Şimdi Ara

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
7
Favori
8.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 tane aldik. 40 lirada nuvo iade verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işteyim canım sıkıldı dh ölücüleri ne yapıyo diye bi bakim dedim yine iş üstündeler bi ölücü olarak kaptım 2 tane
  • Kafama takildi 2+2 yapmıştım 5+5 daha yaptım yatıyorum rahat.

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ben bu işlerden hiç birşey anlamıyorun.Biri diyor ki toz deterjandan daha iyi temizliyor, ön yıkama yapmaya gerek yok, soğuk suda bile temizliyor,,,
    diğeri de diyor ki yağ lekesini çıkartamadı...Gelde çık işin içinden...

Biz şuana kadar hep toz deterjan (omo active fresh) kullandık ve daha çıkartamadığı lekeye rastlamadık.
    Biraz korkarak fiyatındaki avantajdan ve yapılan olumlu yorumlardan dolayı bu sıvı deterjandan 4 adet aldım ama olurda lekeleri (omo toz gibi) çıkaramazsa ev ahalisine rezil olurmuyum sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 12 Ağustos 2015; 7:16:49 >
  • 2 tane aldim. Haber verene tesekkur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    ben 1-2 akrabama sordum kullananlar memnun gibi ama bir diğer 1-2 tanesi de pek olumlu bahsetmedi. 2 tane almıştım kendimize 2 tane daha alayım mı diyorken şimdi düişünmeye başladım ben de.

acaba deterjan makineye göre mi performans veriyor. :)
  • forgetLove kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    İnanın bende çıkamıyorum işin içinden, bir ürün ya iyidir ya kötüdür.2 kişi iyi diyorsa 2 kişi kötü diyor.Anlamak mümkün değil.

Birde şu var.Yeni çıkan makineler su ve elektrikten tasarruf yapmak adına temizlikten ödün verebiliyor.Çinde üretim yaygınlaştığı içinde kalite çok düştü..Bu durum bulaşık makinelerindede aynı.

Bizdeki makine 2000 model gayet kaliteli ve temiz yıkayan bir makine.Tasarruf nedir bilmez.Şimdi üretilse yine aynı makinayı alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 12 Ağustos 2015; 8:22:04 >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler :)
  • teşekkürler bende aldım
  • Bende 3 tane siparis gectim paylasim icin tesekkurler

• Teşekkürler malesef ben de Ariel aldım ilk defa
  • Arkadaşlar benim ürünler kargoya verilmiş gözüküyor.
  • Haber veren arkadasa tesekkurler

• Migros'tan benzer bir kampanyadan almıştık. Tek farkı İsrail ürünü almama imkanımız vardı.

Ayrıca şu an geçersiz görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkasmurat -- 12 Ağustos 2015; 9:33:25 >
  • Kargo ücretsiz olayı bitti sanırım? 100 tl üzeri kargo ücretsiz yazıyor ?
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    Sepete ekleyince ücretsiz kargo oluyor,100 tl üstü ücretsiz demesine bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan4226 -- 12 Ağustos 2015; 10:18:49 >
  • Oha ölücülerden önce ikinci kez fırsat yakaladım birinciside ipad kampanyasıydı, haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekarken ucuz diye bebek bezi stoklamıştım ,evlendim n11den 25 litre sıvı yağ aldım koli koli 2 yılda anca bitirdik bidonları, sen de sıcak fırsatçı kafasındansın bizim gibi ,geç kenara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 12 Ağustos 2015; 10:28:55 >
  • 18 tane aldım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.