Şimdi Ara

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
7
Favori
8.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok artık 2 tane aldım
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür 4 adet aldım..
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Ariel gibi yıkayan bir deterjan varda biz mi almıyoruz kardeş ben 2 yıldır üniv okuyorum Ariel fıstık gibi yıkıyor ki ev halkı da hep Ariel alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa çok teşekkürler. arkadaşlarıma da aldık toplam 6+6
  • Kargosu gelen var mı? Gerçekten 1 alana 1 bedavayı teyit ettiniz mi?
  • Adamlar hediye finishi göndermiş.
    Kibrit kutusu gibi şey için kargocu geldi. Diğerleri bugün verilecekmiş.
    Gelen oldumu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler annem, ablam ve kendime aldım 3 +3. Bu arada dağ esintisi kalmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasmurat

Migros'tan benzer bir kampanyadan almıştık. Tek farkı İsrail ürünü almama imkanımız vardı.

Ayrıca şu an geçersiz görünüyor.

Halen devam ediyor.

• Bende aldim 1 adet 33 yikama 8 tl ye geliyor bence uygun

• bitmiş
  • Selamlar, Haber vere arkadaşa teşekkür ederim, 3+3 aldım bende. Bu arada Ariel deterjan P&G'nin bir markası ve P&G bir Amerika firması. Dersiniz şimdi Amerika olduğu için kesin Israil ortaklığı vardır. O zaman hiç bir Amerikan malını kullanmayın. Sallamadan önce biraz araştırın. P&G'nin Gebzede fabrikası var ve bir çok tanıdığım bu fabrikadan ekmek yiyor. İnsana insan değeri veren nadir firmalardan.
  • aynen stok kalmamış...
  • Ben yukarıdaki tartışmanın içinden sıyrılıp başka bir şey söyleyim almak isteyenler için;

15 yıkama olan boy'da 1 alana 1 bedava fiyatı 8 TL. Ancak kargo ücreti çıkıyor. Bilginize.
  • stok kalmadığını boşver sen. ben dün gece sipariş geçmiştim 2+ 2 adet paramı ödemiştim. iptal etmişler

rezilliğin bini bin para. stok gösteriyor sipariş vermişim bari altında kalma bize de yolla değil mi
  • Bedavaları iptal etmişler ücretliler duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 12 Ağustos 2015; 14:49:52 >
  • biz bunun omo sıvı deterjanını kullanıyoruz ve memnunuz. bundaki avantajı da görünce dün akşam aldım tabii. oldukça kaliteli bir ürünü aldım epeyce uyguna geldi. israil menşeili ürünler tıpkı alman, amerikan, hollanda, isveç gibi yüksek teknoloji ve kaliteyle donatılmış oluyorlar. israil'in yaptıklarını kimse tasvip etmiyor ama bu bir nevi ticaret ve hayat devam ediyor. bunun en çok farkında olanlar da suudiler ve katar yönetimi. bu konuları gündeme getirmek bile yanlış.
  • Konu sıcak fırsatlar arkadaşlar, siyaset konuşmak istiyorsanız ilgili forumda devam edebilirsiniz.
  • bedava olanları iptal etmişler. şerefsizliğin önde giden. açıp bakamsak kitleyecekler 30 tl den2 tanesini.
  • Siparişiniz hazırlanıyor. gozukuyor sımdılık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.