Ürüne gelecek olursak; çok da bi esprisi yok. Pantolona bulaşan yağ lekesini çıkartmamıştı. Karbonatla çıkmıştı. Sıradan deterjan işte. 20 kg toz ariel deterjanın en iyi kampanyayla bile 32 tl ye alınamayacağını düşünerek aldım 4 adet.
    Konu sahibine teşekkürler.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    öyle bakarsanız bence toz hiç bi halta yaramıyor :) satış stratejisi demek daha doğru bence. En iyisi bu bunu al demenin bi yolu sanırsam..
  • Aslinda bingo Sivi kullaniyoruz vev memnunuz. Arielin fiyati uyguna geliyor ama ariel'e destek olmamak icin almayacagim

• Dh ölücüler toplanmış yine olm deterjanı nereye stokluyonuz valla sizi anlamak zor

• bAŞLIK İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • 2 ADET aldım teşekkür ederim haber veren kardeşime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimize, abimlere, yengemlere daymlara tezemlere kime söylesem al bana da dedi, bakalım sipariş iptal olmaz işallah, bi dünya akrabaya rezil olucaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

Dh ölücüler toplanmış yine olm deterjanı nereye stokluyonuz valla sizi anlamak zor

Niyeki son kullanma tarihimi var

• konuyu açtığınız için teşekkürler 10 lirada kartta puan varmış 5 küsür liraya geldi
  • jel olan deterjanları önermiyorum yapışıp kalıyor çamaşırlara şerefsizler...sıvıyı ben de deneyeyim bare..
  • Avantajix iadesini de unutmayın.

selamlar.
  • evde hiç yoktan 70 yıkamalık daha sıvı deterjan var.
    şimdi alsam mı bilemedim alsam bile 6-7 ay sonra anca kullanabileceğim sanırım :)
    2 sene önce aldığım bulaşık deterjanlarını bitiremedim daha :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

jel olan deterjanları önermiyorum yapışıp kalıyor çamaşırlara şerefsizler...sıvıyı ben de deneyeyim bare..

Merhaba.
    Jel deterjanlar 30 derecede erirler.
    Makinenizin rezistans problemi olabilir mi?

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam malesef makina yeni hemde aynı ürünleri hem eski makinemde hem annemlerin makinede hem de yeni makinede denedik illa ki bazı çamaşırlarda böyle erimemiş silikon gibi yapışkan ince bii malzeme bırakıyor..
    nette bazı yorumlarda üretilen serilerde sorunlu ürün çıkabildiği yazılmış...ben de acaba diyorum..neyse kapsülleri sevmedik biz...
  • Merhaba.
    Hatırlar mısınız bilmem.
    Yıllar önce nerdeyse tüm deterjan üreticileri özel kaplar verirlerdi deterjanlarıyla birlikte. Televizyon reklamlarında "Bu topu çamaşırların tam kalbine yerleştirin ve daha etkili temizlik sağlayın" sloganı kullanırlardı.

Üreticiler bu gereksiz aparattan daha sonra vazgeçtiler. Üstelik bu aparatın kurutma esnasında çamaşırlara zarar verdiği şikayetleri artmıştı.

Jel deterjanlar da sanırım böyle bir deneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mytohology -- 11 Ağustos 2015; 22:49:51 >
  • çamaşır makinam yok ama kaptım 8 adet güzel bişey heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: nerocu

çamaşır makinam yok ama kaptım 8 adet güzel bişey heralde

Elde citiliyosan sana yarmaz bu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.