Şimdi Ara

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
7
Favori
8.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2+2+8 aldık arkadaşlarla sadece 2 tanesi geldi...normalde taahüt 14.08.2015 te kargolanmasıydı...
    zilyon tane geyiğe maruz kaldım ürünler gelmedi diye...bi arkdaş sinek getirmiş evde koktuk deterjan nerde diye...en sonunda iptal edicem pislikten ölecekler:P

şaka maka hb taahüt ettiği tarihi aştı bi yaptırım bi karşılık isteyebiliyor muyuz..çek filan diyenler var...

düzeltme mail gelmiş 26 veya 28 ağustosta siparişleriniz kargoya verilecektir diyor...şaka oldu yine HB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 20 Ağustos 2015; 0:17:40 >
  • Siparisimi simi sistemden kaynaklanan hata nedeniyle iptal edimdi dediler gondermediler.simdide stok yok diyolar satilan urune.ne yapmam lazim.kac kere arafim yazdim ama stijta yok diyolar.iptal ettiler haberim olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necii

Siparisimi simi sistemden kaynaklanan hata nedeniyle iptal edimdi dediler gondermediler.simdide stok yok diyolar satilan urune.ne yapmam lazim.kac kere arafim yazdim ama stijta yok diyolar.iptal ettiler haberim olmadan.

İptal ettilerse gerçekten stok yoktur. Bu saatten sonra yapılacak pek bir şey yok bastırın biraz en azından hediye çeki koparin. onunlada rinso sıvı deterjanlar 1+1 var onlardan alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.